Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikola

8 partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość nie gadać tylko robić
góral spadzisty -- a zaakceptowałbyś taką sytuację że twoje (hipotetyczna) przyszła z innymi chodziła do łóżka i zaszła w ciążę , a z tobą seks dopiero po ślubie ?

Gość ze ma prezy nie zaluje
i o co tu chodzi :D ?

Gość ze ma prezy nie zaluje
Śmiać to się można z tego że jak facet dowie się że kobieta "ścierwo" to jej gębę (i resztę ciała) obija :D.

a tak serio - autorko topiku - Tobie sie juz chyba calkiem poprzestawialo - z reszta i tak cie wsiaklo juz _ zeby o kumpeli w ten sposob pisac (gdyby jeszcze ich na raz miala ,ale to i tak jej sprawa) - a pewnie jak z nia gadasz , to jak do rany przyloz co? lepiej sie poczujesz jak ktos da jej latke polscierwowa? oj nieladnie(te "scierwa " mnie rozbrajaja :D )

Nie rozpatruję opcji: \"ślub\" Ale nie wiem, jak by było. Wszystko zależy od osoby, uczuć i umotywowania. Nie wiem dlaczego seks wciąż jest takim problemem. Wyznacznikiem czegoś. Warunkiem.

Gość nie gadać tylko robić
góral spadzisty -- no widzisz, dla mnie nie ma ślubu, nie ma seksu. Dla mnie i dla osoby z którą chce się związać.

nie no - moze bez dodatkow - takich chlopow very very (z ktorymi notabene kawalek zycia sie spedzilo) mialam 2 - teraz 3 - aktualny - wczesniejszych prob i bledow (milych bardzo - dluuuuugich prob razy minmum 2 ) nie licze i wyszlo male scierewko :))))))

ale i tak ilosciowo swego pieknego nie doscigne , wiec nawet cwiercscierewko mnie tera wychodzi - czy powinnam sie martwic? :)

oj mialam w lozku prawiczka - jego pierwszy raz - szybki i niespodziewany - wrazenie przez zaskoczenie normalnie, ale potem byl mbardzo pilnym uczniem :P

I ok. Każdy ma prawo do zasad. A także do ich braku. Albo do innych niż większościowe. I także do mniejszościowych. Dopóki nie zmuszają nas do tego, czego nie chcemy, jest dobrze :)

alez ja z ironia pytalam :( :D ja tam przeszlosc zostawiam zawsze w tyle - prawie , bo z niektorymi bylym,i sie kumpluje po prostu

Gość a przytulanie wstępem do
Ktoś pytał o mój wiek ? Powiedzmy że ponad 20 lat a mniej niż 40 :P (no dobra, mniej tez niż 35 :D ) A serio - z takimi poglądami nadajecie się na sowieckich przedwojennych przywódców politycznych "nie ilość tylko jakość, ale nie przesadzajmy z małą ilością :P " (czytam ostatnio "Dwór czerwonego cara" Montefiore - o Stalinie i jego współpracownikach)

to ja - > nie gadać tylko robić A autorki tematu już dawno z nami nie ma, wszycy co dyskutują, podłączyli się w trakcie.

no ale my to mamy zdrowe podejscie do zycia, i dlatego sie zmyla - ciekawe czy bedzie bronic wlasnym cialem ta kolezanke "polscierwowa" w razie ""W"? :D :D :D

oj - ja mnie moj na starosc tak zdzieli , to ja mu patelnia przypiernicze , bo on tez dla mnie nie trzymal \"kolegi\" na wodzy :D i bedzie jatka na stare lata - a potem seksik i lulu :)

To zależy co kto rozumie przez zdrowe podejście. (niemoralność ? rozwiązłość ? rozpusta ?)

a nam pan od histori w podzstawowce powtarzal \"myjcie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny\" i mial dziwna mine przy tym , a my ni huhu nie jarzylysmy o co to mu biega :(

Może wcale nie miał seksualnych podtekstów, a jedynie wyczulony węch :P

zdrowe podejscie , ze przeszlosc to przeszlosc - poza tym laska nie okreslila czy tych 8miu bylo na raz czy po prostu laska miala kilka zwiazkow powazniejszych i tyle - gdzie od razu rozwiazlosc?

haha dobre z tym wechem :D ale ten "dziwny wyraz twarzy" byl raczej usmieszkiem starego zbereznika , ktorego to usmieszku jeszcze nie bylysmy w stanie poprawnie wtedy nazwac

Ten z dniem i godziną do zdaje się J Sztaudynger wymyślił.

a tak serio , to jeszcze w podstawowce ( a tudziez rowniez) ksiadz nam mowil , iz seks przed slubem jest istotny , bo przeciez z tego wzgledu ( brak porozumienia na tej plaszczyznie , niedopasowanie i ble ble) ludziska chca sie rozwodzic , czyz nie?

Jak cię nie można opanować, to trzeba unikać okazji P.S. Wklejam linka do innych dziełek tego fraszkopisarza (J.S.). Może znajdziecie jeszcze coś co się wam spodoba http://cytaty.com.pl/szukaj.php?autor=Jan+Izydor+Sztaudynger+(1904+-+1970)

nie tyle co scierwil , co tym tekstem do scierwienia wrecz naklanial i to bez pardonu normalnie :)