Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowalam chyba...

Na punkcie mojej coreczki mam bzika doslownie

Polecane posty

Pokazuje, co w tym złego? Chyba bardziej byłoby mi wstyd gdybym co chwila miala cos innego. serio

no coz..............skoro stac Cie na tony zabawek to nie bedzie niebezpieczenstwa ze mała zrobi \"scenę\" w sklepie gdy kiedyś raczysz jej czegoś odmówic, ale co będzie gdy za dobrych kilka lat np.obleje mature lub egzamin prawa jazdy? No chyba że na łapówki też oszczedzasz ;) Pamietaj o jednym - miłości nie da sie kupić a kto chciałby wiązac poważne plany z rozpuszczona lalą?

A swoją drogą, kto tam zwraca uwagę na ciuszki 8 miesięcznej dziewczynki? Straciłabyś w oczach jako matka, gdyby sąsiadka zobaczyła małą 2 raz w tych samych spodenkach? No, proszę Cię:) Ja to proponuję jeszcze obok wieku swoich dzieci, pisać też swój wiek i inne czynniki wpływające nie powiem na co:):):)

Dokladnie tak jest, tak wlasnie chcialam pogadac z kims o glupotach, o ciuszkach, szmatkach, fatalaszkach, chcialam pogadac z matkami corek o takich wlasnie glupich babskich sprawach o ktorych wszystkie lubimy gadac, ale widze ze zadna do tego nie chce sie przyznac :O

Gość to nie jest miłość tylko
tak! wychodzę czasem w tych samych ciuchach ! tak! nie zatrzymała mnie nigdy za to policja ! jeśli ktoś będzie na mnie krzywo przez to patrzyl - bardzo dobrze ! nie jest wart mojego czasu ! nie patrzę u innych na ubrania ! szanuję ludzi za to kim są ! jakie wyznają wartości, ile robią dla innych ! pomagam ludziom chorym na nowotwory, to daje dużo pokory idystansu do pierdół. PIERDÓŁ ! których twoje zycie jest pełne.

Gość chcialas sobie z kims
nie kochana.Tutaj sa same matki polki.O co nie zapytasz to cie skrytykuja albo wysla do lekarza.Chcialabym zabaczyc tylko jak to jest w prawdziwym zyciu:)

Może i chciała o tym pogadać, ale wyszło jak wyszło. Człowiek wchodzi na topik i czyta, i nie myśli co chciał autor napisać, (skoro nie pisze wprost) odbiera tylko słowa i przekaz w nim zawarty. I to właśnie odebrały prawie wszystkie osoby.

Gość *pilotka
nie kupuj jej ciagle nowych zabawek i ubranek bo kazda nowa rzecz szczegolnie zabawki nawet te z gornej polki sa produkowane z tworzyw i malowane farbkami ktore w duzej ilosci moga byc szkodliwe dla dziecka daj jej pole do wyobrazni nie dawaj jej wszystkiego gotowego dziecko bedzie sie wtedy lepiej rozwijac

dopiero potem się przekonasz, czy nie przeszkadzało ;) kupujesz te rzeczy dla własnego dobrego samopoczucia.

Gość kakaalala
Wiesz co mamuśku, pogadamy za jakieś 16-17 lat, jak z twojej córci wyrośnie rozwydrzone dziewczę sprawiające kłopoty w szkole. Podagamy, jak się będzie awanturować o wszystko, czego jej zabronisz, konfliktować ze wszystkimi, kto nie uzna wyższości jej rozbuchanego oego, tudzież jak bedziesz się musiała rumieć za nią na wywiadówkach. Ciekawa jestem, czy dalej będiesz miała bzika na jej punkcie.

wiec zanim napadniecie kolejnym razem na czlowieka to moze wypada troszke zapytac,pogadac i dopiero wyrabiac sobie o tym kims zdanie a nie tak z grubej rury?

groszku, masz rację, może przesadziłam - pierdoły też mają swoje miejsce w zyciu. Ale nie mogą być jego treścią. pozdrawiam :)

a co w tym zlego?Wiesz jak to jest siedziec w domu tylko z dzieckiem?Mam wrazenie po kilku dniach bez doroslych ze wariuje i tez chetnie pogadalabym o pierdolach

a wiesz jak to jest nie miec kontaktu z doroslymi przez kilka dni? Czasami mozna zwariowac albo pogadac o glupotach przez kompa:)

w poście nie jest napisane "pogadajmy o pierdołkach, bo jestem troszkę zmęczona siedzeniem z dzieckiem". jest walnięte na dzień dobry - mam bzika, kupuję, przebieram, bo sąseidzi patrzą. choćbym chciała, nie widzę w tym nic, poza próżnością.

groszek, nie czepiaj się :P

Gość polska paris hilton
nam rosnie, powinnismy byc wdzieczni autorce :P

albo kolejna dodzinka...

no i wlasnie od jakiegos czasu gadamy o niczym a pani zainteresowana sie wylaczyla:) Bylo milo pogadac🌻

Byc moze niefortunnie sformulowany tytul. Liczylam ze kogos to zainteresuje. I stalo sie. Tylko troche nie w ta strone, w ktora chcialam :( Nastepnym razem moze spotkamy sie jak corka skonczy 10 m-cy, gdy bede wprowadzac nowe produkty do jej diety. Albo gdy bede starac sie o nastepne dziecko. Bo takie topiki traktowane sa tu normalnie.

Gość nie nie nie nie nie
nie o tytul poszlo tylko o te ciuchy:)

albo gdy dorośnie do malowania paznokci ;) albo jak kupisz jej malutkiego laptopika :D