Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie jak to jest

jak baba zdradzi to jest ok ale jak facet zdradzi to kurwiarz i frajer

Polecane posty

Gość Majkaaaaaaa*
aha....jej sprawa.....yo sorry, nie mamy o czym mówić. żałosne.

Gość kleki
Majkaaa i dobrze ze wybierze kochankę. Wszyscy będą zadowoleni...

Gość madlin
wysoki przystojniak?? nie ma na to uzasadnienia ani konkretnej przyczyny ja ze swoim mezem jestem 7 lat i tez był taki czas ze rozkładałm tylko nogi i chociaz on sie starał niestety nie sprawiało mi to przyjemnosci od niedawna to sie zmieniło ale nie wiem jak!dlaczego! poprostu mam ochote kochac sie z mezem i sprawia mi to duza przyjemnosc a zeby było smieszniej to kiedys tez tak chciałam szybko i po sprawie a teraz?teraz jestem zła jak jest szybko

Gość kleki
nie myślę, tylko wiem :)

Gość Do Samanty
jak Ty jeszcze mało zycie znasz :O takiej radce dali gówno na łopatce :O chłopak sie zali a ty prosto z mostu jestes kurwiarzem i się rozwiedż ..............co za durna porada ..........

Gość salimalik
SAMANTA to naiwny dzieciak - wierzy w cuda :)

Gość salimalik
A mi się wydaje że jest odwrotnie - facet to jest macho a laski to kurwy jak zdradzają...

madline a ile Ty masz lat? Bo moja 38, myslałem ze po 30-tce tez tak się stanie ze polubi ale nic z tego im starsza tym coraz gorzej i coraz rzadziej sie godzi na sex, choć widujemy się tylko w weekendy :-(

Gość madlin
zycie nas uczy wielu kompromisow i chociaz na poczatku wydaje sie nam ze nigdy nie zrobie tego czy tamtego to tylko sie nam wydaje .....a zdrada?nie wzrusza mnie nie cieszy i nie szokuje.

Gość madlin
nie pytaj bo jestem bardzo młoda bardzo młoda

w siebie wierzę tylko a cuda czasem się zdarzają akurat - jeśli do tego stopnia kojarzysz moją osobę to doskonale wiesz że tak jest sorry. jak się nie zamierza rozwiązywać problemów jak dorosły, tylko spieprza po najprostszej linii to kim się jest? idiotą?

ja powiedzialam facetwoi, ze jak mnie zdradzi, to nie chce juz go nigdy na oczy widziec, i o drugiej szansie nie ma mowy (zreszta nie byloby juz jak dawniej) .... i vice versa wiec wcale nie \"jest ok\" jak autor pisze

Gość salimalik
wysoki przystojniak.. jakbyś nie miał dzieci to bym Cię zapytał co z nia jeszcze robisz. Ale, że masz dzieci to znajdź sobie dupę na boku i będą wszyscy zadowoleni:)

Gość madlin
powiem tak nie mam jeszcze 30stu amoze nawt daleko mi do 30stu

Gość Majkaaaaaaa*
jasne,,,,najłatwiej iśc na bok.

Gość madlin
flawless? powiedziałas ze jak zdradzi? ha ha ha chyba jak sie dowiesz ze zdradził bo nie sadze aby sam sie przyznał ha ha

każdy moze zdradzić... każdy i zadne zasady nie wchodzą tu w gre... rózni sie tylko powód.... zazwyczaj człowiek, czy to facet, czy kobieta zdradzaja gdy czuja sie zaniedbywani, gdy brak im czego w związku - facet nie okazuje żonie czułosci, a kobieta robi z sexu przykry obowiązek... jeden wytzryma dłuzej inny krócej... a inny nie zdradzi nigdy, ale to tylko dlatego, bo np jest zbyt mało atrakcyjny i nie ma ku temu okazji... oczywiscie są osobniki z gruntu nastawone na złą wole, zdradzaja dla sportu, bo uwazaja, ze mogą.... są tez osoby słabe psychicznie, nie dające sie oprzec pokusie.... u faceta moze to wynikać ze zbyt małych doswiadczen z kobietami - łatwo dają sie uwieść atrakcyjnej babce... u kobiety ze zbyt wygórowanych oczekiwan w stosunku do partnera - kazdy kto tylko ma jedną ceche, ktorej brak jej u pratnera, wydaje sie supermanem... wydaje mi sie, ze kobiety i mężczyzni zdradzaja po równo... jakies tam anonimowe statystyki wykazują, że niby kobiety w obecnych czasach robią to częściej... moze i tak jest bo zachłysnęły sie wolnościa, emancypacją, jaką dała im druga połowa XX wieku... a moze nie... tego sie w zasadzie nie da sprawdzic, poza tzw ogólną lustracją swojego otoczenia... ale zarówno facet jak i kobieta dopuszczajacy sie zdrady są potępiani... a ewentualne traktowanie zdradzającej kobiety jak kurvy, zawdzięcza sie innym kobietom, ktore dorobią jej odpowiednią opinie... poza tym, to my jestesmy ci źli, ci grzesznicy, te śwnie.. dlatego mało kogo dziwi, gdy to sie potwierdzi.... kobieta jest tą uczuciową, tą anielicą, tym wzorem cnót... dlatego szok wywołany jej zdradą jest wiekszy i wieksze jest jej potępienie....

Gość madlin
wysoki przystojniak???a potrafisz tak bez uczucia? tylko dla czystego sexu? bo cos napisałes ze nie ma chetnej na sex? bo kobiety wąłsnie takie sa ze z uczuciem a nie tylko fizyczne zaspokojenie a te ktore robia bez uczucia to te ktore maja ten zawod !!!!!!im uczucie nie potrzebne nawet nie wskazane!!!

Gość madlin
witam komiczne!!ciebie sie tu nie spodziewałam ha ha

nie chce zrobic tego z kobieta za pieniadze, ale nie chce tez aby ona zakochala się i wymuszała na mnie abym zostawił zone i rodzinę. Oczywiscie chcialbym czuc cos do tej kobiety i aby ona czula do mnie ale nie musi to byc milość.. najlepsza bylaby taka przyjaciółka z która mozna pogadac na kazdy temat, wypic piwko albo cs mocniejszego a jak przyjdzie ochota przezyc coś niepowtarzalnego i nie dlatego, ze ja tak chce ale dlatego że oboje tego chcemy :-)

komiczne najpierw piszesz,ze ludzie zdradzaja wtedy gdy im czegos w zwiazku brakuje a nastepnie,ze nie zdradza tylko ten kto jest malo atrakcyjny i nie ku temu powodu,wiec? ktora prawda starsza

Gość salimalik
spoko - znajdziesz coś - jakieś ruchadełko :) Kobitki przecież też zdradzają więc bez obaw :)

wysoki przystojniak sory, nie chce Cie tutaj zjechać, ale albo masz kiepskie podejscie do kobiet, albo kiepsko wyglądasz alob masz inną odstraszającą ceche - bo znalezc kobiete chętną na sam tylko sex, to nie jest problem.. tylko na chvj taki układ?? (coz za ironia w tym zapytaniu :P ) sam sex, bez emocji jest nudny... NUDNY - po prostu bezbarwny.... za pierwszym razem jest dreszczyk.. potem nuda

Gość madlin
wysoki przystojniak??ale to sie zazebia jak jest sex to jest tez jakies uczucie jak jest uczucie pojawia sie nadzieja a potem pragnienia by miec tego kogos wiecej czescie i powstaje miłosc