Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KROCHAMLIKAA

Co sadzicie o kosmetykach kolorowych fimy Zepter?

Polecane posty

Gość elfik10
@waniliowelove9 a jakie kosmetyki miałaś okazję przetestować ? Słyszałam co nie co o nich, ale cały czas się zastanawiałam czy warto

Gość Alicjawkrainieczarow5
@waniliowelove9 o no to chyba faktycznie są delikatne i nie uczulające, też mam problem z podrażnieniami. Daj znać których produktów używałaś to może też się skuszę :D

Gość waniliowelove9
elfik10 ja miałam okazję przetestować ich krem pod oczy swisso logical, coś genialnego. alicjawkrainieczarow5 ja miałam też problemy ze skórą pod oczami. trochę lat już mam, obawiam się zmarszczek strasznie haha :p ale też skóra pod oczami bardzo mi się zsycha, nie mam pojęcia dlaczego, momentami to aż schodzi, ale krem doskonale nawilża i problem zniknął :D

Gość zuz4
@waniliowelove9 jestem bardzo ciekawa jakiego kosmetyka używasz, mam dokładnie ten sam problem ! :<

Gość waniliowelove9
@zuz4 napisałam wyżej już, krem pod oczy swisso logical ;) minimalizuje też worki pod oczami :D w końcu nie wyglądam jak upiór :p

Gość zuz4
@waniliowelove9 Nie doczytałam, powiem szczerze że czytam własnie i musze go sobie zamówić :) Albo poproszę męża na prezent w końcu idą święta :D

Gość LadyLuiza
Dziewczyny słuchajcie... a do wrażliwej skóry ten krem pod oczy się nada? Ja mam naprawdę potężny problem ze swoją (nie wiem jak pod oczami bo nigdy żadnego kremu na ten obszar nie stosowałam), boję się że narobię większej szkody niż pożytku. Ma któraś z was jakieś doświadczenia z tym związane? No i czy ten krem jest warty ceny? :DD

Gość elfik10
@waniliowelove9 jestem jeszcze ciekawa jak z wydajnością ich kosmetyków ? Na długo starczają ?

Gość marawstala
Pierwsze słyszę o takiej marce

Gość mishkax
to polecam się zapoznać, cena może i na początku straszy ale na pewno warto. Miałam od nich ten krem pod oczy o których koleżanki wyżej wspominały, a moja mama kilka innych kosmetyków i sobie chwaliła

Gość mishkax
@LadyLuiza ja też mam wrażliwą skórę i u mnie sobie poradził. Zero szczypania i czerwonych obszarów wokół oczu :P

Gość zuz4
@mishkax dobrze wiedziec, niestety ale moja skóra różnie działa na kosmetyki. wysypka czy podrażnienie to codziennosc :< Coraz bardziej przekonuję się że warto spróbować

Gość OnOn777
Dla mnie Floslek, nawet dla mocno alergicznej skóry.

Gość Muuum777
L'Biotica, dobra, nasza i niedroga.

Gość gośćlolita
@mishkax a którego kremu konkretnie używałaś, jesli można spytać ? :) @mishkax a można je gdzieś stacjonarnie obejrzeć ?

Gość prawidlowa
Dnia 28.11.2018 o 14:04, Gość waniliowelove9 napisał:

@zuz4 napisałam wyżej już, krem pod oczy swisso logical 😉 minimalizuje też worki pod oczami 😄 w końcu nie wyglądam jak upiór 😛

o to fajnie bo zastanawiałam się czy go kupić. Po jakim czasie widziałaś różnicę?

Powiedz mi jeszcze - próbowałaś może serum z serii la danza?

Gość igla
Dnia 9.12.2018 o 12:23, elfik10 napisał:

a wiecie może czy można dostać gdzieś jakieś próbki ? 🙂

Oj nie wiem, może napisz do nich maila i zapytaj czy wysla Ci probki? Mysle że sie skuszą, żeby złapać klienta :)

Gość pariskiss

Dziewczyny a czy te kosmetyki są naturalne tak swoją drogą?

@waniliowelove9 ile razy dziennie używasz tego kremu? Standardowo rano i wieczorem?

