Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klameczka

całując mnie nie zamyka oczu! patrzy na mnie! Jak Wy to robicie???

Polecane posty

Gość klameczka

Ostatnio namiętnie calowałam się z facetem:) Ja zawsze mam zamknięte oczy, ale coś mnie tknęło otworzyłam a mój facet patrzy na mniewielkimi oczami całąjąc sie ze mną !!!! az sie przestraszyłam!!!

Gość szalonanamaksa
HU :D:D:D:D:D:D:D

Gość eee ja też tak czasem robię

Gość konstanz
Czytałam kiedyś o tym w gazecie. Pisało,że jak osoba zamyka oczy w trakcie całowania to jest wrażliwa,romantyczna i bardzo uczuciowa. Jeśli ma oczy otwarte to jest realistą,twardo chodzi po ziemi i jest stała w uczuciach! Osoby,które całują z zamknietymi oczami częściej zdradzają , łatwiej i szybciej się zakochują i często bujają w obłokach. Jak wyżej pisałam to nie jest moja opinia ale myśle ,że jest w tym trochę prawdy.

Gość oj chyba na odwrót

to zalezy , jesli namiętnie sie kochacie( , bądz kochacie !!!!!!)to zalezy na co macie ochote . ty możesz miec na mizianie ,a on na ostra jazdę (i wtedy patrzy) . lub odwrotnie. :P

Ty się ciesz że tylko patrzył... ja miałam takiego faceta co oczy wywracał O_o\' to było straszne =O

Gość a ja wyczytałam
kiedys, ze osoby całujące się z otwartymi oczami są bardzo fałszywe i dwulicowe.... :)

Gość kobieta....
Do tej pory zawsze całowałam sie z otwartymi a od kiedy jestem z moim obecny facetem czesto zdarza mi sie zamykac oczy;) nie wiem czemu bo nigdy tego nie robiłam..... A mój facet prawie zawsze zamyka - no chyba że podejrzy że ja mam otwarte to tez otwiera;)

Gość Little Sue
EEE tam, każdy robi tak jak lubi, nie przypisujmy do tego niepotrzebnej ideologii.

Jakbym czytala o swoim mezu :) Bylo to b dawno temu. Zakochani zaczelismy sie calowac i tak samo jak Ty z ciekawosci otworzylam oczy i co ujrzalam..wybaluszone oczy mojego meza (przyszlego) :D Wytraszyl mnie i przeszla mi ochota na pocalunek. :) Dobrze,ze szybko ustalilismy,ze calowac sie bedziemy z zamknietymi oczami :):):) Od tego czasu nie mialam z nim juz takich \"problemow\" i tylko czasami otwieram na chwileczke oczy by sprawdzic czy przypadkiem nie wrocil do dawnego nawyku :):):) Pozdarawiam!

Gość a skąd wiesz ze ma otwarte
:) :) :) :)