Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabyłam depilator i .....

Czy któraś z Was depiluje wszystkie włosy łonowe depilatorem?

Polecane posty

Jak w temacie, proszę o wrażenia. Kupiłam depilator, ale trochę się boję depilować nim strefy intymnej ... :(

Gość ja depiluje
mam rzynajmniej spokój na jakis czas

i nie boli Cię to? nie wrastają Tobie włosy?

up

Gość fgdgdf
hahaha ja depilowałm ponad 0pol roku depilatorm jak mi potem zaczely wlosy wrastac tak do teraz niczym nei depiluje.........:D nie radzilabym ci

Gość nabyłam depilator i.........
cholera :( i jak sobie poradziłaś z tymi wrastającymi włosami? poza tym - nie wyobrażam sobie technicznie depilacji włosków wokół odbytu :o

Gość depilowalam
a wlasciwie dwa razy probowałam,ale wrastające włosy-mnie zniechęciły i nie wszystkie wrastały,za pierwszym razem jeden,za drugim dwa,wyczułam ręką zgrubienie podczas mycia,więcej nie mam ochoty bawić się z lusterkiem i szpilką,a pozniej chodzić z ranami

buu :( ja się już męczyłam z : maszynką - odrastają po kilku godzinach :o kremem - nic a nic mi nie usuwa, ewentualnie zostają czarne kropki pensetką - wrastają, poza tym ile można skubać łono jak kurczaka :o stąd decyzja nabycia depilatora, jak i tym mi nie wyjdzie, to się chyba pochlastam :O

Gość GracjaSpacja
Masz jeszcze wosk do wyboru. Albo laser. ;)

ja depilatorem depiluje tylko okolice bikini bo chyba bym sie pochlastała z bbólu :o a reszta to kremem najlepsze rozwiazanie to chyba jednak kosmetyczka i rozwazam to bardzo powaznie

wosku jeszcze nie próbowałam, depilator wydawał mi się prostszy w obsłudze i wygodniejszy = mniej czasochłonny :( a laser - odpada z dwóch powodów: - wysoka cena, gdybym chciała usunąć WSZYSTKIE włoski łonowe, to chyba bym zabuliła parę milionów (brunetka, gęste, mocne owłosienie) :( - boję się rzeczy nieodwracalnych

co do bólu to jak się upiję, to może go zniosę :D ale ta kwestia techniczna, jak tam manewrować tym depilatorem? :o

mysle ze zeby usunac laserem musialabym zrobic kilka razy a raz kosztowalby kolo 200 zl nie wiecej a mozliwe ze mniej mnie by chyba musieli uspic i depilatorem cale miejsce intymne wydepilowac no bo inaczej by sobie nie dala i tyle:D

wiec ja chcialam sobie cos tam usunac ale to nie jest takie proste boo te wlosy sa twarde i dluzsze niz na nogach:D trudno je zlapac:D raz to musze nawet przyznac nie obylo sie bez krwii :D:D:D:D

po 6-tym piwie boli jakby mniej ... hik! :D a poważnie to z tym laserem boję się, że mi się za parę lat odwidzi i znów będę chciała mieć owłosienie łonowe, a wtedy to już dupa :(

po laserze odrastają po kilku latach-przynajmniej tak wyczytałam w \"twoim stylu\",jestem po czwartej depilacji (epilacji?) i na razie efekt średni,a nie mam jakiegoś super bujnego owłosienia,za niecały miesiąc idę piąty raz,ciekawe,czy będzie ostatni,bo tyle forsy juz wybuliłam,a nadal podgalam się maszynką i zaczynam się niepokoić,czy ten laser taki skuteczny jest :/ depilator oddałam koleżance,wrastały mi włosy

jak się zaraz wkurzę, to se płomieniem zapalniczki opalę :D

taka tam - no nie, tyle kasy, a jeszcze nie działa? :(

bo ja rozmawialam z pewna kosmetyczka i ona mi tak powiedziala ze po pierwsze laser nie dziala na kazdy rodzaj wlosa im jasniejsze tym gorsze dzialanie podobno a z drugiej strony p na murzynki to wogole nie dziala laser nie daje 100 % skutecznosci niestety

no troche działa,ale jak na moje oko to za mało,ale może się mylę,w kazdym razie na pewno nie mówiła,że trzy razy wystarczą,mówiła 3-5,jezu,mam nadzieję,że skonczę na tej piątej,mam ciemne włosy,powinien laser działać,tym bardziej jestem zdziwiona,ze się powtórzę-w porównaniu ze swoją siostrą to ja jestem łysa ;-) przerąbane mamy,fakt :-)

Gość a wy
panny nie boicie ze wam sie ten dzyndzel wkreci w depilator

Gość ja depiluje
włosy mi nie wrastają boli mnie

Gość auaa
i tak bez dzyndzla, nie ladnie by to wygladalo

Gość targeza
Nie wrastają jeśli robi się peeling (co kilka dni), no i co codziennie używaj kremu przeciw wrastaniu włosków (kosztuje 26 zł, ale jest b. wydajny); pierwszy raz cholernie boli, potem mniej. Ale to duuużo lepsze niż maszynka, gdy odrastają.

Gość duhcs
targeza do nie reguła naogol wrastaja jak mowie mi poponad pol roku uzywania !!! i nie pomogly zadne peelini i kremoy a potem gule pod skora is isniaki ora zblziny ja to wale nie gole, nieulegam modzie, szkoda mi nerwowo i czasu....:D na szczescie nikt mi w dupe nie zagalada :D hahhaa

Gość nabyłam depilator i...........
musiałam zniknąć na chwilkę :( tak - my, babki, mamy przejebane :( a najgorsze jest to, że mój narzeczony wprost uwielbia obfity zarost w miejscach intymnych u kobiety :o tylko ja sama dla siebie lubię się katować chyba :o co do wkręcenia się dzyndzla (wtf is dzyndzel :D) - jak tak oglądam ten depilator, to chyba nie ma technicznej możliwości wkręcenia czegokolwiek do jego wnętrza :D ja poprzednio wyrywałam włoski pensetą, byłam bardzo zadowolona, efekt utrzymywał się długo, ale metoda była czasochłonna, no i włoski wrastały mimo peelingów, tarcia cipki szorstkimi gąbkami, itd. :o