Gość funka

@parisskiss tak, są naturalne, w swoim składzie nie mają żadnych parabenów ani innych ulepszaczy

@parisskiss używa się go rano i wieczorem, tak jak myślisz 😄

Gość majorkaa

@funka w czym tak właściwie naturalne kosmetyki są lepsze? nie uczulają czy po prostu chodzi o względy środowiska? 😛

@waniliowelove na ile starcza taki kremik? 🙂

Gość funka

@majorkaa nie dość, że nie uczulają, to zwyczajnie są lepsze dla cery, nie dają sztucznego efektu. @majorkaa takie kremy są bardzo wydajne, więc strzelam, że na ładne kilka miesięcy. 

Gość agentka
Dnia 30.01.2019 o 11:45, Gość funka napisał:

@majorkaa nie dość, że nie uczulają, to zwyczajnie są lepsze dla cery, nie dają sztucznego efektu.

nie ma nic lepszego niż naturalne produkty bez całej chemii.. sa zdrowsze dla nas a zdrowie jest najważniejsze 🙂

Dnia 30.01.2019 o 11:45, Gość funka napisał:

@majorkaa takie kremy są bardzo wydajne, więc strzelam, że na ładne kilka miesięcy. 

zastanawiam się i też gdzies na tyle mi wystarczy taki krem. Zdecydowanie lepiej kupić wydajny i naturalny produkt niż jakieś byle co z marketu.

Gość storczyk

@agentka no i serio dają efekt,a  nie tylko złudzenie.

@agentka takiego kremu też nakładasz mało, więc starcza na bardzo długo, także cena wtedy nie wydaje się już aż taka duża. 

Gość pantorama

@storczyk czy dokładny skład można obejrzeć na stronie zeptera?

@storczyk ja uważam, że na cerze nie ma co oszczędzać, lepiej kupić raz a porządnie i nie zrobić sobie krzywdy 🙂 

Gość Paryżanka
Dnia 13.02.2019 o 12:33, Gość pantorama napisał:

@storczyk czy dokładny skład można obejrzeć na stronie zeptera?

@storczyk ja uważam, że na cerze nie ma co oszczędzać, lepiej kupić raz a porządnie i nie zrobić sobie krzywdy 🙂 

Można. Ja zawsze wcześniej sprawdzam skład w razie wu, żeby nie mieć potem nieprzyjemności.

Prawda. Zresztą te kosmetyki są bardzo wydajne, więc to wydatek raz na kilka miesięcy. 

Gość Bianchi
Dnia 3.03.2019 o 10:37, Gość Paryżanka napisał:

Można. Ja zawsze wcześniej sprawdzam skład w razie wu, żeby nie mieć potem nieprzyjemności.

Prawda. Zresztą te kosmetyki są bardzo wydajne, więc to wydatek raz na kilka miesięcy. 

@Paryżanka  W sumie to dobry patent żeby wiedzieć co się dokładnie kupuje i nie brać kota w worku. Zepter się postarał , i też widać że nie ma nic do ukrycia skoro skład publikuje online.

@Paryżanka W sumie takie kosmetyki mogą być nawet dobrym pomysłem na prezent, na pewno ktoś, o ile używa, się ucieszy 😄

Gość bosia
32 minuty temu, Gość Bianchi napisał:

@Paryżanka  W sumie to dobry patent żeby wiedzieć co się dokładnie kupuje i nie brać kota w worku. Zepter się postarał , i też widać że nie ma nic do ukrycia skoro skład publikuje online.

@Paryżanka W sumie takie kosmetyki mogą być nawet dobrym pomysłem na prezent, na pewno ktoś, o ile używa, się ucieszy 😄

@Bianchi w punkt, można dokładnie prześledzić skład, uparci każdy składnik mogą sobie wyguglować.

@Bianchi ja bym się bardzo cieszyła i wydaje mi się, że każda kobieta, która używa kosmetyków nie miałaby nic przeciwko 😄

Gość Gola

@bosia dla mnie googlowanie byłoby jedyną opcją, bo nic z tego składu nie rozumiem :D @bosia ja dostałam od taty krem z tej firmy i bardzo się cieszyłam :)

2 godziny temu, Gość Gola napisał:

@bosia dla mnie googlowanie byłoby jedyną opcją, bo nic z tego składu nie rozumiem 😄@bosia ja dostałam od taty krem z tej firmy i bardzo się cieszyłam 🙂

W sumie to brawa dla twojego taty! wiadomo faceci + kosmetyki to niezbyt idealne połączenie 😜 a jak jeszcze dopasował ten krem już w ogóle pod twoją cerę to wielki szacun ! a jaki krem Ci kupił ?