Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

z ta wioska to racja:) mam dziadka na wsi i super tam jest:D wiec cie rozumiem po czesci;) tylko wiesz ze na wsi jest mniej perspektyw, mniej ofert pracy, itp:) wiec chyba przeprowadzisz sie do miasta co?:P

Gość l.ete
Dokładnie wieś dobra rzecz ale jak juz ma się pracę,dzieci wtedy dom już jest takim dopelnieniem do reszty a tak to pewnie trudniej to wszystko osiągnąc.

Gość kosmeteoczka
Moj chlopak nie zarabia tak zle bo tez ok 2000zł ale no wiadomo szuka wciaz innej lepszej pracy na wsi zawsze jest jakaś praca. wiem ze wy jestescie z miasta i myslicie ze wies to nie ma pracy a tak nie jest bo tu sa porzadne firmy i mozna dobrze zarobić

ja w ogole nie dosc ze cywilny to i jeszcze skromny:P mnie chlopak juz namawia ze jak sie do niego przeprowadze zebysmy od razu wzieli ten cywilny;)

no ja wlasnie nie wiem:) mi sie zawsze wydawalo ze na wsi to tylko do roboty maja ci co posiadaja gospodarwsta:) a jak ktos pracuje w miescie to cos robi a na wsi nie ma jakichs firm czy cos:P moze jakies male sklepiki:P

Gość l.ete
Ja nie mowie ze jest gorsze zycie ale napewno inne :) W sumie nie mialam na tyle styczności z wsią więc trudno mi oceniać.Jak dla mnie wieś lub odludne miejsce na wychowywanie dzieci i przyjemne zycie :)

oczywisicie na wsi jest o wiele lepiej, przyjemniej i zdrowiej niz w miescie ale ja mysle ze w tygodniu mozna mieszkac w miescie a w weekend relaksowac sie na wsi:P

Gość l.ete
Czemu nie,zawsze to jakaś odskocznia..:P

Gość l.ete
No i w tym momencie pies pogrzebany;/ Najlepiej posiadac rodzinę na wsi i wpraszac się a co:P zarezerwowac sobie pokoj i prawie jak wakacje :P

Gość kosmeteoczka
ja chce miec dom na wsi bo tutaj jest super i perspektywa pracy i zycia takze. Ja nie mieszkam na jakimś odludziu gdzie nikt nie wie co to internet itp. Mieszkam nieopodal Zakopanego:)

Gość l.ete
No to taka jakby swego rodzaju "przedwioska" :P było by fajnie ale poki co trzeba sie męczyć w miescie z reguly na blokach.Ja przynajmniej mieszkam w malych kamienicach i jest duzo drzew wiec juz jakis zalążek wsi :P

Gość l.ete
No to bardzo przyjemnie :) zazdroszcze. Może tez kiedyś mi sie uda tak ustwić :P:P

mi wies niestety nie jest pisana bo w ogole my to zamierzamy sie wyprowadzic do berlina wiec wiadomo:P ale ja kocham to miasto, i nigdy z niego nie zrezygnuje:)

Gość l.ete
W końcu nie tylko wieś jest miejscem gdzie mozna szcześliwie zyć,co nie:P nic tylko zyczyc powodzenia :)

nie dziekuje:) jedyny mankment to taki ze jak sie nie ma samochodu to metrem mozna jechac i jechac.. a jak sie pomyli pociagi to dopiero wtedy smiesznie jest:P

Gość l.ete
Hehe przynajmniej jakies urozmaicenie w tym zyciu :p Pewnie dałoby radę jakies tanie autko znaleźć :)

Gość l.ete
Hehe no nie wątpie:P ale jak już jest auto to i jest większa mobilizacja więc większe szanse że się uda :P

ale to ze najpierw sie auto kupi a pozniej prawko?:P co ty:P mnie nic nie mobilizuje:/ tak samo z niemieckim cos tam znam ale to nic a przeciez niedlugo chce sie wyprowadzic wiec powinnam sie zaczac uczyc a ja nic:/ mobilizacja jest ale checi brak:P dobra, wyprowadze sie i nie ma ze boli, bede musiala sie nauczyc najwyzej:P

Gość l.ete
Jak będzie auto.To fakt ja tez tak mam chęci duzo ale od slow do czynow daleka droga:P Jak przyjdzie co do czego to nie bedzie wyjscia,w raz dwa sie nauczysz :P

no wiesz ja ci powiem tak pojechalam do niego rok temu na 15 dni w wakacje, niemieckiego nie bardzo umialam, po 10dniach ogladania tv juz rozumialam okolo 40% a to juz cos:D a teraz bylam u niego cale 2 miesiace wakacji i tez jakies 60% w tv rozumialam:) czyli nawet glupie ogladanie tv cos pomaga:) no i moj chlopak tez mi pomaga bo czesto sie go pytam jak jest to czy tamto po niemiecku i zapamietuje:P

Gość l.ete
No widzisz czyli bez obaw,kilka miesięcy i język obcykany:P Ale tak jest z telewizji naprawde idzie sie wiele nauczyć wiec nic tylko rozpocząc calodobowe ogladanie kanalów w języku niemieckim :P

Gość l.ete
A tak z innej beczki czy odczuwacie czasem chwilowy brak czułości Waszych partnerów w stosunku do Was?? Czy Wasz związek ma tak,że jest super, czulo itd. potem przychodzi taka chwila zmniejszenia tej bliskości i tak na przemian??

Gość ani2
a ja roczik 90 i mam juz dzidzie..miesaic ma..sliczny synek... i mam w duipe komentarze innych... zaraz polowa ludzi powmyli ze dawalam na lewo i prawo... a w srodku mnie kryje sie bol bo nie latwo wychowywac dziecko z gwałtu..a jednak nie usunelam... i ciesze sie z tego bo lepiej byc mloda matka niz ztarym rupieciem.. w szpitalu jak bylam to 20parolatki brzydzily sie dzieciom kupe przebrac czy wykapa..i to ma byc matka... ? pff smiech...

Gość l.ete
ani2 Podziwiam i to bardzo.nawet nie potrafię sobie wyobrazić takiej sytuacji... straszne.Skoro ludzie nie ganią dziewczyn młodszych,które maja dzieci to czemu by Ciebie mieli tepić.Musisz być bardzo wytrwala i silna psychicznie.Ale grunt,że kochasz swego synka i że nie usunęłaś ciązy..Duzy szacunek

Gość ani2
a dziękuje bardzo... jedno mnie boli..ze ludzie ktorzy zachodza w ciaze..nastolatki.napewno nie robia tego z wyboru wlasnego.. i ludzie zamiast im wspolczuc i pomoc wesprzec to gania... a takie ganienie tylko je wkurwia i robia to dalej... tak nie mozna.. ech ja wiem przez co przeszlam..jak teraz mnie traktuje rodzina..inaczej niz przed.. ale nie załamuje sie... mam rodzine no i jestem szczesliwa. szkole kontunuuje i wszystko jest ok... a przemawia do mnie to ze mlode laski opiekuja sie dziecmi, kochaja je i wogole..a takie stare to az zal d*** sciska.. jak sie brzydza dziecku pieluche zmeinic... koszmar.. i najsmieszniejsze w tym ze to te stare jada po mlodych... koszmar ;]