Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczkowa24

mówi, ze chce byc ze mną, ale nie chce ranic swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość robaczkowa24

Facet mi powiedział, że chciałby byc ze mną, ale nie może zranić swojej dziewczyny z którą jest 7 lat, wierzyc mu??? czy normalnie chce mnie tylko spławic???

Gość chce cie spławic
jakby chcial byc z tobą toby z tamta zerwał. Ślubu nie mają.

Gość onajajaja
a co myslisz o facecie ktory jest z dziewczyna z litosci, oszukuje ja, mowi jej pewnie ze ja kocha, uprawia seks itp. a kiedy ona o tym nie wie...spotyka sie z Toba i moze robi to samo...fajnie mu nie ma co ;P

Gość robaczkowa24
macie racje... dlamnie to jest nie do pomyslenia... ale jak widać dla niektórych mężczyzn jest do pomyślenia...

Gość robaczkowa24
chce cie spławic ----->> nie mają slubu, ale w planie jest:(

Gość robaczkowa24
Twoja Stara pierze w rzece ---->> pewnie masz racje:/

A pomyślałaś o uczuciach tej dziewczyny, z którą jest tyle lat? Chcesz rozwalić ich związek? Zastanów się, możesz narazić sie na znienawidzenie zarówno przez nią, jak i przez niego?

Gość chce cie spławic
weź no pomyśl. W planie to i ty też masz ślub i jeszcze nawet dzieci. Ja mam w planie wylot na Baleary. Jeszcze nie wiem kiedy. :O

alez on nie jest ze swoja ziewczyna z litosci! no prosze was, czy wy jeszcze w takie bajki wierzycie, ze mozna byc z kims, zeby go nie ranic swoim odejsciem? robaczkowa, on jest ze swoja dziewczyna, bo chce z nia byc, a spotyka sie z toba, bo stanowisz mila odskocznie w trakcie jego siedmioletnigo zwiasku, ktory na pewno stracil juz dla niego ekscytujacy blask nowosci, ale od swojej laski nie odejdzie, bo i po co?

Gość robaczkowa24
meliskaa ---->> nie chce rozwalic ich związku, poprostu go kocham juz od dawna, a niedawno to on do mnie dzwonił, przyszedł, itp...

Gość robaczkowa24
24 ---->> może i masz racje...

To trzeba go było kopnąć i powiedzieć, żeby poszedł do swojej dziewczyny i tobie nie mącił w głowie. Jak chcesz to sobie przeczytaj cos o moim związku i mojej sytuacji: Zobaz jak to dobrze być z tej innej strony. I pomyśl zanim jeszcze raz się z nim spotkasz. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3581853

Gość robaczkowa24
meliskaa ----->> nigdy w zyciu nie umówiłabym się z facetam gdybym wiedziała, że jest zajęty!!! okłamał mnie powiedział, ze jest sam!!! dopiero po jakims czasie się przyznał, ze ma kogoś!!!

nie moze, ale napewno. daj sobie z nim spokoj i pomysl, ze moglabys byc na miejscu jego panny, to chyba niezbyt pociagajaca perspektywa? skoro jest w stanie zrobic cos takiego kobiecie, zktora planuje wspolna przyszlosc, jest w stanie zrobic to kazdej innej, jest naprawde zalosny

Mówisz, że go kochasz a może to tylko jakieś zauroczenie, chwila, która nie powinna się wydarzyć? On sam musi zdecydować z kim jest mu lepiej i kogo naprawdę kocha.

24 ma rację, skąd możesz miec pewność, że gdy wybierze ciebie, nie znajdzie sobie inego obiektu zainteresowań? I tej trzeciej też będzie wmawiał, że chciałby z nią być, ale szkoda mu ciebie.

Gość robaczkowa24
jako nastolatkowie bylismy kiedyś ze sobą, ale byliśmy za młodzi łączyło nas głównie wtedy ogromny pociąg seksualny... jakos niewiadomo czego rozeszliśmy sie wtedy.... od tamtej pory nie zapomniałam o nim nigdy... zawsze miałam go w sercu... pare lat temu spotkałam go: zapytał czy nie myślałam nad tym żebysmy jeszcze kiedys spróbowali? ja nic nie odp chociaż bardzo chciałam, ale byłam wtedy z kimś innym związana:( teraz po tylu latach spotkałam go powiedział, ze myslał o mnie ze jest sam, itp. ale niestety po 2 miesiacach przypomniał sobie o niej:( przyznał sie ze mnie okłamał...:(

Gość mariksunia 148
hmm skad ja znam taka sytuacje mialam taka sytuacje koles mial dziewczyne od dwoch lat a ja sie w nim zakochalam ale coz bylam slepa teraz to wiem.. byly cuddne chwile owszem..tamta nawet nie wiedziala o mnie i ja glupia tez mialam nadzieje ze on z nia zerwie obecywal mi zlote gory..cierpialam ale wydawalo mi sie ze on tez mnie kocha...a teraz?..jest z moja siostra..z tamta zerwal a ja znalazlam juz ksiecia ktory jest TYM NAPRAWDE JEDYNYM :)

Gość za taki numer facet
bylby u mnie spalony nie toleruje klamców i to jeszcze w takiej sprawie zwykly sk******syn i tle

Gość robaczkowa24
za taki numer facet ---->> chciałabym mieć takie podejście jak Ty:/

A zostaw Ty tego chłopaka co? a moze On naprawde nie chce zranic tej dziewczyny co? Nie pomyslalas ze Ona moze cierpiec? Ze ktos jej z butami w zycie wlazi? Juz mi sie rzygac chce na takich facetow i na te baby ktore wlaza z brudnymi trepami w czyjes zycie!! Mało wolnych facetow? Nosz qrwa zaraz mnie rozniesie... Ilez mozna? Desperatki czy co? Mi juz taka jedna zycie niszczy, i jeszcze chlop twierdzi ze jest spoko looz i ze tamtej wyznania Go tylko smiesza a ja to co? zabawka? czy tamta jest ta zabawka? Zalosni...

Gość robaczkowa24
Jadwisia z Kotłowni ------>> a jak ja niby miałam mysleć jak ona się czuje???? skoro powiedział, ze jest sam:(

Gość robaczkowa24
""A zostaw Ty tego chłopaka co? a moze On naprawde nie chce zranic tej dziewczyny co?""" ---------------->> jasne mówił mi prosto w oczy, że nikogo nie ma, kochał się ze mną------------->> myslisz, ze mnie to nie boli!!

Ok ale teraz już wiesz i nadal jestes w ICH życiu. A wierz mi, że już tam nie powinnaś być.

Gość robaczkowa24
meliskaa ---->> nie już nie jestem w ich zyciu Tylko, że to tylko ja teraz płacę za to wszystko:(:(:(:(

Przejdzie ci, znajdź sobie leprzego faceta a nie takiego co prosto w oczy kłamie. Jak on mógł byc taki obłódny? Już samo to o nim świadczy? I powiedz? Chciałabyś byc z takim typem?