Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie jak to jest

jak baba zdradzi to jest ok ale jak facet zdradzi to kurwiarz i frajer

Polecane posty

w jaki sposób się wykluczają?? Zdradza ten któremu czegoś brakuje, nie zdradza ten który nie wie jak (prościej) :)

Gość wchodzisz....
...na czat na Onecie, pokój - A może zdrada......i masz tam zaniedbane mężatki, które chętnie wystawią ci tyłek.... chyba zwymiotuję.

pomarancza - ktos komu brakuje czegos w związku nie zdradzi pomimo to, bo moze nikogo nie znaleźć...

Wystarczy się rozejrzeć :) A próbowałeś może w sobie coś zmienić?? Może się zbytnio zaniedbujesz?? Zmień fryzurę, jakies nowe ciuchy, perfumy, a i może Twoja żona okaże się tą odpowiednią. Może zaczniesz ją pociągać...

idziesz do klubu - spokojnie kogos poderwiesz.... albo na necie szukasz... ja poznalem troche mężatek na portalach... szukały przygód

Gość madlin
wysoki przystojniak??czy ty aby nie szukasz kochanki??bo z tego co piszesz tak to wyglada

Heheh najlepszy seks jest właśnie z takimi szsukającymi przygód :) Jak nie miałem żony to praktykowalem :)

Ja też nie twierdzę, że nie pociągasz ale ... może cośby sie zmieniło np zastanowiłoby ją to i wdarłoby się trochę zazdrości..... Albo zrób jej fajną minetkę :D

Gość madlin
komiczne?a natrafiłes na mężów szukajacych przygod??tych jest tam na prawde wieluuuu

podywagowałabym jeszcze troszke nad tym bo jednak mi to nie pasuje,wówczas to takie \"więzienie\" braku erotycznych doznań :O Sporadycznie jest taki zbieg okolicznosci,bo skoro ktos jest az tak nieatrakcyjny ze nie potrafi nawet \"wyrwac z imprezy jakiegos paszkwila\" to z jakiej racji byłby w stałym związku?

Gość madlin
wysoki przystojniak? doskonale rozumie twoja zone bo sama tak kiedys miałam i chociaz bedziesz na głowie stawał to nie pomoze

Gość madlin
nie on mnie w tedy nie zdradzał bo byłam swiecie przekonana ze on sie nie oglada za kobietami i tu sie pomyliłam złapałam go na zdradzie

pomarańcza - wyprzedzasz fakty :) zbyt daleko wybiegasz. To hipotetyczna sytuacja :) Ale ok ja też wyprzedzę. Jest w stałym związku bo był przystojny a teraz ma ogromną bliznę na twarzy i problemy z prostatą :)

Gość madlin
dla tego zdrada nie wzbudza we mnie żadnych emocji jest jak bułka z masłem

Gość madlin
taka byłam naiwna jak sadziłam ze moj maz nigdy prze nigy by mnie nie zdradził.a teraz wiem ze gdybym to ja zdradziła nigdy prze nigdy bym sie do tego nie przyznała .....tak tak teraz beda obelgi i zucanie błotem w moja strone

Gość madlin
h aha jak go złapałam? weszłam do mieszkania w ktorym on był i zastałam go w łozku z ta laska ..było juz po wszystkim spali w bieliznie dobrze ze ja wogule mieli...a on sie wyparł powiedział ze był pijany i tylko sie połozył ha ha ha dobre sobie

Gość madlin
i nie zaczynajmy gadac ze mozna odejsc ze mozna zostawic bo odejsc to moga ludzie od siebie jak sa w wolnym zwiazku bez dzieci bez kredytow bez zobowiazan czyli tacy ktorzy s na etapie mam chłopaka mam dziewczyne a nie mam zone mam meza

Jak był w bieliźnie to może mówił prawdę .... Chociaż jak w Twoim łóżku leży obca baba to... hmmm