Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perfect black 21

Wklejajmy fotki naszych sylwetek i zgadujmy ile dana osoba waży..

Polecane posty

Gość do dziubalik
a biodra gdzie zmierzyłaś? w najszerszym miejscu pupy? czy na kościach tych wystających?

Gość oj może mieć miskę C
bo ewidentnie ma sporo pod biustem skoro w talii ma aż 78cm

Gość oj może mieć miskę C
naprawdę nie sądzę by ściemniała, po co miałaby to robić? a biodra mogła rzeczywiście po prostu źle zmierzyć w niewłaściwym miejscu, ale to na pewno dlatego, że jest nieświadoma gdzie sie powinno je mierzyć, a nie dlatego, że chce ściemniać, zastanówcie się: po co miałaby to robić? przecież nic jej to nie da, bo każdy ma oczy i widzi więc nawet jeśli waży te 47kg to absolutnie na tyle nie wygląda i potwierdzają to wszystkie zdjęcia dziubalik jest najlepszym dowodem na to, że waga zupełnie nie odzwierciedla rzeczywistego wyglądu, bo co jej z tego, że waży niewiele skoro wygląda dosyć tęgo?

znowu bez przesady, dziubalik nie wyglada tak \"tęgo\" jest niska to i mniej waży, logiczne zdjęcia ma robione z bliska, wiec dodatkowo dodają jej kg przecież ma szczuplutkie ramię basko bardzo ladna figura ;) daje ci 170-174 i 52-56kg :)

Gość zdezorientowana111
dziewczyny przeciez dziubalik jest szczupla dziewczyna . ta osoba ktora napisala ze jest tlusta itp ma chyba jakies problemy ze soba. dziewczyny znacie jakies fajne cwiczenia na biodra? lubie to z tym klekaniem i siadaniem raz na prawa strone a raz na lewa kiedys w lo robilam tego po 100 razy na jedna strone tylko wtedy raczej problemow z biodrami i wogole z figura nie mialam i nie wiem czy akurat na biodra jest ono dobre. a teraz mam troche na bioderkach tluszczyku generalnie mam szerokie kosci biodrowe ale i tak moglabym z nich cos zgubic

na biodra, pupę i uda może to cwiczenie kiedy lezy się na jednym boku, głowę podpiera reka i unosi nogę jak najwyżej? I tak z 30 powtórzeń. A potem obrócić się na drugi bok i druga noga? Albo popularny rowerek? Ale najlepszym ćwiczeniem na całe ciało jest taniec. No i pływanie. Nie ma lepszych metod :).

Gość no wiesz widocznie dla każdego
co innego wiąże się z pojęciem "szczupły";) szczupła to jest dla mnie cherry, a dziubalik jest torszke za gruba jak na mój zmysł estetyczny, ale chyba mam prawo mieć takie zdanie i nikogo tym nie obrażam ani nie ranię dziubalik sama zamieściła swoje fotki więc powinna liczyć się z ewentualną krytyką

http://www.sfd.pl/CHCESZ_SCHUDN%C4%84%C4%86_ZAJRZYJ_TU%21%21%21-t158622.html http://www.sfd.pl/redukcja_dla_kobiet_by_niunia%2Dsfd-t194384.html jakby ktoś potrzebował ;) Zgadzam się, każdy, kto tu wystawia zdjęcie musi liczyć się z tym, że albo go pochwalą albo skrytykują :). I nie może mieć o to pretensji ;). Zresztą jak powszechnie wiadomo dziewczyna o wadze np. 55kg dla jednych bedzie szczupła dla innych gruba.... I nic na to nie poradzimy :). Ważne, zeby zachować umiar. I tyle :).

Gość basko
widzę, że nie było trudno mnie rozszyfrować ;) 171 cm 54 kg

Gość DO basko
fajną masz figurę i na zdjęciu wyglądasz na wyższą:) jakie masz wymiary?

W biodrach- w pupie mam 86 cm. Nie uważam sie za grubą osobę, moi znajomi również tak nie uważają. Ale oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Tylko,że jeśli o mnie mowicie że jestem gruba to co powiecie o kimś kto nosi rozmiarówkę XL i więcej... Dodam iż ja noszę XS,S lub w ostateczności M.

