Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks po normalnemu

Jak facetowi zależy to poczeka i nie gadać mi tu głupot!

Polecane posty

zuch ostatnie zdanie nie umiesz czytać i w dupie mam Twoja opinię na mój temat nikogo nie zaatakowałam za to TY zaatakowałeś parę osób, bo to lubisz i kręci Cię to, podobnie, jak ubliżanie kobietom i perfidne wymuszanie tłumaczenia się przez nie ze swojego życia, ilości partnerów, itp dla mnie partner seksualny to taki, z którym mam orgazm, niekoniecznie współżyję wyjaśniam, bo każdy ma inną definicję dziewictwo, to nie kawałek sluzówki między nogami, ale do kogo ja to mówię? ciekawe człeku co byś powiedział, jakby był taki scenariusz, że mój mąż np był moim pierwszym kochankiem a partnerzy poprzedni, nie dobrali się do mojej błony Twoja próba obrażenia mnie wystarczająco by wtedy okazała ubytki w Twoim myśleniu, ubytki w sferze emocjonalnej i jakiś zajebisty żal do kobiet, na których się wyżywasz echhh szkoda słów wiesz Komiczne? ja się Tobie dziwię wiem, sama zauważyłam, że kafe wciąga zwłaszcza jak się ma problemy, na chwilkę można się oderwać, ale po co Ty się narażasz na takie dyskusje? większość żyje w ułudzie, obłudzie i zakłamaniu to takie wygodne NIE ZMIENISZ TEGO!!!!! NAWET MILIONEM POSTÓW!!!! SZKODA CZASU!!!!

Gość zuch
dziewictwo to stan umysłu a nie błony idiotko

Gość tak naprawdę....
"większość żyje w ułudzie, obłudzie i zakłamaniu" o ja sobie całkowicie wypraszam takie bolesne uogólnianie.

Zuch kretynie, udowodniłeś, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem dokładnie to właśnie napisałam że dziewictwo to nie kawałek błony ale ale wiem miałam dopisać, że chodzi o umysł, bo trzeba łopatą walić, do niektórych żałosny i zakompleksiony człeku :D żegnam towarzystwo hej :)

Gość zuch
a pisanie do oponenta w dyskusji że jest chory i jego poglądy są chore to twoim zdaniem wersal, tak?

Gość terefere kuku ruku
podobnie jak pisanie, że szło się do łóżka z każdym na podstawie wlasnej chorej wyobraźni

Gość terefere kuku ruku
agresja wywołuje agresję Twój styl wypowiedzi zuch wywołuje takie a nie inne reakcje, tu zgadzam się, że Tobie o to właśnie chodzi :) łatwiutkie do przejrzenia

Gość zuch
poprzednia moja wypowiedź była oczywiście do do komiczne. "o ja sobie całkowicie wypraszam takie bolesne uogólnianie." możesz sobie wypraszać, przecież "towarzystwo wzajemnej adoracji" to każdego kto ma inne zdanie niż oni uznaje za obłudnika, mohera, głosującego na PiS i tym podobne obelgi z których niejedną już tu widzieliśmy. jednocześnie dla siebie oczekuje szacunku.

WOW!!! \"zdzirowate towarzystwo\"!!!! No prosze... Zuch, Ty nic nie wiesz i nic nie rozumiesz, poglądy masz jak rasowy fanatyk. I je miej. Mnie to w sumie lotto. Obrażaj dalej jak masz ochotę, jestes anonimowy, więc sobie pozwalasz. W sumie wole należeć do tego zdzirowatego towarzystwa, niż mysleć jak zuch. Kazdy ma prawo do swojego toku myslenie postepowania. Ja nie obrażalam nikogo, powiedzialam co myslę za to obrazono mnie wielokrotnie. Merynko, Ty masz rację z miłością:D Ja tez się trzęsę ze strachu, a mój facet któremu zreferowalam przez telefon co nieco poplakal sie ze śmiechu i powiedzial że nie będzie mnie juz nazywal zolza tylko ladacznicza. Babilońską:P:P:P

zuchu - hmmmm. ...od osoby deklarującej szacunek dla uczuć, szacunek dla seksualności oczekiwałabym odpowiedniego słownictwa. Pewna niekonsekwencja. Natomiast ty seks brudzisz i upadlasz. Obrażasz kobiety, chociaz podobno je szanujesz.

Gość zuch
może dla tego że się z nim zgadzasz nie widzisz tego. bo moim zdaniem sugerowanie że kobieta która chce czekać z seksem to później będzie się "pruła jak stary ręcznik" (oczywiście na podstawie jego doświadczeń) jest wulgarną obelgą.

