Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania2005m

pierwszy biznes - sklep odzieżowy

Polecane posty

Gość elf4266
chciałam zapytac czy ma ktoś sklep z odzieżą elegancką typu:garsonki, sukienki,wieczorowe,na różne okazje np.wesela,stódniówki. chcę wiedziec czy opłaca sie zakładać taki sklep?

Gość elf4266
jeśli ktos posiada taki sklep to chciałabym wiedziec ile metrów ma lokal,w jakim miejscu jest usutyłowany, w duzy czy mały mieście?ile na początek trzeba mieć na taki interes?z góry dziekuje za odpowiedz

Gość StockOutlet.Eu
Drogie czytelniczki, zapraszam wszystkie bardzo serdecznie do odwiedzenia naszej hurtowni. Znane i cenione marki na rynku : Noa Noa, Bershka, Stradivarius, Lee, Vero Moda. Wszystkie ciuszki nowe, ceny już od 16 zł.

Gość silwa.pl
Witam serdecznie, Jesli ktoras z Pań prowadzi sklep z odzieża dziecięcą to serdecznie zapraszamy do wspolpracy. Jestesmy bezposrednim importerem odzieży dzieciecej z Niemiec i Francji. Zaopatrujemy sklepy na terenie poludniowej Polski oraz hurtownie na Slowacji. Mamy nizsze ceny niz w hurtowniach w Czechach Łodzi, Tuszynie. A na dodatek jest to odzież o bardzo wysokiej jakości. Czekamy na maile. Sluzymy radą i naszym doswiadczeniem. Pozdrawiam, Kinga biuro@silwa.pl

Gość BizuteriauAsi
Witam serdecznie, Jeśli ktoś z Państwa byłby zainteresowany poszerzeniem asortymentu o biżuterię ręcznie robioną, to mam do zaoferowania: komplety, kolczyki, naszyjniki, korale, bransoletki, zawieszki, wisiorki - zarówno srebrne, jak i sztuczne. Ceny już od 0,99 zł/para Zainteresowanych zapraszam do kontaktu: asiawujkowska@interia.pl - prześlę szczegółową ofertę.

Gość Arlani-Styl
Witam wszystkich Firma Arlani-styl dystrybutor polskiej firmy odzieżowej Hananke zaprasza sklepy, hurtownie z branży odzieżowej do współpracy. www.hananke.pl

Gość MARGA11
Witaj ania2005m , mam ten sam problem co ty ( wtedy) ciekawa jestem czy ci się udało. Ja też chcę otworzyć odzieżówkę. Zastanawiam się nad towarem , markowe czy raczej po prostu tanią chińszczyznę.Może ktoś mi doradzi, plisssss:)

moje drogie czytam te wasze "zaproszenia do współpracy" i mam coś dla was. Niedawno odkryłam super platformę handlową www.fashioncentrum.net, na której zresztą jestem i mam swój sklep internetowy i muszę wam powiedzieć, że to super miejsce właśnie dla osób związanych z biznesem modowym czyli ubraniami, obuwiem, biżuterią, dodatkami itp. . Jej głównym celem jest pomoc w nawiązaniu współpracy oraz maksymalne ułatwienie wymiany informacji handlowej pomiędzy kontrahentami. A jeśli nie macie jeszcze sklepu internetowego, który naprawdę wiele ułatwia to na fashioncentrum.net możecie mieć go przez 3 miesiące za darmo. Chyba warto zaryzykować hmm?;) mi się udało i wam też się uda. Powodzenia;)

Gość iveta
Witam wszystkich forumowiczów Jeżeli szukacie ciekawej modnej odzieży damskiej do swojego sklepu proszę o wysłanie e-maila o treści TAK na adres iwona.dabrowska@onet.pl. W odpowiedzi prześlę ofertę wraz z katalogiem. "IVETA" jest młodą marką. Nie posiadamy stoiska w popularnym Ptaku, Głuchowie, Tuszynie przez co jesteśmy unikatowi. Produkujemy krótkie serie a nasza oferta cały czas ulega zmianie w oparciu o aktualne trendy w modzie. Zapraszam również do kontaktu tel. 693 11 11 76. Pozdrawiam Dąbrowska Iwona

proszę o kontakt "giabic" na nr gg 6033507 mam do Pani parę pytań związanych z otwarciem własnego sklepu

czy jest na tej stronie ktoś kto powiedziałby mi czy pracując u prywaciarza mogę ubiegać się o dotacje z unii na otwarcie sklepu, czy dopiero jak już będę prosperować mogę pisać o dofinansowanie do działalności, bo z tego co wiem z urzędu pracy mogą brać dotacje tylko bezrobotni, chciałam jeszcze pracując ubiegać się o jakieś dofinansowanie i dopiero w trakcie rozwoju sytuacji się zwolnić-wie ktoś jak to jest? Proszę o odpowiedź

Gość do kamila pomorskie
kamila pomorskie podaje ci meila...chciałbym tez otworzyc sklep z agd ale w wielkopolskie chcialbym popytac o szczegoly janusz.lewinski1@wp.pl

Gość palma do pamy
a co myślicie o takich centrach Handlowych jak to pod Warszawą w Wólce Kosowskiej?? Mają spory wybór produktów i tak się zastanawiam, czy warto się u nich zaopatrzyć, jeśli ktoś posiada swój sklep z odzieżą. Wiecie można kupić naprawdę tanio sporo fajnych rzeczy.

