Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość probuje byc dobrą zoną

Jak być dobrą żoną? 10 waszych sposobów

Polecane posty

Ja też się cały czas uczę :) Oboje staramy się :) Słuchajcie się, rozmawiajcie ze sobą. Rozwiązujcie problemy razem, nie boczcie się na siebie Żeby być dobrą żoną trzeba mieć też dobrego męża :) No i dzielcie obowiązki,szanując swój czas i prawo do pracy i bycia zmęczonym. Ale to pewnie wiesz :) Wkońcu jesteś żoną i masz pojęcie o małżeństwi e :)

spa_cja..........................7 lat przerwy..............spa_cja.........7 lat przerwy.......spa_cja

klekac do miecza kiedy on tego chce :classic_cool:

Gość zona...zona
Co to za pytanie? To tak jakby bycie zona bylo jakas funkcja... Bycie zona to nie zawod! W malzenstwie dzielisz z mezem troski i radosci. Wspieracie sie nawzajem, razem realizujecie marzenia i dzielicie obowiazki! Moze zle zrozumialam to pytanie, ale dla mnie jest ono smieszne! Bycie z kims nie polega na przyjmowaniu ustalonych zachowan, ani na szukaniu "sposobow" na bycie dobra! Oczywiscie jest to ciagla praca nad zwiazkiem i nad soba ale... "dobra zona"...co to znaczy? - dobra sprzataczka, dobra kucharka, dobra kochanka? Dla mnie to okreslenie jest ponizajace...

ty sie lepiej dowiedz jak byc dobrym mezem , co bys sie na patencie nie wy..ebala