Gość basko
86/69/93 do idealnego 90/60/90 trochę mi brakuje, no ale cóż... ;)

Gość DO basko
co tam wymiary, najważniejsze, że wyglądasz idealnie;)

Gość do tej wyżej
dziewczyno opanuj się! załóż lepiej kolejny topik o tym jaka jesteś za chuda mając wymiary 95-73-94 przy 170cm wzrostu i wadze 58kg i tam odpowiadaj sama sobie, bo w ten sposób bawisz sie chyba najlepiej:D tutaj to nie miejsce dla ciebie:O

Gość basko
a więc tak: bo dokładniejszej 'przymiarce': udo - 52 kolano - 34 kostka - 19 (za cienka, co jest powodem moich kompleksów...) nadgarstek - 14 biust - 86 pod biustem - 69 talia - 65 biodra - 88 pupa - 92 (jest względnie płaska) różnie mi mówią ludzie - raz że jestem chuda, raz że zgrabna (faceci, że laska, ale nie lubię jak mi się tak mówi). osobiście bardzo podobają mi się takie pełniejsze kształty... wydają mi się ponętniejsze. Ale tylko wtedy, kiedy CAŁE CIAŁO jest odrobinę 'pulchniejsze', a nie sam brzuch (a ja mam taką małą 'piłeczkę ;) ). A co do ciąży to i tak grozi mi bezpłodność... więc dzięki za miłe słowo.

Gość fgrtgerg
ona jest wychudzona ?? no nie przesadzaj! trudno tu o komplement, tylko alboza grube, albo za chude Waszym zdaniem. Ona jest w sam raz!! czy widzisz jej żebra? bo ja nie! za to widzę ładnie zaokrąglona pupę i kształtne ale na pewno nie patyczaste nogi.

Gość Roskoczek
Ja czytam niektóre opinie to mi sie słabo robi! Jak już dajecie swoje fotki do oceny innym to niech będą zrobione tak żeby nie zakłamywały. Zdjęcia takie powinny być robione z co najmniej 5 metrów i z zoomem około 56mm. Inaczej wyjdą albo rozciągnięte albo ściśnięte. Pozdrawiam

Gość DO basko
a ile masz lat?

Gość zwracajcie też uwagę na to
w jakim OBUWIU na zdjęciu jest dana osoba, bo wiadomo, że OBCASY WYSMUKLAJĄ sylwetkę, wydłużają nogi i ogólnie dodają lekkości sylwetce

Gość basko
mam 19 lat (tzn za kilka dni będę tyle miała ;) ) zdjęcie zostało zrobione z odległości własnie jakichś 5 metrów :) i jestem boso :P

Gość DO basko
to młodziutka jesteś jeszcze:)

Gość basko
znam młodsze ;) i dziękuję za wszystkie miłe opinie :) Bardzo miło jest usłyszeć, że jest się idealnym (pomijając fakt, czy tak na prawdę jest, czy nie...)

basko, ładna figura, mi się podoba :) Ani za chuda, ani za \"gruba\". Taka własnie w sam raz :). Na pewno podobasz sie facetom :D ;) Ja jestem młodsza, mam 18lat :P

Gość DO wstyd podać nick
sama znasz pewnie swoje wady i zalety:) ładna talia, biust nieproporcjonalny do sylwetki (zbyt mały), ładne nogi, ale trochę zbyt masywne do "górnych" partii ciała ogólnie fajna figura:)

Gość basko
przez ostatni miesiąc mam robotników za oknem. unikam ich jak ognia, tzn nie przebywam w tym pokoju, za którego oknem akurat pracują, ale i tak pukają w okienko ;) rozbrajające to jest :) nie rozumiem, dlaczego tyle kobiet ma kompleksy z powodu swojej figury. Wiadomo, że jakieś 90% kobiet o idealnym wyglądzie to modelki i aktorki (i to zazwyczaj tylko na planie filmowym i na czerwonym dywanie). Mały brzuszek, za bardzo odstająca pupa, za szerokie uda - no proszę was! Najlepiej się tym nie przejmować :) Gorzej, gdy występują jakieś zaburzenia będące groźne dla zdrowia- -zbynia otyłość, anoreksja...

Gość basko
ja daję... 168cm (nogi mi się wydają jakieś krótkie... albo jak na moje oko - bardzo ładne) i ok 50 kg