Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blee fuuj

Nieprzyjemna woń z miejsc intymnych

Polecane posty

Gość blee fuuj

Czy nieprzyjemna won z miejsc intymnych oznacza grzyba? Gdybym miala grzybice to ginekolog przeciez by mi cos przepisal prawda? Albo chocby o tym powiadomil....W takim razie co robic jesli rano myje intymne czesci ciala,a po poludniu wali tam jak z chlewa :O

Gość blee fuuj
podnosze :P

Bielizna jest bardzo wazna. Nie napisalas jaka nosisz i czy spodnie obcisle? I czy uzywasz wkladek? I jaki srodek do higieny intymnej stosujesz?

Gość kobieta....
Zmien środek do higieny intymnej i stosuj wkładki. A jeśli czujesz taką potrzebę to zmieniaj wkładki cześciej w ciągu dnia. Moja lekarka - fanka naturalnych kosmetyków i przeciwniczka nadmiernej chemii - polecała kiedys dodawanie do wody którą myje sie intymne cześci ciała kilku kropel Greposept'u (wyciąg z pestek grapefruita) bo ma działanie bakteriobójcze i grzybobójcze a podobno nie niszczy naturalnej ochrony.

Gość tak mi na imię
stosuj płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym

Gość spróbuj
mydłem szarym podmywać intymne części ciała i zaraz hartować chłodną i z biegiem czasu zimną wodą. W ten sposób zmusisz ukad immunologiczny do samoochrony. Oprócz tego noś bieliznę z bawełny lużną, śpij w luźnej piżamie, prawidłowo odżywiaj się, uprawiaj sport rekreacyjny. Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość alekzandra
stosuj sadlo swistaka na pipe daje zniewalajace efekty lsniacej i natluszczonej naturalnie pachnacej pypky:D

Gość blee fuuj
Nosze obcisle spodnie.... I to tez moze byc przyczyna tak....A bielizne to roznie....koronkowa....A tak prawde mowiac to nawet nie wiem jak wyglada bawelniana :P

Gość blee fuuj
I uzywam plynu do higieny intymnej z nagietka.To czyli szare mydlo jest lepsze tak....

Gość to może być od obcisłych
spodni i od koronkowych majtek ze sztucznego materiału:-oUzywaj bielizny z bawełny,nos mniej obcisłe spodnie.

Gość to może być od obcisłych
płyn to higienby intymnej jest ok,lepszy od zwykłego mydła(nie wiem jak to jest z szarym bo nie używąłam ale szare na pewno jest zdrowsze od takich normalnych,zapachowych,kolorowych mydełek)

Gość blee fuuj
Dzieki :) A zadam smieszne pytanie teraz ;) skad mam wiedziec ze to bawelniana bielizna? da sie to jakos wytlumaczyc? ;)

Gość henk1
A mudło ty znasz?????

Gość blee fuuj
nie,nie znam wiesz....jak nie masz nic normalnego do napisania to nie pisz

Gość blee fuuj
poza tym mudla to faktycznie nie znam :P moze mi wytlumacz co to jest...Bo ja znam jedynie mydło :P

Gość blee fuuj
niezorientowanaciuchowo-----> dzieki :)