Gość tak naprawdę....
luuuuuuuuuuuuuuuuudzie!!!!!!!! dajcie na luz. czy życie nie jest wystarczająco cięzkie??? kochajmy się!yyyy, to znaczy uprawiajmy seks:P, na pierwszej, albo szóstej randce, albo do diaska za pół roku:P.co kto lubi:)jutro nas może nie być;) i czy musicie się tutaj az tak bardzo tłumaczyc ze swych wyborów?czyżbyście nie czuli się z nimi komfortowo, bo takie mozna odnieśc wrażenie gdy lecą te obelgi.

on nigdzie tego nie napisał zuchu :) on napisał to o jednej konkretnej kobiecie. to po pierwsze. a po drugie ... u komicznego jest harmonia pomiędzy treścią a formą:0 po trzecie złotko- gdybys czytał uwaznie, zauważyłbyś, że nie zgadzam się z komiczne ze wszystkim

Gość zuch
do komiczne naprawdę nie zauważyłeś że takie coś powiedział to proszę: Słowa Komiczne: "zresztą - z duzego doswiadczenia obcowania z kobietami, ktore tak jak autorka demonstracyjnie okazują swoje zasady i głoszą wszem i wobec elegie na temat swej moralności... oraz oceniaja kazdą swobodniej zachowujaca sie kobiete jako szmate i kurve... zazwyczaj puszczaja sie jak najgorsze blachary i miało je pół osiedla... taka proba oszukania samego siebie... "

Gość zuch
no wiesz, nie wymagaj odemnie żebym znał precyzyjnie wszystkie obelgi jakimi rzuca tu komiczne. nie jestem jego biografem. faktem jednak pozostaje że tych którzy się z nimi nie zgadzają opisuje bardzo wulgarnie.

Gość zuch
zresztą dawał przykład swojej żony ale przecież nie dla samego przykładu a jako właśnie takiej kobiety która najpierw niby taka "cnotka" a potem mieli ją wszyscy.

zuchu - tak jak pisałam , nie zauważyłam, żeby komiczne ział nienawiścią, a ty ziejesz ;) nie zauważyłam też , żeby komiczne odwoływał się do jakiś wyższych wartości, wiec nie oczekuję od niego wersalu po trzecie - tak jak sugeruje mój nick - miałam zamiar pogadac z komiczne a nie z tobą , zuchu, ale jak ktos stwierdził wczesniej twoja nienawiść prowokuje do reakcji. Ale w sumie to Twój problem nie mój! Nie wiem czy będę jeszcze miał cokolwiek do powiedzenia Tobie, więc 🖐️

Gość czy Wy nie macie innych
problemów??? Kto z kim chodzi do łóżka i po jakim czasie to jest jego prywatna sprawa. i nie Wam jest dane go oceniać, bo istotne jest to żeby czuć się w zgodzie z własnym sumieniem.

Gość zuch
no cóż, sądząc po twoim nicku wątpię w twoja zdolność do obiektywnej oceny tego kto tu zieje a kto nie zieje nienawiścią. i dlatego niewiele mnie ona obchodzi.

Gość do KOMICZNEGO
Czy ja powiedziałam, że jestem wrażliwa? Na pewno jestem mądrzejsza od ciebie, i mam więcej wyobraźni. Może być i mastodont, byle nie ruchacz jak ty :D. "Uduchowiona"- ja też nie potrzebuję twojego aplauzu. Ewentualne komplementy od ciebie nie miałyby wartości. A może masz siostrę? Chyba nie chciałbyś aby spotykała się z kimś z wyłącznie konsumpcyjnym podejściem do rzeczy? :D Ja jestem tylko wymagająca jak nauczycielka w szkole: wkładasz, to się zobowiązuj.

Gość do KOMICZNEGO
po co empatia, wystarczy wyobraźnia

Gość do KOMICZNEGO
popisywacz kurna i tak jest facecikiem w krótkich spodenkach a wydaje mu się jakby miał złote gacie :D

Gość bo komiczne
po prostu nienawidzi kobiet z zasadami, bo kojarzą mu się niebezpiecznie z jego byłą, której przecież też nienawidzi.

Gość tez cos
bosko.................i tematyka schodzi komicznego. porażka:/

Gość do KOMICZNEGO
Ja powiesz szczerze do tej pory nie rozmumiem tego tzw. obowiązku żony. Wg mnie żona nawet po slubie powinna robić to, kiedy chce. A nie być przymuszana nie wypowiedzianymi argumentami "bo on pójdzie do innej jak mu nie dam". Chore to wszystko, a nie ja jestem chora komiczny. Ja jestem tylko wymagająca. I do nieczgo nie mam zamiaru się zmuszać. A na pewno nie będę nikgo wykorzystywać aby zaspokoić niskie instynkty :D.