Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

KTO IDZIE TERAZ ZE MNĄ NA FAJKE??

Polecane posty

imprezka to mocne slowo.. raczej spotkanie, takie kameralne - po latach :) co nie przeszkadzalo mi sie lekko ululac :D a co Ty wielbicielu tak po nocach dlubiesz? ze spac nie mozesz isc?

no to faktycznie sie oplaca zarwac noc ;) i pewnie kolejne, te weekendowe tez.. ale to juz z innych wzgledow ;) pocieszajace jest to, ze ja jeszcze tylko jutro draze w biedronce kolorami poukladam ;) i tez wolne :D cale dwa dni :D juz sie pozegnam, nie przeszkadzaj sobie, dobrej nocy :) 🖐️ do jutra

zartowalam :D z ta biedronka.. ale fajny test/kwestionariusz wrzuciles :) teraz juz na serio ide 🖐️

Toratora-->witaj🖐️ Wlsanie patrze,ze dlugo zabalowali:Dja wymieklam,jak poszlam po wino tak nie wrocilam:P Mam nadzieje,ze mi to wybaczycie{prosi}:-)) Milego i udanego dnia wszystkim zycze🖐️

Witaj Wielbicielu🖐️👄 tak zle nie bylo ,trafilam do sypialni i do lozka tez :-)),spanie pod stolem jeszcze mie sie nie przytrafilo:D

a ja dziś z wami nie zapale bo jutro musze jechać sie dokształcać. Jezuuuuuuuuu jak mi sie nie chce!!1 :(:(:(. Smutno mi bedzie bez was przez weekend. Wypijcie za mnie :(

Toratora-->ja do pracy wczesnie wstaje ,wiec dzis ani kropli nie przyjmuje:D,no chyba ze bardzo bedziecie namawiac:p A gdzie reszta?

Witamy:) JA nie wiem, czy ciśnienie jest jakieś lipne....ale dawno nie potrzebowałam całego dnia aby dojść do siebie...

czesc Asiulka :D ja chyba wczoraj przesadzilam i dlatego dzis tak walcze z tym kacem morderca :O

myślałam że tylko ja sie disiaj czuje jak flak...Poprosze L&M-a.Jezuu niedobrze mi. Piwo by pomogło...