Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowalam chyba...

Na punkcie mojej coreczki mam bzika doslownie

Polecane posty

:D

Gość a ccco na to
mąż? :/

Po prostu uwielbiam ja pod kazdym wzgledem :) Maz tez, ale chyba nie az w takim stopniu :D Zwariowane mamuski zapraszam ;)

Gość lekarz internista
stawiam taka sama diagnoze polowie tego forum :D

Gość ja tez mam bzika
na punkcie mojej corci.A duza jest twoja dziewczynka?

17 lat ma :)

Ma swoj wlasny pokoik, pelen zabawek. Zawsze znajde okazje aby kupic jej cos nowego. Poza tym ma szafe pelna ciuchow. Juz w tyn wieku ;) Za kazdym razem jak gdzies wychodzimy corcia musi byc ubrana w cos innego, zeby przypadkiem ktos nie zobaczyl jej dwa razy w tym samym :D

Gość to nie jest miłość tylko
traktowanie dziecka jak zabawkę. współczuję -w tym wieku dziecku trzeba zupełnie czegoś innego, niż nowych ubranek. Mądrej matki. A tego nie ma :(

A skad ty mozesz wiedziec, czy jestem madra czy nie, nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj. Nie traktuje dziecka jak zabawki. Po prostu bardzo ja kocham i chce zeby miala wszystko :O

materialnie.

uważanie żeby nie była ubrana w to samo tojest miłość ? to jest próżność, Twoja, potem niestety zarazisz nią biedne dziecko.

Gość */powiem tak*/
bedzie zepsuta, zidiociala LALA jak tak bedziesz ja dalej traktowac,a na koniec wyzwie ciebie - matke od kurw i smieci zobaczysz

Sluchaj nie zalozylam tego topiku po to zeby wysluchiwac czichs glupich komentarzy, tylko aby znalezc inne mamuski zwariowane na punkcie swoich dzieci. Pytalam sie czy masz dziecko. Mozesz mi odpowiedziec?

jak dobrze, że są mądre matki jeszcze... jakich nauczysz dziecko wartości ? że najważniejsze ciuchy i zabawki ?

Myslisz ze sa tu tylko powazne matrony, ktore karmia, przewijaja, wydaja rozkazy...? NIE. Ale widze ze nikt poza mna nie chce sie przyznac. Nie robie choinki z dziecka. Po prostu lubie je rozpieszczac, kupowac zabawki, chce zeby ladnie wygladala. Ktora matka tego nie chce? :O

a jakby chodziła w dwóch dresach na zmiane, to by juz ładnie nie wyglądała? jak chcesz w nią ładować kasę, to może otwórz konto i wpłacaj na jej późniejszą edukację.

próbuj już robić jej makijaż. Matka chce, żeby dziecko było zdrowe i szczęśliwe. Prózna matka, żeby było obłożone zabawkami i w odpowiednich ciuchach. Ona ma w nosie, co na nią wkładasz. Robisz to dla siebie, bo jesteś próżna ! nie pojmiesz tego, bo niestety dla ciebie to normalne.

Oszczedzam na jej przyszlosc odkad sie urodzila. Mysle i o tym. Nie rozumiem twojego podejscia. Nie chce zeby moje dziecko chodzilo w spranych spiochach. Ty bys chciala tego dla swojego dziecka? :O

jest coś pomiędzy spranymi śpiochami a przebieraniem "żeby ludzie nie widzieli jej w tych samych ubraniach". tak zwana normalność:)

jest pewna różnica pomiędzy spranymi śpiochami a schludnym wyglądem, który nie oznacza kupowania co chwilę czegoś nowego. To jest chore, że za kazdym razem musi miec cos innego, zeby jej przypadkiem nikt dwa razy w tym samym nie zobaczyl. Opamietaj sie :O

Gość chcialas sobie z kims
pogadac a one cie teraz zjedza .Wszystki sa madre takie a popatrzna te zdjecia ich dzieci jak sa wystrojone.Ale ciebie trzeba za topozrec bo sie publicznie przyznalas:)

Zwariowana mamo, a jakiej reakcji chciałaś? Żeby przyszły tłumy innych mam co też uwielbiają kupować ciuszki i zabawki? Wiesz, pokazałaś tę miłość w sposób materialny... A mogłaś powiedzieć, że dostajesz bzika, gdy wychodzisz bez niej do sklepu... Planujesz, więc zakupy w godzinach, gdy w sklepie jest mało osób, żeby zabrać dziecko i mieć ją przy sobie... Że wolisz leżeć z nią na łóżku i bawić się maskotką, niż sprzątnąć w szafie... Że pokazujesz jej świat... i już myślisz co jej pokażesz gdy będzie większa... Że myślisz, jakie wartości jej przekazać żeby wyrosła na mądrą kobietę... No, ale cóż :)

Gość chcialas sobie z kims
a moze groszku w kratke to co napisalas jest dla niej oczywiste a ma chwilke czasu to chciala pogadac o glupotach.Tak bez tych twoich wielkich slow?