Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JKJKJKHJHss

dziewczyny czy teraz są modne biale pólkozaczki ??pytam serio bo zwatpiłam ...

Polecane posty

Gość JKJKJKHJHss

wczoraj widzialam dziewczyne w bialych polkozaczkach z kokardką dziewczyna tak sliczna ze nie sposob opisac ale te kozaki ja jakby skreslily u mnie..nie wiem czy slusznie....czy to naprawde nie jest demode ?prosze o opinie kobiety które maja styl i klase i dobry gust a nie tandetne rózowe tipsiary..:)

Gość JKJKJKHJHss
pisze o tym bo dziewczyna byla ze smakiem ubrana i widac bylo ze nie jest jakas tipsiarą czy cos .ale jak spojrzalam w dól i zobaczylam te kozaczki ..polkozaczki to..straszne..

Gość jkjl
Dlaczego?Ja lubię np białe sandałki na obcasie.....

pólkozaki sa bardzo modne w tym roku- szczególnie czerwone lakierkowe...białe moze...niekoniecznie...ale jezeli chodzi o sam fason butów to owszem....są modne...zobacz sobie na allegro....jest tego pelno...w sklepach tak samo...

Gość mala kokardkowa lasia
No to sobie wątp. Ja planuje kupic biale polkozaczki i nie jestem tipsiara. Mam bowiem czarny plaszczyk, czarna czape, i musze czyms ta czern przelamac a biale polkozaczki szara jesienia mysle ze beda sie dobrze prezentowac:) Pamietaj : biale polkozaczki to NIE TO SAMO co różowe majtkowe kozaczki albo Pokahontasy do kolan z frendzlami. Jest roznica miedzy GUSTEM a góstem.