Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ronny

Mam problem.......

Polecane posty

prowokacja to chyba jest-----to nie jest prowokacja.......... niestety to jest smutna prawda.......

Nieprawda...nasz autor jest chory..trzeba mu pomóc..takie życie w samotnosci niekorzystnie wpływa na zdrowie...i jeszcze wódka..bez słów..Zrób sobie taką małą liste..co Ci dała narzeczona...a co Ci dała tamta druga...chodzi mi o sprawy duchowe..której bardziej ufasz..itp..

Już dawno to zrobiłem......dawno sobie wszystko za i przeciw przedstawiłam pomyślałem.......zestawiłem.......

ronny----> ona zachowa sie egoistycznie ze odrzuci Twoje uczucie??? Cholercia! To masz wysokie mniemanie o sobie! Rozwiązanie: napisales wczesniej ze ta druga czuje cos do Ciebie, prawda? Wieć ja widze to tak: stawiasz sprawę jasno. Pytasz pani nr2.czy chce byc z Tobą - jesli tak - rzucasz aktualna pania nr1 - oszczedzisz jej uzalania nad Tobą. I zostajesz z pania nr2. A jesli pani nr2 nie zechce z Toba byc to mimo wszystko zostawiasz pania nr1. Bo nie zasługujesz na nia. Mimo choroby...za bardzo patrzysz na to egoistycznie. Powinienis doceniać to co masz...wsparcie kochanej osoby a nie szukania wrażeń na boku. Sorry za ostre słowa ale tak to wlasnie wygląda. :(

A ja zapytam inaczej...kto to jest ta pani nr.2?...czy jest samotna,rozwiedziona,może panna?,gdzie mieszka,co robi..?

Gość StuhrmanFuhrer
Ivanka 34---wynik zachowam dla siebie...... być może do śmierci...... A stan cywilny,Jej, chyba nie ma znaczenia........ Okey mogę być egoistą....... w sumie nie zostało mi dużo czasu........ :(

ronny -- jak dla mnie to oszukujesz obie panie i siebie, i to ze jestes chory Cię nie usprawiedliwia :0 Zastanow sie co jest Twoim problemem. Nieuleczalna choroba czy rozdarte serce? Bo jak tak czytam Twoje wypowiedzi to wnioskuje raczej ze to drugie..

Raczej nie chcę mówić czy ma rodzinę czy nie ...... ale jeżeli to zmieni ...... tak ma rodzinę.

BOSZSZSZ...to facet trzeba bylo zalozyc temat \"ktorą mam wybrac kobietę?\" a nie rozpisywac sie o swojej chorobie...gratuluje podejscia do zycia...brak slow... no chyba ze liczysz na ludzka litosc...Jak mozesz liczyc ze kobieta nr2 zostawi swoja rodzine dla Ciebie, skoro sam twierdzisz ze zostalo ci pare lat zycia? Nie interesuje Cie to co potem bedzie z nia?

Ja wiem którą mam kobietę wybrać.....chcę być z Tą drugą.......

Gość ohohhohooh
a swojej narzeczonej mowisz,zeby odeszla od Ciebie ,bo jej nie kcohasz i nie chodfzi tu bynajmniej o chorobę

mandywendy----ale ja kocham obie......tylko tą drugą mocniej........

W pierwszym poście powiedziałes że nie chcesz aby ta pierwsza cierpiała z powodu Twojej choroby..i chcesz jej odejścia bo ją kochasz...no a ta druga...to niby chcesz żeby była z Tobą..i niby patrzyła jak cierpisz...to znaczy że chcesz jej cierpień..:O

Ivanka 34----co radzisz w takim wypadku....... ale ja Tę drugą kocham ponad życie...... chcę być z Nią.......

Jeżeli nie będzie chciała być ze mną......zrozumiem to.....a z obecną też nie będę mógł być.....myśląc o drugiej..... Czasem życie płata taki figiel.......może mi jest obrana samotność, ona by była lepsza by nie krzywdzić obu......kobiet.

ronny----> kochasz obie! ale czlowieku tak sie NIE DA! czego tego nie rozumiesz? Ty kochaj i 20cia kobiet ale pomyśl choc raz o nich. tu lezy podstawowy problem...Przeciez nie jestes dzieckiem? Chcesz rozbic rodzine kobiecie nr2 i pobyc z nia pare lat a jak Ciebie juz nie bedzie to juz nie Twoj problem, tak? Nie zawsze w zyciu mozna byc z kims kogo wydaje sie nam ze kochamy nad zycie...

Nie jest świnią....jest po prostu wrażliwym zagubionym człowiekiem...a my wszystkie na niego skoczyłyśmy...

Czyli mnie utwierdzacie w przekonaniu , że lepsza dla mnie będzie samotność, samotne życie do końca....... i najprawdopodobniej takie rozwiązanie obiorę.....

Noooo proszę i oto cierpieni młodego Wertera w pełni. Facet załozyles topik o czymś innym następnie wyszło ze narzeczona cie nie kreci i chcesz innej kobiety. Podlewasz to sosem śmiertelnej choroby. Nie uzyje okreslenia swinia z ciebie bo obraze świnię. Prowokacja jak nic.

nefrytowakotka, to nie jest prowokacja.....niestety takie jest moje życie ...... narzeczona mnie kręci , kocham Ją ale drugą mocniej........