Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lovelyloved

jesień 2007 - zaczynam walkę o figurę - mądrze, powoli i dojrzale

Polecane posty

mushellko dziękuję za miłe słowa :) bardzo chetnie będę regularnie pisać, bo bardzo przyjemnie chudnąć w miłym towarzystwie ;) i ja też chcę fotki, a co! :D cgn87@o2.pl z chęcią zrewanżuję się tym samym :D

i jeszcze wskoczę tutaj :D ____________________________________________________________ pseudo.................wzrost.....data.... waga... data.....waga..... cel ...........................w cm......start....start... obecna.. obecna.. ______________________________________________________________ crazy....................160.....14.08.07....84,2....25.09.07...77,1..70 dżdżownica magda ... 160 .... 5.09.07 ... 59,5 .. 25.09.07 .. 59, 5 lovelyloved .............169 .. 25.09.07 ... 83,5 .. 25.09.07 .. 83,5 .. 57 marzycielkka ..........159 .. 25.09.07.... 63 .... 25.09.07 ... 63 .... 50 mushellka ...............168 ...1.08.07....108,5...25.09.07 ... 94... 87,7 śliwka_robaczywka .. 164 .. 25.09.07 .... 64 .... 25.09.07 ... 64.... 55 _____________________________________________________________ tak głupio siebie na początku wpisywać, ale jak alfabetycznie to alfabetycznie...

pseudo.................wzrost.....data.... waga... data.....waga..... cel ...........................w cm......start....start... obecna.. obecna.. ________________________________________________________ ______ crazy....................160.....14.08.07....84,2....25. 09.07...77,1..70 dżdżownica magda ... 160 .... 5.09.07 ... 59,5 .. 25.09.07 .. 59, 5 lovelyloved .............169 .. 25.09.07 ... 83,5 .. 25.09.07 .. 83,5 .. 57 marzycielkka ..........159 .. 25.09.07.... 63 .... 25.09.07 ... 63 .... 50 mushellka ...............168 ...1.08.07....108,5...25.09.07 ... 94... 87,7 śliwka_robaczywka .. 164 .. 25.09.07 .... 64 .... 25.09.07 ... 64.... 55 magda m.................174...20.09.07.....75......26.09.07.....74....65 ________________________________________________________ _____ no, to ja tez sie wpisalam :) a na wazyc sie bede co tydzien, jak zobacze pierwsze efekty to juz nic mnie nie zniecheci.

Ja jestem :) Wczoraj zwichnelam chyba sobie troche stope :( Jak ktoras z was miala kiedys cos z tzw. torebka skokowa wie o czym mowie... Do tego jeszcze okres. A wiec nie pobiegam sobie dzisiaj... Ech :o Waga - o dziwo przy @ - bez zmian. Mam nadzieje, ze po cos spadnie... :) Wyslalam ci zdjecia, crazy i czekam na twoje :)

Widziałam wczoraj, że każda z Was napisała coś o sobie. Nie będę gorsza i też się pospowiadam Wam :) ;) Mam 21 lat. Za 2 dni przeprowadzam się do Katowic, żeby mieszkać z chłopakiem i znajomymi. Jestem kosmetyczką. Mam za sobą też szkołę wizażu i paznokci. A od tego roku akademikiego bede studiowała w Krakowie kosmetologię. Od chudzam się od zawsze i praktycznie zawsze z mizernym skutkiem. Amen :)

Amen :D fajnie Ci, z chłopakiem mieszkać ;) ja sobie najpierw muszę chłopa znaleźć :D ale znajdę :D byłam dzisiaj w mieście z koleżanką i troszkę pogrzeszyłam, ale nie jakoś tragicznie, poza tym przynajmniej zaspokoiłam apetyt na słodycze na najbliższe parę dni :D poza tym weszłam w starą sukienkę :D czyli dla mnie dzień na plusie :D mimo tego, że tak szaro buro ponuro ;) mushellka, zaraz oglądam zdjęcia i wysyłam swoje ;)

Mushellko droga, nigdy w życiu bym nie powiedziała, że ważysz ile ważysz :) serio serio :) poważnie bym się zastanawiała, czy ważysz powyżej 85 :) nawet na pierwszej fotce ;) ja się przy Tobie wydaję małą kluską :D no i masz śliczne oczęta :D

crazy ja nie wiem, czy aż tak fajnie z chłopakiem :P :D jestesmy ze sobą długo, a im wiecej załatwiania i bliżej przeprowadzki, coraz bardziej mnie wkurza :P ja dziś też zgrzeszyłam i zeżarłam ciastko. Gratuluję wejścia w sukienkę, oby tak dalej! :) Za to ja dziś kupilam sobie buty, dobrze że rozmiar buta nie rośnie wraz z kilogramami ;) dżdżownico ja bym chyba nie dała rady nie jeść od 17, w każdym razie trzymam kciuki :)

śliweczko droga, oto mail: cgn87@o2.pl a z chłopakiem na pewno w końcu będzie ok ;) długo już jesteście razem? ;) i jakie buty kupiłaś?:D uwielbiam buty (może dlatego, że nie byłam w kategorii wagowej do uwielbiania ciuchów :D ) i mogłabym kupować codziennie nowe :D ale jestem rozsądną dziewczynką i się hamuję :D

jesteśmy ze sobą 4 lata :) [a zaręczyn brak, chlip! :D] crazy podzielam Twoje uwielbienie do butów, no i też torebek ;) mam chyba z 30 par i ciagle mi mało ;) kupiłam na słupku, czarne lakierkowe z klamrą, dość niski obcas bo 8 cm. Takie w sam raz do chodzenia na codzien. ładne i do kiecki i do spodni. No i tanie, bo 4 dychy :)

ojej, na słupku.... :D i torebki... :D to mamy sporo wspólnego ;) bo przy torebkach też sobie muszę dawać po łapskach :D no i 4 latka to niezły wynik, gratuluję ;)

haha :D no to faktycznie :D ja ostatnio szukałam butów takich, żeby mieć do latania na uczelnię, ale nie było żadnych, które by mi się spodobały, znalazłam tylko fajne tenisówki, ale mam już 3 pary, więc spokojnie sobie sama wyjaśniłam, że nie potrzebuje kolejnej pary ;) ciężko było, ale udało się ;) no ale jak znajdę jakieś fajne buciki przy okazji to na pewno się skuszę ;) ech, ciężki jest żywot rasowej uzależnionej baby :D :D :D

Gość żóółta
czesc dziewczyny ja sie chetnie do was przyłacze mam 169cm wzrostu i waze jakies 60 kg (w piatek kupie wage) w sobote ide na wesele wiec ta dietka nie bedzie jakas super ale po weselu ruszam pełna para (co nie znaczy ze zamierzam sie odchudzac w beznadziejny sposob) moge chudnac powoli byle by zdrowo

Gość żóółta
no ja jednak mysle ze mam z czego :) tzn mi moja waga nie odpowiada musze cos zmienic bede z wami pisac jesli mnie przyjmniecie

ojejku, ja tez nagrzeszylam dzisiaj, wiec to raczej nie byl \'\'dietkowy\'\' dzien...ale jutro nie bede sie objadac, nie ma mowy. Zrobie sobie takich kilka dni owocowo-warzywnych dla oczyszczenia bo ostatnio naprawde sie nie pilnowalam, a od poniedzialku wprowadze nabial, chude miesko, ryby. Trudno, dzisiejszy dzien mnie nie zniecheci...:)