Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka Puchatka

moj maz juz mnie nie podnieca sexualnie

Polecane posty

Gość zboczona starucha
Jak to nie jest od tego żeby pociągać? A mój stary strasznie mnie pociąga, szczególnie nago. Niewyżyta jakaś jestem, czy co ;)

Gość kfi miuijt
ja miałąm ten sam problem z moim facetem-bylismy 10 lat razem, nie mialam na niego ochoty, wolałam sie sama zadowalac... myslalam ze sex mi nie jest potrzebny, nie mialam ochoty rzeby mnie dotykał, nieraz az mnie trzesło jak to robił....myśląłam ze ze mnącoś nieta....rozstaliśmy sie... teraz jestem z facetem od pół roku i mowi ze chyba jestem nimfomanka :-) mogłabym kochac sie z nim kilka razy dziennie...nawet teraz jak pomysle to mam ochote....mieszkamy ze soba od 4 m-cy... takze wydaje mi sie ze masz podobny problem.... ja mysląłam ze tamtego kocham i nie wiedizalam co robic...sex jest przeciez wazny w zwiazku....a nam suie nie układało teraz jestem szczesliwa a sex jest cudowny

Gość Kotka Puchatka
No i co tu zrobic? Boje sie z nim rozstawac, bo jestem bardzo do niego juz przywiazana, czy go jeszcze kocham, nie wiem :( (Mam tu na mysli taka milosc z pozadaniem). O sexuologu tez myslalam, moze rzeczywiscie warto sie do niego wybrac.

Gość gość
i co rozstałaś się?

Gość Kotka Puchatka
Nie rozstane sie z nim bo pragne jego majontku więc poradzcie mi co innego

Gość Kot_Czarny
Ah ja tez to mam, jak sobie Puchatka poradzilas?

Gość gość
perfidne kvrwiszcze pragnie majątku. ...rozstań się i żyj na ulicy, ręce opadają same, nic tylko mocnego kopa w dvpę ci trzeba. .

Gość M0nikaa
ja też miałam ten sam problem, ale znaleźliśmy ranking rspp.pl i wprowadziliśmy do naszego życia trochę dreszczyku