Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lovelyloved

jesień 2007 - zaczynam walkę o figurę - mądrze, powoli i dojrzale

Polecane posty

Gość REANIMACJA
witam, nie wiem jakie diety stosujecie ale jestem z wami i chętnie zacznę walkę o figurę. Zaplanowałam sobie dietkę south beach bo wiem jakie efekty przynosi.

Gość Schudne 28
Czesc Dziewczyny:)moze i ja sie przylacze. Moj sposob to mniej jesc i wiecej sie ruszac. Byle sie nie glodzic:)3-4 kilo mniej za pare tyg i utrymanie takiej wagi satysfakcjonowaloby mnie w 100%

Schudne - to masz bardzo fajny pomysł ;) grunt to nic na siłę i nic za szybko ;) kurcze, strasznie mi się dzisiaj nic nie chce ;) ach ta pogoda... latałam pół dnia po mieście i z tego wszystkiego zjadłam troszkę mało - rano kilka łyków mleka z płatkami, po zajęciach activia, a koło 17 miseczka ryżu z sosem i kilka chipsów bananowych ;) ale co tam :D jutro będę siedzieć do 15 na uczelni, muszę sobie zabrać coś na drugie śniadanie pysznego :D a Wy gdzie kochane?:P

crazy, widzę, że dzielna jesteś i się nie poddajesz :) Ja wczoraj zajrzałam raz, ale widzę, że niestety wszystkie sobie poszły. Szkoda, że zapału nawet na miesiąc nie starczyło :o

no szkoda, ale trudno ;) najwyżej ten temat upadnie, a my możemy się łapać na kilku innych ;) a tak przy okazji - mam nadzieję, że przeszła Ci myśl o kopenhaskiej?

crazy :: ja jestem stale na temacie \"schudnac, ale madrze!!! ze 112 powoli w dol\" :) Jak masz ochote - zagladaj do nas :) Mysl o kopenhaskiej... eeeeeeeeeeeech, nie przeszla, ale nie robie (jeszcze)

Gość aga559o2.pl
Co ile można stosowac ta diete ?