Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

dlaczego kobiety nie lubia facetów którzy maja pasje

Polecane posty

Gość kasiatych
a ty znowu nudzisz o tym samym😭

a tam jakaś nudna laska ci się trafiła :P ja tam uważam ze nie ma nic gorszego niż facet, który na pytanie o pasje odpowiada \"sport motoryzacja muzyka\"...nuuuuuudaaaaa!! a astronomia to bardzo fajna pasja :] kiedyś gadałam z takim astrologiem na czacie super fajne rzeczy opowiadał :D

To jeszce coś powiem, bo mnie szlag trafia jak obserwuję chore związki. Kobiety robią podstawowy błąd wymagajac od facetow, zeby poświecał im cały swój czas(między innymi dlatego nie lubią ich pasji). wszystko powinno mieć swój umiar. Ograniczanie życia do :ja i ty czyli My, jest chore. Kobiety dlatego tracą facetów, bo nie dają im swobody, której każdy tak potzrebuje. Swoboda nie równa się zdradzie, tylko zaufaniu.

Gość przygoda_
a ja z kolei nie chciałabym faceta bez jakichkolwiek zainteresowań. Uważam że kazdy powinien mieć coś so lubi i jest w tym dobry, czy to facet czy kobieta. Sama mam dośc oryginalną pasje i mój chłopak tez wieloma rzeczami sie interesuje. Dzieki temu życie jest ciekawsze, a człowiek sie rozwija.

Ok Andrzej, wyslalam maila, teraz musze leciec, jakby nie doszedl to daj znac. Teraz znowu codziennie powinnam byc na kafe, bo wlasnie wrocilam z wakacji 👄