Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczkowa24

mówi, ze chce byc ze mną, ale nie chce ranic swojej dziewczyny

Polecane posty

Ja to bym na miejscu jego dziewczyny i Twojej go w kosmos wykopala skurwysyna jebanego graja se na uczuciach skurwysyny jebane... Co my jestesmy? zabawki do choroby czy co? Mna tez sie tak bawia qrwa!! Ach ale ja nie pozwole sobie tak...

Gość robaczkowa24
meliskaa ---->> najgorsze jest, że ja przez te wszystkie lata kochałam go, uwarzałam za super faceta:( Jak sie pojawił powiedział, ze jest sam, ze tęsknił ja wtedy się z kimś spotykałam:/ zostawiłam tego faceta bez mrugnięcia okiem:( chociaż bardzo mnie kochał:( Także mimo tego, że dla niektorych jestem tą wredną 3cią to mi też ktoż rozpieprzył zycie i to bardzo... i zostawił wrócił do niej i pewnie żyją sobie jakby nic się nie stało, bo pewnie ona o tym nie wie... sa dalej kochającą się parą... a to ja każdą noc płaczę...:(

Gość dziewczyno dziewczyno
czy ty naprawde nie myślisz racjonalnie ??? facet ci wciskal kit, kochal sie z tobą wiedząc, że nie jest wolny, oklamal cie w najbardziej okrutny sposób w jaki można , a ty jeszcze tolerujesz takiego sukinsyna ??????????????? gdyby za taki numer gość dostal w morde to może mniej by bylo cierpienia innych osób, takie robactwo chodzi po świecie tylko dlatego, że kobiety tolerują takich dupków !!!!! i jeszcze ich tlumaczą !!!! zasada jest bardzo prosta : masz kogoś to won !! jak bedziesz wolny to wtedy wróć !!! jesteście aż tak zdesperowane, że idziecie do lóżka z facetem, o którym wiecie, że was oszukuje i swoją kobiete również ??? miejcie do siebie szacunek i miejcie swoją godność !!!!!

Gość robaczkowa24
dziewczyno dziewczyno ----->>> masz rację jak cholera!!! tylko jak sie kogos kocha przez 1/3 swojego życia to czasami się człowiek zachowuje jak żałosna desperatka, która dla miłości gotowa jest zrobić wszystko:/

Gość MALAMALA
daj se siana z tm chlopakiem!!co to jeden na swiecie?

Gość dziewczyno dziewczyno
rozumiem, że ty nie wiedzialaś, że ma kogoś bo cie oklamal, ale w chwili gdy sie dowiedzialaś powinien dostać takiego kopa w dupe, że dolecialby w kosmos !!! i nie placz kobieto !!! o takiego skurwiela nie warto !!! każdego w życiu spotyka coś podobnego, ale trzeba podnieść glowe i iść dalej !!! na świecie mimo wszystko jest sporo uczciwych ludzi !!! :)

Gość robaczkowa24
MALAMALA ----->> jeden ktorego kocham!!

Gość robaczkowa24
dziewczyno dziewczyno ----->> dzięki:* chciałabym w tych sprawach być taka jak Ty!!!!

Gość MALAMALA
wez tez tak myslalam bo bylam w podobnej syt a teraz wszystko sie zmienilo..

Gość robaczkowa24
MALAMALA ----->> a ile Ty masz lat?

Taki facet nie zasługuje na uwagę. Szkoda mi tej dziewczyny, z którą jest tyle lat. Tyle lat życia w kłamstwie... w fałszywym poczuciu bezpieczeństwa...

Gość MALAMALA
a czy to wazne?

Gość MALAMALA
na swiecie jest pelno facetow ale tylko jeden na milion to czlowiek..ja nie chcialabym juz byc wiecej oklamywana..jak ni chce ten facet opuscixc tamtej to ciebie zwyczajnie bajeruje a ty dostajesz schizy bo wydaje ci sie ze go tak bardzo kochasz..

Gość robaczkowa24
meliskaa ---->> ja wiedziałam, że on jest/był z kimś bardzo długo!! a że mam hopla na tym punkcie (bo nigdy w życiu nikogo nie zdradziłam i nigdy tego nie zrobię!!) na pierwszym spotkaniu spytałam sie: Słuchaj a co z twoją dziewczyną? On: nie mam żadnej dziewczyny!! ja dalej: To może narzeczoną, On: nie mam żadnej narzeczonej, nie mam nikogo!! jestem sam!!:( Okłamał mnie patrząc mi się w oczy!!!!:(

Gość MALAMALA
jakby chcial z Toba byc to by dawno byl a nie nadal jest z tamta

Gość MALAMALA
taki facet ktory klamie nie jest wart uwagi..powinnas przejrzec w koncu na oczy

Gość robaczkowa24
MALAMALA ---->> masz racje, bo ktoś dla kogo byłam w stanie zrobić wszystko!! okłamał mnie i potraktował jak zwykłego śmiecia:(

To nad czym ty sie dziewczyno sastanawiasz? Sama wiesz że cię okłamał!!! Sama nie wiem co gorsze.

Gość robaczkowa24
meliskaa ---->> nie potrafię mimo wszystko przestac go kochać!!:(:(

Gość MALAMALA
to trudne na nowo rozpoczac z kims innym zycie ale mi sie udalo tylko potrzeba czasu..

Gość robaczkowa24
MALAMALA ---->> ja juz 1,5 mies płacze w poduszke:( Tobie po jakim czasie przeszło???

To niech jej powie, tzn. tej dziewczynie... kogo kocha...jak ona go kocha, to zrozumie :)

Gość robaczkowa24
pewnie kocha ją, skoro z nią został:(

Gość barissek4654
skoro masz watpliwosci to wiadomo sama nie wiesz czego chcesz

Mówisz, że już 1,5 miesiąca płaczesz. A widziałaś się z nim przez ten czas? Dawał ci jakieś znaki zainteresowania?

Gość robaczkowa24
meliskaa ------>> nie, nie odzywa się, a powiedział na koniec żebym nie dzwonił, nie pisała smsów zeby ona nie zobaczyła:/

Gość robaczkowa24
barissek4654 ---->> wątpliwości względem czego??