Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfgfhg

kobitki w ciazy...o ktorej chodzicie spac i ile spicie

Polecane posty

Gość jdfgfhg

ja chodze spac przed 24 i spie 12, 13 h , mieszkam z rodzicami i oni mowia mi ze jak ja chodze spac to pozniej dziecko bedzie o tej godz zasypiac

Gość ojjjjeeejejejeeeejjj
a do pracy niechodicie? co na zwolnieniu jestescie? wiekszosc ludzi chodzi spac okolo połnocy a o 6 wstaje juz

Ach, kiedy to było, gdy się spało w ciąży po 12 h?? Rzeczywiście, wtedy się nie pracowało. A teraz spać po 23, a pobudka o 7 i do roboty:) W ciąży jednak fajniej jest nie pracować.

ja chodze spac ok 24 a wstaje ok 9-10 w dzien juz nie spię:) no czasami jak jestem bardzo zmeczona:P

Gość jdfgfhg
a w ktorym tyg jestescie? :) ja jestem na zwolnieniu l4 i jestem w 20 tyg ciazy

ja chodze spac ok. 24:00 wstaje ok. 7:00- zawsze do pracy chodzilam na 7:00 i organizm tak mi sie przyzwyczail, ze dluzej nie moge uleżeć w wyrku:) W dzien nie spie, bo nie wiem co bym wtedy robiła w nocy:):):) Najgorsze jest to, że czasami w nocy nie moge spać:( ale tak i tak wstaje koło 7:00:)

Gość jdfgfhg
STRUDZONY WEDROWIEC:) wiesz juz jaka plec dziecka? :) bo ja jeszce nie wiem , i jak sie czujesz? Julenka a Ty ktory tyg ze budzisz sie w nocy?

Gość nico jak nic
ja jestem w 21 tyg nie pracuje a ze spaniem to roznie raczej ok 10-11 godz. przesypiam.ale to chyba dlatego bo wiem ze nie mam nic do roboty ale przez pierwsze 2 mies pracowalam i wstawalam ok 7.30 po przespanych 8 godz i tez bylo ok.

Gość bziczek
u mnie 37 tc i kiepsko ze spaniem... Spac chodzę o 23-24 i jak sie obudzę na siku ok. 3 rano to masakra... mogłabym juz nie spac do rana.. Powstrzymuję sie by nie wziac sie za prasowanie albo coś... A do tego od lipca strasznie kaszle i żaden lekarz nie wie dlaczego... drogi oddechowe czyste. Wiec staram sie zmeczyćn w ciągu dnia by pospac przynajmniej do 6 :O

Gość trilir
ja chodze o 22 bo padam na ryja ze zmeczenia,czasem mam ochote posiedziec dluzej ale jak maz zrobi mi masazyk to niema szans

Gość spac miedzy 10 a 11
sie staram, czasem nie wychodzi i jest troche pozniej, wstaje o 6 i jade do pracy. czasem jak wracam, po poludniu to drzemke robie, ale nie za czesto sie udaje. wstaje minimum raz w nocy, czasem i trzy :( a jestem w 28 tygodniu :)

Gość spac miedzy 10 a 11
tzn. 22 a 23 powinno byc raczej...

Kiedy byłam w ciąży bardzo różnie spałam :O raz spałam jak suseł całą noc innym razem budziłam się o 3 nad ranem i nie mogłam zasnąć :/ ale generalnie spałam dość dobrze.

Gość nico jak nic
przeczytaj ze zrozumieniem a pozniej komentuj ;) :P

Gość gość Ilonka
A ja jestem w 3 miesiacu, budze sie ok. 3 w nocy do wc, ale szybko zasypiam i przez cala noc potrafie spac 12, nawet 14 godzin. Czy to nie jest za duzo?

Gość gość
Jestem w 12 tc, do niedawna chodzilam spac o 19-20 i wstawalam o 7. No nie dawalam rady dluzej wysiedziec, doslownie padalam z nog. Ale mam w domu dwulatka ktorego wszedzie pelno i po calym dniu zasypialam razem z nim. Teraz z kazdym dniem zaczynam czuc sie coraz lepiej.

Gość gość
15tydz chodze spac po 23 wstaje 7.20 ale tylko wtedy gdy do pracy ide

Gość gość
spie jak mam ochote wstaje az sie wyspie w ciagu dnia ze 2h nie pracuej o sobie iewobrazam lazic w takim stanie 12tydz

Gość ciąglewletarguxx
37 tydzien.... klade sie o 23, zasypiam kolo 2.00 :/ budze sie o szostej, platam sie i klade znowu kolo osmej. Wstaje o dwunastej i caly dzien chodze rozbita :( bezsennsoc coraz wieksza a ja totalnie rozregulowana..od poczatku ciazy az do poczatku 3 trymestru spalam dobrze od polnocy az do dziesiatej. Bylam.i jestem.na zwolnieniu bo moja praca jest mie do wykonania w ciąży.... teraz to wlasciwie juz jest czuwanie a nie sen :/

Gość LaDy MaMa
Ja jestem w 18 tygodniu. Muszę leżeć. Kładę się spać około 23, a wstaję o 8/9 i w ciągu dnia ucinam sobie drzemki bo i tak nie mam co robić. Już piątą książkę (nie licząc poradników) od początku ciąży czytam! Nie sądzę że by to miało związek z późniejszym snem dziecka.

Gość gość
Nie babka gadala ze jak będę jadla pestki z owoców to wyrośnie mi w brzuchu drzewo (danego owocu)

Gość gość
jestem w 10 tyg, do 21 nie moge wytrzymac wstaje o 6 do pracy, po połdniu drzemka 1 godzina ale cały dzien chodze senna

Gość monika198743
jestem w 10 tc. Od zawsze uwielbiałam spać po pracy obowiązkowa drzemka,teraz jestem na L4 kładę sie spać okolo 22-23 wstaje o 7 zrobic meżowi śniadanie a pożniej drzemka 1,5 godz i czasami po obiadku chociaz na pół godziny. Wydaje mi się że śpię dużo jednak wychodzę z założenia że sen to zdrowie i jak Maluszek będzie już z nami to nie pośpię. Pozdrawiam !!