Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczka bardzo słodka

Doda w październikowym Playboyu wyglada cudnie!

Polecane posty

A najbardziej podobaja mi się te jej cudne cycuszki!!, hehe. Naprawde ma sie dziewczyna czym pochwalić. Wygląda tak dziewczęco, a jednocześnie na maxa sexi :) Zresztą, dokładnie tak jak ja :p, tylko w wersji z ciemnymi wloskami :)

Gość Lubie takie
Az dziwne ze mowi to kobieta, zazwyczaj wszystkie takie zazdrosnice. Widac ze musisz byc naprawde ladna i bez kompleksow skoro stac cie na taki komentarz. Ja Dode skomentuje tak: ODDAL BYM ZYCIE ZA JEDNA NOC Z NIA.

Gość tego
naprawde?? przeciez pelno takich w mojej miescinie mieszka...wpadaj stary a i zycie ocalisz ;) a cyce maja wlasne!

moze to jej urok moze to photoshop ja nie widze nic cudownego w wytworze slikonu i skalpela a seksowna nei jest raczej wulgarna i prostacka nie zadna piekna kobieta phi

Gość Lubie takie
Nie ma lepszej od Dody i nigdy nie bedzie. Sorry zonko moja kochana, wybacz mi to ale musze zapytac z czystej ciekawosc! A gdzie mieszkasz kolego? Gdzie mam jechac? :p

Hehe, to ciekawe dlaczego kazdy o niej marzy :) Jak ide ulica to nie ma faceta ktory nie luknie w moje michalki :p Sa cudne :)

Gość Tomex23
Codziennie robie sobie dobrze myslac o niej.

Gość ron jeremy
e tam ja wole panie w średnim wieku z tłustymi dupskami - mniam , dado jest dla mnie asexualna :-)

Gość Lubie takie
Boze, moja zonka chyba by ci sie w zwiazku z tym spodobala. Szkoda ze mnie nie, a kiedys wygladala inaczej. Ale los.

Gość Lubie takie
Duze cycki i zadne inne!

Gość ciekawska krysia
Lubie takie- to moge ci pomóc ;-)tylko musiałbym zobaczyć tą twoja zone :-) a duze cyce też lubie :-)

Gość candywoman
Sesja jak sesja, niczym mnie nie zaskoczyła. Mozna sie rozebrac raz czy drugi, ale tak czesto oglądane gołe ciało sie nudzi. Zwlaszcza, ze jest poprawiane photoshopem. Poza tym, Doda zarzekała się, że nigdy nie zdejmie majtek do żadnej sesji. Jak widać wszystko można kupić;)

Szczerze mowiac z jej wygladem wstyd byloby mi sie pokazac na ulicy, nie tylko ze wzgledu na odsloniety dekolt, ale raczej ze wzgledu na totalny brak gustu. Kazdy niech sobie wyglada jak chce, tylko nie piszcie ze wszyscy jej zazdroszcza.