Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skąd oni się biorą

Czemu dla niektórych facetów aż tak ważna jest przeszłość seksualna kobiety?

Polecane posty

Gość likos
natomiast statystyczny Polski mężczyzna 5,5.

Gość rżnięcie desek
A jak się robi małe dziewczynki ? Tak samo jak małe deski - bierze się dużą i się rżnie :P .

Gość rżnięcie desek
Chyba nie helbowane :P .

Gość Taki - sobie - facet
Oczywiście można się kochać z dziewczyną, która miała wcześniej jakiś partnerów ale zawsze z prezerwatywą. Mówię że można się z nią przygodnie kochać. Na pewno natomiast nie koniecznie się z nią żenić. Po co sobie taką przeszłość brać do stałego związku kiedy można wziąć ma żonę dziewczynę czystą ,świeżą i bez przeszłości. A te co się wcześniej puszczały niech teraz kombinują jak sobie kochaną rodzinę stworzyć. Jak potem wyczarować prawdziwe uczucie i zaufanie. Przecież ten facet nigdy nie będzie z wami szczęśliwy. To tylko wam moje panie wydaje się że to niema żadnego znaczenia. Otóż ma i to ogromne. Po prostu nie znacie facetów. Jeżeli miałyście wcześniej partnerów to zapomnijcie o waszym szczęśliwym przyszłym małżeństwie. No chyba że sobie weżniecie za męża ostatnią ofermę, który będzie szczęśliwy, ze jakakolwiek kobieta go zechciała. Wiem co mówię bo jestem już 37 letnim facetem i wiele już w życiu widziałem. Jak miałem 20 lat to też tak jak wy na ten temat myślałem. Wszyscy moi znajomi a mam ich dosyć sporo, którzy wieli sobie za żony dziewczyny z przeszłością już dawno są po rozwodzie. Ten niby nic nie znaczący fakt że żona miała wcześniej partnerów seksualnych kiedy się pobierali po paru latach by najważniejsza przyczyną ich rozwodów. To są moi kumple więc często o tym z nimi rozmawiam. Ja byłem dla swojej żony pierwszym mężczyzną. Jesteśmy już 12 lat po ślubie i nikomu z nas nie przychodzi do głowy mieć kogoś na boku. Warto mieć w życiu coś prawdziwego. Prawdziwą miłość, prawdziwą rodzinę, prawdziwy dom i prawdziwe szczęście bo dla takiego życia warto poświęcić wszystko. Nawet te wątpliwe chwile plastikowego szczęścia z przypadkowymi partnerami nie są jednego promila warte tego co daje prawdziwe życie z prawdziwym partnerem i prawdziwą miłością. Życie macie jedno. To nie jest gra komputerowa gdzie można zrobić reset i wszystko zaczynać od nowa. Za parę lat to zrozumiecie. Ale to może być już za późno.

Gość root or not
Na stałe partnerki szukamy cnotek bo - szukamy porządnych lasek z zasadami - szukamy lasek którym będziemy mogli w 100% zaufać - szukamy lasek które nie przywloką nam do łóżka choroby wenerycznej - szukamy lasek które nie okażą się bezpłodne bo zaraziły się chlamydiami - szukamy lasek które nie przeniosą skutków zarażenia na nasze dzieci może później jeszcze coś dopiszę

Gość root or not
Jak znajdę okulary, ciągle coś gubię i czegoś szukam.

Gość trf
czyli dla was- 2 panowie wyzej, kobieta, ktora spala wczesniej z kimkolwiek nadaje sie na smietnik?? a co, jesli byla w zwiazku z ogromna miloscia z obu stron, ale zwiazek sie skonczyl? (mezczyzna nie zyje..) taka kobieta nie moze juz liczyc na nic dobrego?? beznadziejne jest wasze podejscie. to tak jakby kobiety mowily, ze moga byc tylko z prawiczkami. zwalanie winy za rozpad zwiazku na przeszlosc kobiety swiadczy o jednym- taki facet nie jest dojrzaly na tyle by sprostac odpowiedzi na pytanie "moze ja tez zrobilem cos nie tak?". najprosciej wymyslic jakas idiotyczna teorie bez ladu i skladu.

Gość root or not
Wzrok mam w porządku :P . Kobieta, która wcześniej z kimś spała, może nie nadaje się od razu na śmietnik, ale nie wchodzimy z taką w bliskie związki. Nie szukamy wdówek, rozwódek ani separatek. Kobiety mogą mówić, że chcą się wiązać jedynie z prawiczkami. Nie mamy nic przeciw. Kiedyś tak było i było OK. Nie zwalamy winy za rozpady związków, a za chodzenie do łóżka z innymi facetami. Rozwalone związki bez pójścia do łóżka są akceptowane bez zastrzeżeń.

Gość kluska serowa
Taki - sobie - facet - to jakims dziwnym trafem mi sie udalo zalozyc szczesliwa rodzine a ani ze mnie dziewica ani z niego prawiczek :P Ach .. widocznie wyjatkowa szczesciara ze mnie :P :P :P :P

Gość Meth
No a powiedzmy. Jeśli kobieta miała przed wami 2 partnerów, z którymi była w związkach a współżycie z nimi rozpoczynała po długim okresie trwania tej znajomości, to co? Jest dla was nikim, nie zamierzacie kontynuować tej znajomości bo szukacie cnotki? Ja kiedy straciłam dziewictwo z moim pierwszym mężczyzną myślałam o tym jak by było z innym, nie zdradziłam ani nie miałam kolejnego "łóżkowego" partnera. Jestem teraz w kolejnym związku, od 4 miesięcy, z nieprawiczkiem, ale i tak trzymam go i nie zbliżam się na tą 'niebezpieczną' odległość. Kiedy pokaże mi że mogę być go pewna, pójdę z nim do łóżka. On to szanuje.

