Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrowana babka

Dziewczyny zajrzyjcie tutaj,no co za gościu nie mogę

Polecane posty

Gość kokotek
za to tobie nie moge pogratulowac :P

Gość kontrabanda
Semino, my widzimy potwornie przerośnięte mękie ego, chęć tandetnego zaimponowania, sztuczne elementy romantyzmu i ogromne wymagania co do dziewczyny (niżej laski Jamesa Bonda nie podchodź).

Gość jak ci sie podobaja aroganckie
on to sie nadaje do '07 zglos sie' a nie do Jamesa Bonda :P

kontrabanda, ja rozumiem o co ci chodzi... ale wez pod uwage, ze to jest net, pierwsze wrazenie robi wszystko a chlopak po prostu opisal to co mu odpowiada. Kobieta napislaby, ze lubi wysokich, dobrze zbudowanych brunetow i wtedy byloby ok ale jak facet okreslil co mu sie podoba to juz jest zly... Dziewczyny, badzcie konsekwentne i obiektywne...

Gość gcghcc
Semina, mi się wydaje że dziewczyny tutaj są przewrażliwione i zbyt serio, żeby nie powiedzieć zbyt osobiście traktują takie anonse. Mam wręcz wrażenie że być może szukają anonsów idealnie sformułowanych, pod ich gusta, i właśnie wtedy mogą się na nie nabrać. Tymczasem mi więcej mówi taki anons jak tamtego faceta, z kilkoma zdjęciami i zarysem obecnych poglądów (chce spędzać czas z inteligentną i ładną (no nie ma tu przynajmniej zakłamania a wymogi standardowe), zraził się do związków, jest rozwiedziony, ma dzieci, więcej nie chce) niż jakieś bajery kogo innego.

Gość gcghcc
a porównywać anonsów, zestawiać, jak z tym tej dziewczyny (o ile dziewczyny faktycznie bo każdy mógł sobie żartować) nie ma raczej sensu... ot, różne osoby piszą tam co chcą, wg swoich założeń, a kto chce, ten z nimi nawiązuje kontakt

gcghcc, zauwaz, ze nadal nikt mi nie podal konkretnych zarzutow pod adresem tego chlopaka. A na nie moglybysmy w logiczny sposob odpowiedziec. Widocznie wola pyskowac ;-)

Gość gcghcc
no... powiedzmy że padły zarzuty zbyt dużych wymagań - ale jak tak sobie przypomnę filmy z Bondem to mam wątpliwości czy to aż takie niedopuszczale, przesadzone wymaganie, poza tym która z nas nie szuka/nie szukała przystojnego... i chęci tandetnego zaimponowania - i tu znów fotka samochodu (to chyba popularny tam jaguar) to tylko fotka samochodu, nie widzę przesadnego lansu a samochód wygląda zwyczajnie, sfotografoway tak jakby facet chciał po prostu zaznaczyć że coś tam ma, że nie jest "gołodupcem"... pozostałe argumenty są mało konkretne raczej W każdym razie, wracając do sedna, uważam że fakt że facet pisze że szuka ładnej i dobrze stosującej rodzimy język towarzyszki, nie świadczy o nim źle, a zwłaszcza nie zasługuje on na takie sponiewieranie oraz dopowiadanie sobie jaki on naprawdę jest.

No nic, żegnam Panie, pora spać... Życzę mniejszej zgryźliwości ;-) ;-) 🖐️

Gość gcghcc
Widzę że rozmowa zamarła. Może już słodko śpicie. To jak co, dobranoc, i też idę spać. A, jeszcze na koniec dopiszę że kiedyś naprawdę bardzo dużo randkowałam z facetami z takich serwisów i przekonałam się wtedy w praktyce że trzeba zachować ogromny dystans do anonsów. Wręcz zaryzykuję stwierdzenie że najważniejsze są zdjęcia - żeby wiedzieć jak facet wygląda i jakie otoczenie jest mu znajome - oraz składne i w miarę inteligentne uwagi. Reszta to naprawdę wielka niewiadoma, do ocenienia dopiero w realu. Czasem... im ktoś pisze milej, tym większym jest cwaniaczkiem lub zakompleksionym nieudacznikiem. ;D

Gość gcghcc
A, nie śpicie! No to jeszcze raz dobranoc!

Gość gcghcc
"mniejszej zgryźliwości"... to dobre! podpisuję się pod tym życzeniem!

\"Tylko blagam, ja jestem gangsterskim typem :) - chce spotkac piekna dziweczyne - nie trawie pulchniutkich i puszystych czy jak to tam nazywacie! \" Czy autorka tego postu jest otyła ? Czy co ją zabolało bo przeczytałam CHYBA wszystko i nie widzę nic szokującego prócz foty auta (troche szczeniacki szpan).