Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

KTO IDZIE TERAZ ZE MNĄ NA FAJKE??

Polecane posty

Znam ladniejsze pieszczotliwe slowa:-)) Ale spoko,nic sie nie dzieje............ale zapamietam:P

:D no nie ,az tak zle to jeszcze ze mna nie ma;-))tak szybko i bez powaznego powodu to sie nie bocze:P P.S A jakie znasz?

Hmmm,a co robiles do tak poznej godziny?:D A dzien mi minal bardzo szybko ,ale bez wiekszych upadkow i podniesien:D,rozmowe tylko mialam z szefem i postawilam utimatum-i czekam na decyzje do konca msc. Ciut zmeczona jestem,ale kapiel i winko zrobilo swoje;-)) A u Ciebie ?miales dzis wolne?Sniegi juz Cie zasypaly?:D

Wszystko byś chciała wiedzieć :p ale tak na forum nie mogę nic zdradzić ;) Dziś wolne, ale jutro niestety nie. Śniegu ni ma, wczoraj spadło parę płatków i zaraz stopniało. I dobrze :p byle do wiosny ;)

:Doj nie wszystko ,ale tak 99%;-))(zartuje oczywiscie),az tak wscipska nie jestem...no moze ciut ,ciut:P Do jakiej wiosny...:D pierw niech Ci troche tylek zmarznie :D Mi to snieg i zaspy nie groza:-))

:-))moze kiedys to wykorzystam. jakie znow katusze...trzeba poczuc zime kazda czescia ciala:D Dla swojego....:D oczywiscie ,ze ciepelko:P

Dzien dobry🖐️:-)) Chetnie przenioslabym sie dzis w takiej miejsce,bo u mnie cala noc padal deszcz i ciagle pada :Oszaro i buro na dworze.koniecznie trzeba gdzies wyjechac tyle piknych miejsc ....i slonecznych ech,ale sie rozmarzylam:-)) Milego dnia 👄

Moga byc i Seszele ,nic nie mam przeciwko:-)) Szkoda ,ze juz uciekasz:-( W takim razie i Tobie milego dnia :-))

Wielbicielu-->strasznie ciekawa jestem tych powodow:D Co takiego wprawilo Cie w to mruczenie :D;-)) Milego dnia👄