@Taki-sobie-facet: Ale jak facet sobie z \"nieczystymi\" w prezerwatywie poużywa to jest okej? I to nie jest powód rozwodu/rozwalonego związku?

Gość jakis faccccet
to, ze dorosla kobieta, miala np. 2 partnerow z milosci to normalne. ale jak 2 partnerow miala nastolatka albo 20latka to dziwne. nie chcialbym 20letniej gowniary co spala wczesniej z 2 facetami :(

Gość już taki jestem
Ja chodziłem z 4 dziewczynami z tego z 3 to były takie poważniejsze związki (ponad półtoraroczne - a powodem zakończania związków nie były wcale powody seksualne) i z żadną z nich nie poszedłem do łóżka. I wcale nie dlatego że nie mogłem czy one mi broniły czy się nie podobały, a jedynie dlatego, że mam taką moralność że najpierw powinien być ślub a dopiero potem seks. Dlatego szukam mojej drugiej połówki o podobnych poglądach. Więc z założenia odpadają panny które już współżyły (nie szukam wśród wdów i osób rozwiedzionych).

Gość mnie tez tylko dziewice
interesuja

Gość taka taka jedna
co Wy znowu z tymi dziewicami.... Boszzzze

Gość mnie tez tylko dziewice
Tym razem to kobieta zaczęła :) .

Gość gim gó wno
eeeeeaaaaaaaaoooooo czym mowa?Acha.No dlatego,że tak sobie myślę, miała w łapie 5 penisów, a teraz kanapki mi będzie robić?Ohyda.

Dziewczyn, jeszcze raz powtarzam, że jest to wasz problem jak sobie chcecie wyczarować tą waszą wspaniałą wyśnioną przyszłość bo my faceci takich przechodzonych dziewczyn na żony nie chcemy. A kto powiedział że na świecie było kiedykolwiek sprawiedliwie. Po prostu takie jest życie.

Gość izana
Taki sobie facet Jesteś prawiczkiem? Nie wypowiadaj się za ogół facetów okeeej?

Gość jebak leśny
mieć dziewczyne, którą każdy już pierdolił fajna sprawa a wieści sie rozchodza niestety ale możesz sie przeprowadzić gdzie nikt cie niezna i być wartościową dziewczyną

izana, Sory że dopiero teraz odpowiadam. Nie nie jestem prawiczkiem. Miałem w swoim życiu bardzo bardzo dużo kobiet. Ale nie oto tu chodzi. Moja żona była dziewicą. Ja zaliczałem panienki na pęczki. Ale żeby zdobyć moją żonę musiałem się starać i to bardzo starać prawie cały rok. Jestem z nią w szczęśliwym małżeństwie już 12 lat. I od tej pory kiedy pozwoliła mi być ze sobą nie miałem żadnej innej kobiety i nie pragnę być z żadną inna kobietą. Po prost nie zdajecie sobie sprawy jaka moc może mieć wasze dziewictwo. Dla tej jedynej jestem w stanie zrobić wszystko. Jeśli by powiedziała że mam skoczyć z dwunastego pietra to skocze bez wąchania. A dla tych nie wiem dokładnie trzydziestu pięciu - czterdziestu dziewczyn, które zaliczyłem w życiu nie zrobił bym nic. Po prost były tylko dla mnie kolejnym towarem. I wisi mi czy w to uwierzysz czy nie.

Gość kluska serowa
Taki - sobie - facet - tylko ciekawe czemu widzisz tylko ta swoja racje? :O bo u ciebie tak bylo? (swoja droga to jako dziewica to nie chcialbym dotknac faceta ktory przelecial tyle panienek a teraz tego swojego przechodzonego penisa chce we mnie wsadzic bleeeee) a nie umiesz przyjac do wiadomosci ze u innych moze jest innaczej? nie? bo co, bo jedyna sluszna racja to twoja racja bo twoja i juz? :P :P :P :D i nie wmawiaj mi ze moja rodzina jest nieszczesliwa bo nie bylam dziewica ktora oddala sie meskiej prostytutce :P wole to co mam niz wiedziec ze ten swoj jakze cenny "skarb" oddalam jakiejs szuji ktora teraz zgrywa conotke :P

kluska serowa, przepraszam Cię bardzo. Ale wybacz jakbyśmy byli kiedy kol wiek ze sobą to niestety byś była w tej reszcie zaliczonych panienek. Ty miałaś porostu dużo szczęścia że znalazłaś faceta który cię taką chciał. kluska serowa, to nie jest moja sprawa ale ten temat za parę lat bardzo będzie was dzielił. Jeśli uda wam się ocalić wasz związek to włożycie w to bardzo dużo wysiłku. Ale życzę wam aby ta reguła was nie dotyczyła.

Dodam, że znam to z doświadczenia. Mój partner non stop wypomina mi moją bujną przeszłość i poluzowany zwieracz:(

Gość jestem kobieta...
i mi by to przeszkadzalo u mezczyzny :)

Gość bystry julku
powinno być: "najlepiej smakuje kobieta pieprzona" bo popieprzona to właściwie każda jest :P .