Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy kiedy kiedy kiedy

W KTORYM MIESIACU Widac juz brzuszek?????

Polecane posty

Gość kiedy kiedy kiedy kiedy

Gość NIKI..
JA JUZ MIALAM POD KONIEC 3 BRZUSZEK,ALE TAK BARDZIEJ TO 4 5

Gość RÓŻNIE z tym bywa -
3-4 m-c widać było u mnie u mojaj siostry dopiero uwidocznił sie na pocz 6 m-ca

Mi się lekko zaokrąglił na początku 6. miesiąca, ale wiele osób nawet tego nie zauważyło. W 7. miesiącu było już coś widać, a tak naprawdę wybałuszyło mnie w trakcie 8 miesiąca - z dnia na dzień stałam się wielka :P

Gość ojjjjeju
ja jestem w 4 tygodniu i juz mam duzy, wystajacy

Gość pinia_paulinka
hej dziewczyny! ja jestem w 3 miesiacu ciazy i wydaje mi sie a raczej widze ze brzuszek pomalu mi sie robi wiekszy. oczywiscie mieszcze sie jeszcze w ulubione jeansy ale boczki juz mi lekko z nich wychodza:) to moze dlatego ze wogole nie wymiotuje i chyba juz nie bede i od poczatku ciazy przybieram na wadze narazie to 1,5 kg ale dla mnie to i tak duzo zwazywszy na to ze przed ciaza wazylam 46kg

Gość tak naprawde
mi bylo widac w 4 miesiacu.okrutnie wywalilo w piatym, tera zkoniec szostego i jest wielki

Gość pinia_paulinka
hej dziewczyny! ja jestem w 3 miesiacu ciazy i wydaje mi sie a raczej widze ze brzuszek pomalu mi sie robi wiekszy. oczywiscie mieszcze sie jeszcze w ulubione jeansy ale boczki juz mi lekko z nich wychodza:) to moze dlatego ze wogole nie wymiotuje i chyba juz nie bede i od poczatku ciazy przybieram na wadze narazie to 1,5 kg ale dla mnie to i tak duzo zwazywszy na to ze przed ciaza wazylam 46kg

Gość pinia_paulinka
ups dwa razy mi wczytalo tekst no nic no ja jestem ciekawa kiedy bede miala mala pileczke narazie sie zaczyna pojawiac:) ale wlasnie tez tak slyszalam ze od 4-5 miesiaca zaczyna rosnac dosc szybko

11 tydzień II ciąży i 2-3 cm wiecej w talii. W I ciaży zaczęłąm tyć pod koniec 4 miesiąca. Ale podobno w drugije ciąży idzie szybciej:D

Ja nie długo zaczynam 24tc czyli 6 miesiąc no i brzuszek od około pol miesiąca juz widac ale narazie to male zaokrąglenie, moze dlatego widac bo zawsze mialam plaski brzuszek a teraz takie zaokrąglenie ale jeszcze nie jest to jakis wielki brzuch, mieszczę się w swoje spodnie z przed ciąży rozm27-28... więc nei jest tak źle ale najwygodniejsze dla mnei są dresy :) mam nadzieje ze w ok.7 miesiącu niewyjdzie mi nagle taka piłka duża :P

mi było widać już po koniec 3 miesiąca, ale mój synek był duży...

Gość kosmate miało spać
4 miesiąc - nikt nie wiedział, że w ciąży jestem :D (cały czas chodziłam w dzinsach) dopiero około 5 miesiąca było widac zmiany w biodra nic nie poszło - wszystko w brzuch

Gość w szóstym
nikt nie miał wątpliwości

Gość tak naprawde
ja dalej nosze biodrowki sprzed ciazy, a w obwodzie brzucha mam 96 (ostatnie dni szostego miesiaca) z tylu nie widac ze jestem w ciazy, nawet dalej mam ladnie wycieta talie, a brzucho wystaje z przodu ze ho ho.no i do tego 7 kilo mi przybylo.piersi,twarz, uda i pupa troche, no al echyba najwiecej brzuch.tak sie fajnie sturluje z lozka

Gość guuuga
u mnie w 4, ale mam drobna budowe ciala