Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

KTO IDZIE TERAZ ZE MNĄ NA FAJKE??

Polecane posty

Wielbicielu-->ostatnio chodze jak bym miala za chwile wybuchnac:Oi juz wszyscy maja mnie dosyc:-((-tak mysle.

przybylam z fajeczkami :D chce ktos? :) Asiulka - w naszej palarni nie mamy Cie dosc :D wiec nie wszyscy ;)

whispers-->chyba Wielbiciel Cie wystawil:D A tak na powaznie ........ Witam wszystkich serdecznie w ten hmmm narazie szary poniedzialek(mam nadzieje,ze cos sie u mnie rozjasni):-)) Milego dnia wsystkim zycze🖐️

Gość ło matko......
hello 🖐️ ja ide :)

o dzieki, bo mnie sie skonczyly :) to na zdrowie gdzies Asiulka zaginela.. dzis tu w ogole jakos pustawo..

Witam z ranca🖐️ Wczoraj juz sie Was nie doczekalam:-((,jak ja jestem to Was nie ma. Wielbicielu--->👄:D Dziekuje ,mam sie lepiej jak ostatnio:-)) A u Ciebie ?-mam nadzieje,ze wszystko dobrze:-)) P.S.tak mi sie przypomnialo,ze miales mi wyslac jakies fotki w zamian za moje ...........i?:D

Toratora-->nikt nie romansuje:D:p Ja tez biegne do pracy ,wiec nie jestes sama:-))i pewnie bedzie tak,ze gdy ja bede pracowac TY juz bedziesz odpoczywac:-)) Pozdrawiam wszystkich🖐️

trujecie sie i jeszcze za to płacicie:( swego czasu tez paliłam,ale juz nie pale rzuciłam i ciesze sie z tego dokonania i wam kochani tez zycze ze pewnego dnia zmądrzejecie jak ja i przestaniecie sie truć! z całego serduszka zycze :):)

Asiulka 😘 uśmiech proszę :) whispers 🌼 wpadłem właśnie na fajkę i lulu idę :) Nadiya26l ---> zmądrzejemy? Czyżbyś tym imputowała nam głupotę? :p

nie,nie mysle ze jesteście gorsi ,głupsi...chodzi mi o to zeby jednak pomyslec nad tym ,czy warto palić...a jesli obraziłam to przepraszam Wielbicielu 👄

Hey 🖐️znow sie was nie doczekalam,take nocne \"marki \"jestescie:-)) Wielbicielu--->👄nie odpowiedziales? Nadiya-->ja nie pale:-)),kiedys palilam,uwolnilam sie od tego,ale nie powiem ..czasami do piwaka zapale ,ale to sa naprawde wyjatki:-))

a dzis tu zupelnie nikogo nie bylo???? to gdzie Wy palicie? Ja dopiero wrocilam, postanowilam jeszcze przed snem zapalic, a tu lippppa :( Pewnie jeszcze gdzies balujecie :D a ja glupia myslalam, ze tu jakas impreza sie rozkecila :) no nic to, do nastepnego zafajczenia :D 🖐️

Wielbicielu-->wiec nie mozesz oczekiwac nic w zamian.......,a i udanej podrozy:-)) No tak zawsze sie tu spotykacie jak mnie nie ma-pieknie ,zapamietam to sobie:D:P