Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Optimus

jeżeli jesteś chudy/a i chcesz przytyc choc trochę to wstąp tu

Polecane posty

Gość Optimus

mój cel to 80 kg w tej chwili mam 75 kg dodam że mam 192 cm a waga prawidłowa dla mojego wzrostu to 78-82 więc tragedi niemam ale przytyc niezaszkodzi kto mi będzie towarzyszył w tym tyciu :)

Gość Optimus
nnnnnmmmm.......... ja wiem jak przytyc tylko szukam chętnych do towarzyszenia mi

Gość Optimus
brak chętnych :(:O

Gość kkkjjj
Optimus , cięzko konkurować kobiecie z facetem w tym temacie , bo zwyczajnie przy takim jak Twój wzroscie i przypuszczam ,ze końskiej przemianie materii doswiadczalnie chyba zadna z nas nie jest sie w stanie wypowiedzieć ;) Sama jestem drobna i szczupła do tego niewysoka , mam dobrego znajomego z podobnymi do Twoich gabarytami , czesto wymieniamy sie doswiadczeniami . Wiem ,ze jemu cięzko jest utrzymać wage powyzej 80 kg. Najlepsze efekty daje siłownia + wysokoenergetyczne jedzenie . Duuzo miesa , boczki ( przy okazji to lubi wiec nie przezywa szczególnie ;) ) Nooo i musi się nieźle pilnować z odpowiednia iloscią jedzenia , nie jest żarłokiem .

Gość Optimus
muszę na chwile wyjśc ale za godz będę :) i wtedy pogadamy

Gość Optimus
kkkjjj .......... ja niemam problemu z utrzymaniem wagi tylko szukam osób które tak jak ja chcą przytyc o odchudzających jest pełno topików a o tych co chcą przytyc jest mało :O