Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

KTO IDZIE TERAZ ZE MNĄ NA FAJKE??

Polecane posty

Wielbicielu-->👄nawiazywalam do obietnic:-)) P.S Dzien dzis wyjatkowo pracowity,wlasnie sie relaksuje z lampka wina i szarlotka:D I jutro tez do pracy:O A u Ciebie wszystko dobrze? Na dlugo jedziesz?:-)

Asiulka ---> domyślam się, ale nie wiem jakich obietnic ja bym miał oczekiwać...? Poczęstowałabyś, a Ty nic :p;) wsio ok 😘 wracam już w pon.

Wielbicielu kochany-->napisales,ze nic nie bedziesz juz obiecywal:-)). Wiec jesli wysylasz mi @liczysz na odpowiedz-tak?i to powinno dzialac w dwie strony.a ostatnio wyslalam fotki-obiecales ,ze Sam tez cos wyslesz.........wiec ktos nie dotrzmuje danego slowa,wiec i ja tez jestem z niego zwolniona tak?-) Mam nadzieje,ze cos z tego zrozumiesz:D P.S nie wiedzialam ,czy lubisz szrlotke:D

Toratora-->ja jestem(ale nie palaca),ale co sie nie robi dla znajomych:D Ty stawiasz ,bo ja nie mam nic:-((

I juz mie sie dostalo,na sam poczatek:-(( Nawet buziaka nie wyslam😭 I co Ci nie pasuje?:Dz pamiecia wszystko u mnie dobrze-jak narazie :P

Asiulka ---> ja na Twoim miejscu bym się bał :D:D toratora ---> powiedz mi gdzie są te Twoje okna z bambusami, chciałbym się wprosić do sąsiadów kiedyś :D;)

Asiulka ---> nie no... z mojej strony żadna krzywda Ci nie grozi (raczej) :D ale mimo wszystko trochę bojaźni nie zaszkodzi, jak sądzę po powyższym :p:)

Wielbicielu-->ale ja dotrzymuje obietnic;-)),no moze czasami sie one odciagaja w czasie :D,ale staram sie -naprawde:-)) P.S,a czegos znow:D nie do trzymalam?:-))

Asiulka ---> zakręciłaś się już całkiem ;) w ogóle nie chodziło o obietnice, tylko o pozostanie sobą w związku z \"bede juz grzeczna\" :) mam nadzieję, że nie pokręciłem jeszcze bardziej :D Dobranoc 😘

Wielbicielu-->tak zakreciles ,ze juz wiecej nie mozna:D,moze kiedys to sie wyprostuje;-)),bo ja juz sie pogubilam:-)) Pozdrawiam i zycze milego dnia👄

toratora-->no kupe lat Cie nie widzialam:D:p jasne ,ze zapale ,a ja ciastkiem moge Cie ugoscic i cos mocniejszego sie znajdzie :D Wszystko dobrze? A gdzie reszta?