Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwasia

Jaki szpital do rodzenia przez CC polecacie?

Polecane posty

słyszałam bardzo dobre opinie o Szpitalu na Madalinskiego proszę was o porady

Gość Ewa__UK
Royal Infirmary Edinburgh

Obok mnie lezala dziewczyna mająca cc.Rodzilam na Madalinskiego.Czula sie super,chodzila doslownie pol doby po porodzie.Miala cc ,bo nie mogla urodzic przez kilkanascie godzin.O szczegolach z Nia nie rozmawaialam,ale po samopoczuciu pamietam, ze bylo naprawde ok,o dziwo,najlepsze sposrod nas 5-rodzących sn. Masz wskazania do cc czy bedziesz sobie zalatwiala??Ja marze o cc, ale z tego co wiem, cc w szpitalach panstwowych moze jednak nie byc ok pomyslem.W prywatnej klinice jest opieka super i w czasie i po.A w panstwowych,wiadomo....Jak mozesz napisz o szczegolach i kiedy masz termin Pozdrawiam

czesc Iza jamam ternin na 5 kwietna 2008, mieszkam w malym miescie obok wawy, gdzie szpital jest po prostu oblesny i nie ma tam sprzetu. jest to moja 1 ciąza. mam poważną wadę wzroku- krótkowzroczność - 7 i astygmatyzm, okulistka powiedziala ze nie zezwala mi na poród normalny, bo wada moja mogłaby się pogłębić a w najgorszym przypadku mogłabym stracić wzrok...... nie chcę ryzykowac. Chodze prywatnie do ginekologa u mnie w miescie, ale muszę się przepisać do kogos innego.... moja pani dr powiedziala ze mogę bez obaw rodzic normalnie.....

Rozumiem:)Mam nadzieje , ze Ci sie uda zalatwic cc.Ja jednak jestem za cc, tylko wiem, ze opieka po jest b.wazna.Najlepiej jak jest zostawiona rurka przez ktora znieczulano ,bo potem jak boli po ,podaja nastepen dawki.Tak przynajmniej bylo w klin9kach prywatnych, w ktorych moje kolezanki mialy cc.Swoja droga -7 to duza wada,ale wiem,ze lekarze niektorzy nie chca dawac skierowania na cc:(Zycze powodzenia i szybkiego porodu sn lub cc,zdrowego bobaska.Masz jeszcze duuuzo czasu,mysle ze cc jest jak najbardziej realne,ale to tylko moja opinia