Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ronny

Mam problem.......

Polecane posty

jest schemat.... 1/ ma narzeczoną z ktorą planuje dziecko 2/ poznaje inną dupeczke na boku 3/ probuje ją wyrwac 4/ zaklada o tym temat na forum to jest schemat... ale osoby, ktore nie jest na nic chora :P

Ja nie gardzę...tylko jest mi jakoś przykro..przecież człowiek nie może wymyśleć sobie takiej ciężkiej choroby...że umrze i td...przecież Bóg może go pokarać za to...

komiczne---to jak wszyscy znają Twój stosunek do zdrady i tym podobnym to powiedz czego jeszcze na tego Michała mówisz \"kolega\" a nie skurwiel...... Sam jesteś żałosny i jestem pewien , że tamto co tak niby przez przypadek zapomniałeś dopisać \"nie\" , to że dymasz jest prawdą...... Sam żeś fagas i nie leszczyk tylko płotka..a pamiętaj leszczyki uwielbiają takie płoteczki jak Ty wcinać na śniadanie....

kolejny heros klawiatury.... ciekawe na ile odwazny jest w realu :) a moj kolega Maciek nikogo nie zdradza... jest wolny, tylko wykorzystuje naiwnosc kobiet... a mnie to wisi, bo nikogo do niczego nie zmusza... ale Ty jestes zerem... chłopczyku

komiczne----> nie ma sensu unosić sie :) juz chyba kazdy domyslil sie o co chodzi autorowi topiku... trzeba nie olac to wszystko i juz! :) Ivanka 34---> nie przejmuj sie kobietko ;) bywa... kazdy chcial mu doradzic dobrze,,ale z niektorymi sie nie da :)

komiczne---zakończyłem z Tobą dyskusje...możesz pozdrowić tę męską kurwę , Michała , Twojego kolegę cudownego... Ivanka 34---raz jeszcze dziękuję Tobie za słowa otuchy i innym także......

mandywendy ja sie nie unosze - naprawde taka wsza nie jest warta podniesienia mego cisnienia....

tak myślałam o tym...w sumie już bym wolała żebyś tylko udawał tą chorobę...żeby to była nieprawda...nie chcę cierpień...i być świadomą tego że gdzieś jesteś ..i bardzo Cie to boli...

Ivanka 34---dziękuję , jesteś bardzo miłą osobą......a co do cierpienia mam dni , że nic nie czuję ale czasem są straszne....... kilka nocy nieprzespanych.....w sumie już do tego przywyknąłem....pogodziłem się z tym co ma nadejść.......ale dużo oddałbym by być z Tą drugą...bardzo dużo......

komiczne----> no ok, ok. :) tak mi sie wydawalo ze Cie to ruszylo :) swoja droga...ja na poczatku uwierzylam autorowi w jego \"pozal-sie-boze\" historie...ale teraz to juz nie wierze w takie brednie...kto bedac chory wypisywałby takie glupoty, POKORY trochę!!! Ale tak to jest jak mamy do czynienia ze ściemniaczami...ehhh..o moja naiwności :)

Gość oooooojjjjjjjjjjjejjjjjjjj
tez mi sie wydaje ze to prowokacja, mam nadzieje ze choroba kiedys cie nie trafi, skoro z niej zartujesz

Tak, IMO to prowokacja. Ze złośliwym guzem mózgu lekarze nie dają pięciu lat. Zresztą klimat w ogóle idealnie pasuje mi do mojego byłego, który szantażował mnie swoją chorobą - także wyimaginowaną. W obliczu rzeczywistej choroby ludzie inaczej reagują.

Gość .wysokie obcasy.
trzeba miec tupet, zeby postepowac tak, jak ty autorze. zakladac topik w ktorym liczysz na ...litosc, wspolczucie, porade ?- podczas gdy chesz nam kobietom opowiadac, jak to fajnie byc narzeczona typa, ktoremu goraco w spodniach a jednak nie ma na tyle jaj zeby skonczyc jedno - zaczac drugie? po co wymysly o chorobie? czego to ludzie nie wymysla zeby zwrocic na siebie uwage i usprawiedliwic swoje wystepki

Gość mogę ci pomócmożesz wyzdrowie
tylko mi napisz czy ktoś z twojej rodziny lub grona znajomych zmarł na guza mózgu pozdrawiam