Gość ralfdud
Jeśli chodzi o hurtownie to bardzo polecam Wólkę Kosowską, można tam kupić słabej jakości tanią odzież ale również i dobrej klasy odzież chociażby firmy TTH, mają oni nawet swój katalog on-line gdzie można zobaczyć w szczegółach każdy produkt. Na swój pierwszy sklep idealne rozwiązanie, bo bez kosztów przejazdu można zaopatrzyć się w fajnie ciuchy do swojego sklepu.

Gość kokospoko123
zgadzam się, że wólka kosowska na początek to idealne rozwiązanie. ich ciuchy są naprawdę tanie, w końcu to głównie chińszczyzna, a schodzą jak świeże bułeczki. na początek nie ma co się zajmować droższym towarem :)

Dziewczyny mieszkam w angli już kilka lat jeśli jesteście zainteresowane kupnem rzeczy z primarka moge wam pomoc piszcie madzia22228@wp.pl

Gość moda polska
Witam, do z pasją Przymierzam się do otwarcia sklepu odzieżowego. W ofercie pragnę mieć odzież polskich producentów i duże rozmiary, zaciekawił mnie link ,który zamieściłaś http://bshurt.blogspot.com/ Nie słyszałam wcześniej o tej firmie. Czy faktycznie nie pobierają opłat za licencje i pomoc przy otwarciu? I czy znasz kogoś kto już z nimi współpracował?

Gość zpasją
Nie ma żadnych opłat licencyjnych, nie narzucają swojego wystroju sklepu, jedynie by był uniwersalny/ mobilny system meblowy, także koszt sklepu partnerskiego sprowadza się do zakupu towaru. Wiem,że nie tylko otwierają nowe sklepy ale też pomagają w metamorfozie już otwartych. Widziałam opinię ich klientki z Raciborza i była pozytywna. Sądząc po ilości sklepów dopiero zaczynają . Myślę ,że to fajny pomysł dla ludzi ,których nie stać na franczyzę (kwoty są zawrotne) a chcieli by mieć konkurencyjny sklep odzieżowy.

Gość sklep w małym mieście
większość firm nie chce otwierać sklepów w mniejszych miastach, widziałam że blue shadow nie ma ograniczeń co do lokalizacji i powierzchni sklepu . Ciekawe dlaczego? Sama prowadzę sklep właśnie w takim mieście i powoli brakuje mi już pomysłów jak zadowolić Klientów. Nie chcę walczyć z konkurencją cenami.

Gość odnośnie ostatnich wpisów
kontaktowała się już któraś z was z kimś z tego bshurt ? Bardzo mnie zaciekawiły te "sklepowe rewolucje". Czy ktoś wie, czy w rzeczywistości wygląda to tak pięknie, jak w ofercid? :D ja działam w większym mieście, ale też odczuwam kryzys a konkurencja jest ogromna. ciekawi mnie, czy to całe wsparcie ktore oferuja jest naprawde za darmo. jesli ktos zna jakies konkrety to bardzo prosze o wiecej informacji

Gość zpasją
Napisałam do nich i zaproponowali mi spotkanie, także więcej będę wiedzieć w przyszłym tygodniu. Z tego co ja zrozumiałam to koszty współpracy ograniczają się do zakupu towaru w cenach hurtowych. I tak muszę kupować towar, jeśli w zamian za to dostanę wsparcie w prowadzeniu biznesu to super- tym bardziej że faktycznie początki nie są łatwe. Kolekcja mają naprawdę fajne,w przystępnej cenie i przede wszystkim widzę że co tydzień w hurtowni internetowej www.bshurt.pl pojawiają się nowe produkty a nowości przy stałych klientach to podstawa. napiszę więcej po spotkaniu pozdr

Gość przygotowania do otwarcia
Witajcie, w końcu się udało zdobyć środki i będę otwierać sklep z odzieżą damską:D po przejrzeniu wielu ofert franczyzowych zdecydowałam się na blue shadow. Trafiłąm na tą firmę tutaj także dzięki za info:D W moim mieście i okolicy nie ma tej marki, a ciuchy mają super i ceny jak na polskiego producenta bardzo przystępne. Otwarcie już w marcu także trzymajcie kciuki :)

Gość gość
hej i jak otwarcie sklepu blue shadow? powiedz coś więc ponieważtakże jestem zainteresowana otwarciem takiego sklepu. Zdecydowałaś się na sklep partnerski czy współpracujący?

Gość AleksandraB
Zapraszam wszystkich do współpracy z nami: www.top-bis.pl a.bartczak@top-bis.pl

Gość LA PRIMA ® style
OTWÓRZ SWÓJ BUTIK LA PRIMA ® style OTWÓRZ SWÓJ BUTIK Z LA PRIMA ® style W SWOIM MIEŚCIE osoba odpowiedzialna za projekt w Polsce Adam Piotrowski LA PRIMA ® style Sp. z o.o. kontakt : kom. 533 503 485 infolinia : 801 066 397 laprima@onet.pl la prima.com.pl https://www.facebook.com/laprimastyle

Gość Patrycja from Sopot
Hej ja polecam firmę Lamalli w sumie to zajmuja sie tylko sukienkami jednak zawsze mam dla nich miejsce na wieszakach w moim butiku. Ich sukienki są śliczne i sprzedawalne w prawie 100% sprzedawalne. O ile dobrze pamiętam wlaścicielka jest pani Gosia zostawiam namiar na tą babkę bo wszystkim polecam takiego kontrahenta 883 903 194 no i strona http://www.lamalli.com Polecam

Gość asiaKasiajasia
Patrycja form Sopot Możesz zostawić jakiś namiar do siebie? chciałabym pogadać a mam sklep od 4 lat