arvena4 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ponad dwa tygodnie temu mialam wymrazana nadzerke, mialam uplawy itp teraz juz jest oki, ale dzis postanowilam sie zbadac, i poczulam ze mam troche inny ksztalt szyjki, czy to normalne, czy moze zabieg zle przeprowadzony. bardzo sie przestraszylam, staramy sie juz dlugo o dzidzie, nie wiem co mam zrobic. do lekarza dopiero gdzies za miesiac mam isc. moze ktoras z was tak miala? poprosze o jakies opinie, i kiedy zaczelyscie wspolzycie, moja gin powiedziala 2-3 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość newage Napisano Wrzesień 27, 2007 http://macknop.act4trees.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvena4 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 nie moge nioestety otworzyc tej str Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvena4 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 swietnie, gra, poprosze o bardziej powazne traktowanie tematu dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upio upio Napisano Wrzesień 27, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach