Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietaz Ksiezyca

Twoje zalety o ktorych powinien uslyszec swiat,wpisz sie

Polecane posty

Gość Kobietaz Ksiezyca

To topik z cyklu-pozytywne.Czas na mala refleksje i zadume nad tym jak jestesmy fajni :) Ktore trzy zalety cenisz w sobie najbardziej,z ktorych jestes dumna/y.Moze zaczne ,moje to: 1.wrazliwa 2.otwarta na ludzi 3.mam poczucie humoru Twoja kolej!!!

Gość świat ma w nosie nasze zalety
chyba że może je wykorzystać dla siebie bardziej interesujące są wady, można kogoś pognębić i poczuć się lepiej

Gość Kobietaz Ksiezyca
Bardziej interesujace sa wady? Nie prawda...poza tym wad to nikt z nas nie ma prawda? ;) Na pewno to prawda ze topik moze sie zapchac jesli ktos bedzie chcial wypisac wszystkie swoje zalety.ale ludzi,wystarczy po trzy,spokojnie,pomalu,trzy zalety.... NIe ma ludzi z zaletami tutaj?Nie wierze :) ;)

Gość skromny facet
stoi mi co rano

Gość skromny facet
i nie mam kobiety

Gość wiczorkiemm
mam takie zalety jak moj facet romantyzm, inteligencja i.. poczucie humoru. Jego uwielbiałam:P stan na I.. to sie nie nagrało, jeszcze raz:P słodkie to, ze oboje kochamy kwiaty i przyrode:)

Gość skromny facet
mam żylaste posladki i co rano dozorca miecio z piątej klatki posuwa mnie w kakao.

Gość wiczorkiemm
zaleta ale.. w swiecie gdzie kazdy patrzy na korzysci bardzo łatwo jest wykorzystac taka osobe co oczywiscie pokazuje jaka jets ta osoba a nie człowiek ktory ma dobre serce- taki człek to skarb:)

Gość nie mam zadnych zalet
:(

Gość nie mam zadnych zalet
no, moze jedna - znam tabliczke mnozenia :)

1) w godzinie próby potrafię być jak skała, 2) na IQ nie narzekam, 3) nie włażę nikomu w d... i nie udaję - jeśli komuś się wydaje, że go lubię, to faktycznie tak jest - a jak nie lubię, to też wie hehe, 4) jak już się całościowo chwalić, to świetnie robię laskę. :D