Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____podroby

Max Factor,LOREAL,chanel,LANCOME................

Polecane posty

Gość _____podroby

Byłam w uk i stragany waliły się pod cięzarem kosmetyków.Loreal,max factor,chanel,lancome.....pudry,lakiery do paznokci,szminki,cinie....co zapragniesz!!! A wszytsko po 2 funciki!!! Podrobione tak ze nie do rozpoznania....a moze skupuja gdzies przeterminowane i sprzedaja dalej??Przeciez na takich kosmetykach nie ma daty waznosci.A potem dziewczyna kupi na np allegro od kogos jakis kosmetyk i jest niezadowolona.....nie dziwie sie....Sama zastanawialam sie czy nie kupic tych kosmetykow i nie sprzedawac przez internet ....Takze uwazajcie bo obawiam sie ze nie jeden sprzedawca na interencie wpadła na ten sam pomysł co ja...

Gość _____podroby
Ja juz tylko kupuje w sklepach po tym co zobaczylam.Wole wydac 10 zl wiecej ale miec pewnosc ze kupuje orginalny produkt.

Gość jak jak jak
Dokładnie cos w tym jest, bo ja też kupiłam pare razy jakiś komsetyk i zupełnie odbiegał on od jakości kosmetyku ze sklepu.

Gość jak jak jak
Kiedyś kupiłam puder i wywaliłam go po 1 zastaosowaniu.Teraz już nie szukam tanich kosmetyków na necie tylko idę do sklepu:)

Gość odradzam
tez sie naciełam na te kosmetyki

Gość ubek
No nie mówcie mi że kosmetyki sprzedawane taniej na allegro są dużo gorsze :/ wiele moich znajomych kupuje na allegro i jakos nie narzekają - prawde mówiąc ostatnio też coś miałam na oku ale teraz to już sama nie wiem ... kupować czy nie kupować ???

Gość _____podroby
ubek nie wiem czy wszytskie ale czy to naprawde nie jest podejrzane jesli np cienie lancome sa polowe tansze niz w sklepie??Ja wiem co widziałam i wiem też ze w UK polaków mnóstwo, także naprawde nie zdziwiłabym sie jakby większość jednak sprzedawców nie zaopatryuwała się na takich właśnie bazarach.

Gość _____podroby
Poza tym cena ceną ale ja też się naciełam już na taki kosmetyk.Kiedys kupiłam bo taniej a potem sie okazało że to w zueplnosci nie przypomina mojhego pudru max factor ktory mialam wczesniej.

Gość _____podroby
To samo z perfumami.Kupiłam kiedys perfumy "amor,amor".Sprzedawca zapewnial ze orginal.Kupiłam.Jak tylko otworzylam odrazu widziałam roznice we flakonie, a juz o zapoachu nie wspomne.Rozniacy się zapach który ulatniał się bardzo szybko.

Gość ubek
no to ładnie, chyba sie jeszcze zastanowie nad tym zakupem ...dzięki za odp. :)

Gość _____podroby
Kiedys tez kupilam tusz max factor...uzyłam go kilka razy i poszedł do kosza.Prawdopoidobnie przeterminowany.Ale ładnie orginalnie zapoakowany.Takie same pozniej widziałam na bazarze. W szoku byłam jak widziałam te podrobki. Zreszta moja kolezanka byla we wloszech i to samo widziala na bazarch.Takze uwazajcie od kogo kupujecie.

Gość Do autorki mój list

no ja się właśnie zastanawiałam nad zakupem na allegro mam szminkę lipfinity z której jestem strasznie zadowolona kupiłam sobie ją w Anglii tyle że nie na straganie za 2 funty tylko w Bootsie za 10 funtów przyjechałam do Polski i patrzę a na allegro można ją spotkać za dwadzieścia parę złotych ( w sklepie koło 50 zł) i myślałam w sumie o kupnie jakiegoś innego koloru ale skoro mówicie że nie warto..........................

Gość taktaki
tez sie nacielam juz pare razy i chyba to co pisze autorka musi byc prawdą

Gość taktaki
juz nigdy wiecej!

Gość m ax factor i loreal
jest w tyum troche prawdy

no nie wiem,kurcze,ja kupilam na ebay kilka rzeczy i strasznie zadowolona jestem,ale z drugiej strony ebay to nie to samo co allegro :/

Ja kupilam na allegro Telescopic i jestem bardzo bardzo bardzo zadowolona. Jestem pewna, ze to oryginal - swietnie wydluza, rozdziela, pogrubia, nie wywoluje reakcji alergicznej, nie osypuje sie przez caly dzien i nawet przez cala noc imprezowania. Chyba trafilam na dobrego sprzedawce.:)