Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lululululu

Które botki podobają Wam się najbardziej?

Polecane posty

Gość tak naprawde
ale tandeta

Rok temu w gazetach dla pań pisano, że tego typu buty- kończące się na wysokości kostek, na obcasie, optycznie skracają i pogrubiają nogi, więc raczej \"niebiezpiecznie\" jest je nosić. A teraz zaczął się lans, we wszystkich sklepach to samo, i już supermodne i superpiękne :O Ja czegoś takiego nie zalożę.

Gość mi te
http://www.allegro.pl/item249833175_nowosc_kb4_szare_botki_skora_eko_grey_rozmiar_36.html osobiscie zakupilam bardzo podbne tylko czarne bo szarych nie bylo:( ciut inna gore maja ale tez maja takie wiazanie w tyle;) ja sie akurat ciesze z takiej mody poniewaz cierpialam teraz pare lat jak byla moda na wysokie kozaki bo niestety nie sa to buty dla mnie, a oczywiscie nic innego nie bylo w sklepach ....ile sie musialam nacudawoc zeby kupic krotsze buty:( a teraz nie mam takiego problemu!! ale zgadzam sie, ze w sklepach powinny byc rozne buty zeby kazda z nas mogla cos wybrac ale tego sie chyba szybko nie doczekamy:(

mnie się wogóle botki nie podobają...nie wiem jak można chodzić w takich butach...one są straszne :O no ale to jest oczywiście tylko moje zdanie :)

Niestety, ale mi rowniez strasznie sie nie podobaja takie buty. Nie mowie, ze to zle ze komus sie one podobaja, bo gusta sa rozne i o nich sie nie dyskutuje. Ja osobiscie jednak nie widze siebie w takich butach:(

Gość a ja uwiebiam botki
absolutnie nie naleze do osob, ktore kupuja wszystko co "tylko" jest modne :) ale botki to milosc od pierwszego wejrzenia :D

Gość POrewol
MI SIE NIE PODOBAJĄ. PO PIERWSZE SA JAKIES NIEASYMETRYCZNE PO DRUGIE CZUŁA BYM SIE Z NICH 10 LAT STARSZA ( skracają nogi i wydaje sie ze sie jest grubszym ) PO TRZECIE - SĄ MODNE - CZYLI JAK DLA MNIE TANDETNE PO CZWARTE SA ZAPEWNE Z CHIN - a tu zaczynajac od toksycznego materiału z którego są wykonane, śmierdza nogi po tygodniowym noszeniu !!! Kończąc że raczej wolała bym buty produkcji POLSKIEJ - zmniejsza sie wtedy bezrobocie. TO BY BYŁO NA TYLE. SUMA : NIENAWIDZE BOTKÓW ! Ale nie martw sie sprzedaża małolaty kupią ! I wszystkie te paniusie co chca byc "MODNE "

jak ktos wie do czego i jak nosic botki, faki fason, kolor wybrac to bedzie wygladal fajnie. pisanie ze to tandeta, to... tandeta.....

Gość jehehehehehe
ale botki no no

Gość tak naprawde
pisalam ze tandeta w sensie ze tandetnie wykonane nosze botki od jesieni zeszlego roku , mam kilka par w roznych kolorach,na obcasie i plaskie i uwielbiam je absolutnie.uwielbiam je odkad moja mama je nosila w latach 80-tych i strasznie sie ucieszylam w tamtym roku jak juz mozna bylo je kupic fakt ze w Polsce troche ciezko z wyborem i fajnymi fasonami botkow,ale za garnica nie ma takiego problemu wiec nie narzekam. ps. co jak co ale buty trzeba miec dobrze a nie tandetnie wykonane, bo obuwie duzo mowi o czlowieku. po butach i torebce najszybciej widac status spoleczny i tego sie nie da ukryc