Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ada007

czy moge odlozyc tabletki - prosze o pomoc

Polecane posty

kiedy moge odstawic tabletki wlasnie zaczelam opakowanie czy moge je teraz odlozyc ??

ze wzgeldow osobistych. tzn narazie nie bede wspolzyc wiec nie chce zazywac srodkow

ale lepiej tak nie robić. myślałam że może masz jakieś okropne skutki uboczne, ale tak to naprawdę mniejszą krzywdę zrobisz organizmowi biorąc przez miesiąc tabsy niż tak nagle je odstawiając.

jak narazie to jedyny skutek uboczny to sennosc , boje sie ze przytyje itd . mam jeszcze jedno pytanie czy gdy juz odloze to mogą byc jakies skutki uboczne ?? jesli tak to jakie oraz czyw pierwszym miesiacu podczas zazywania pigulek spada libido ?

Idź do lekarza ginekologa, który Ci je przepisał i zapytaj. Doprawdy - to najbardziej kompetentna osoba, do której możesz skierować swoje pytania.

widziałam na twoim innym topiku,że bierzesz harmonet. ja go właśnie odstawiłam. po nim też mi spadło libido, a już myślałam że w moim przypadku to niemożliwe, a jednak :P u mnie poza tym występował niekontrolowany, wilczy apetyt, bóle łydek, bóle piersi. ale jak byłam u lekarza 2 tyg temu to powiedziała żebym poczekała do końca opakowania, bo mi się gospodarka hormonalna całkiem rozwali. także mimo wszystko radzę poczekać.

chcialam mam nawet blisko tylko wlasnie mojego lekarza nie ma jest na urlopie :(

Dokończ opakowanie, bo rozregulujesz sobie cykl.Teoretycznie możesz odłożyć opakowanie w każdej chwili ale wtedy biada Twoim hormonom.

Gość justynkaaaa
pozwole sobie wtracic sie do rozmowy;) mozna wziac dwa opakowania tabl pod razd bez zadnych konsekwencji?

dziekuje serdecznie za ppomoc . skoncze to opakowanie aa drugie poprostu wyrzuce

Gość justynkaaaa
ok, dziekuje. po prostu nigdy nie kombinowalam i bralam tak jak nalezy, ale okres wypada mi w dzien egzaminu:O:O:O czego raczej nie chce:O dzieki