Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja długowłosa

Czy z długich włosów na taką fryzurę to ne za duża zmiana?

Polecane posty

Gość to ja długowłosa

od lat noszę długie włosy. Mam już dość. POdoba mi się się krótka fryzurka z trochę dłuższym tyłem i grubą skośną grzywką. W pierwzsym you can dance po prostu tańcz wWeronika Pazura taka miała Cos w stylu nowej Paris Hilton http://www.pudelek.pl/tag/Paris+Hilton/ podoba Wam się taka fryzura? czy to nie za duża zmiana z długich włosów? mam naturalne ciemne

Gość to ja długowłosa
chodzi mi konkretnie o to zdjęcie w czerwono czarno białej sukience i to w czarnej z białym kołnierzem

Gość nataleczka24
fryzurka świetna :)

hej :) tez mam dlugie wlosy, kolor ciemny blond i tez chce cos zmienic... nie chodzi mi juz nawet o zmiane dlogosci ale chce cos zmienic przy glowie tzn. mam zawsze prosty przedzialek po lewej stroni :P i chce to zmienic... fryzura ktora podalas jest ladna, ale ja bym nie zaryzykowala:)

Gość w osteteczności kobieta
bardzo mi się podoba, a co do zmiany to sama zrobilam ostatnio dosc drastyczne cięcie i zmiane koloru i jestem baaardzo zadowolona :)

Gość to ja długowłosa
obetnij grzywke i już miana gotowa a włosy nadal będą długie :) już naprawde zbrzydły mi moje długie włosy. Sa bardzo podatne lekko falowane i cieniutkie ale jest ich sporo. Najcześciej prostuję prostownicą ale wystarczy mżawka na dworze i ju ż się puszą i delikatnie kręcą, faluja i znów wygladam jak Jagna ze wsi a że faktycznie jestem z małego miasteczka to tymbardziej fryzurą nie chce tego podkreślać :) Chyba zaryzykuje. Włosy szybko mi rosną więc pół roku i znów w razie czego będzie kiteczka. Boję się tylko czy mije uszole nie będa zbyt widoczne :)

juz mialam, i serdecznie dziekuje :) wkurzaja mnie moje wlosy przy czole, kazdy odstaje w inna strone i czy mam przedzialek na srodku, z boku czy ostawie je do gory wygladam brzydko...grzywka tez mi nie pasuje... eh

Gość marceliona
super.ja bym sie tak obciela.tez mialam dlugie a teraz mam super fajnie obciete