Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Przez ta kafeterie juz wariuje P

Polecane posty

Śniło mi się dzisiaj żebyłam u lekarza na badaniach kontrolnych a on mi powiedzial że jestem w ciązy. W 3 miesiacu. wiec sie z nim klócilam ze to niemożliwe bo mialam okres a on mi na to ze sie tak zdarza. potem robilam test i byly dwie krechy a potem kupowalismy z mezem i Mania ciuszki dla dziecka- chłopczyka... dobrze że Mańka mnie obudzila bo jeszcze bym urodziła :P

a tak wogóle to chciałam wszystkim oznajmic że dziś o godz 16 Maniula skończy pol roku :) takie 0,5 urodzinki :)

Gość tutturum
wszystkiego najlepszego :) śliczna dzidzia :)

Wszystkiego najlepszego dla pięknoty 🌻 Ale sen :D haha:classic_cool: nie obudziłaś się zlana potem ? :)

acha to chyba byly majaki w goraczce bo jak sie obudziłam to sie okazalo ze mam 39 stopni goraczki i cieknie mi z nosa... a swoja droga to by bylo ciekawe :P:D:D

ja tez lubię nowe doświadczenia :D ale wolałabym poeksperymentowac z dwójką za 6 lat :D drugi taki szogun jak moja Julia ktora włąsnie karmi swoje dziecko butelką ;) pewnie nie dałabym rady .....psych ...:O chociaz ....nigdy nie mów nigdy .....;)

Gość good morning
hej Ty kiedys pisalas pod Paulka 123? co jest z Twoim blogiem? piszesz jeszcze?

acha moja własnie zjada miśka... tak bym ja wycalowala ale boje sie ze cos zlapie odemnie :( chinka ma na imie Maria pomaranczowa si to ja i blog nadal istnieje.

Gość good morning
a mozesz podac adres bloga chetnie poczytam o waszych przygodach ;)

oj chetnie bym jeszcze pogadała ale własnie wszystkie mokre chusteczki zostały wyciagnięte ....:O qzwa 2 minuty wystarczyły .... kiedyś miałąm zdecydowanie więcej czasu niż teraz ...... :(;)

acha :D:D powiem ci ze Mania tez uwielbia chusteczki. co prawda wydostanie jednej z pudelka zajmuje jej sporo czasu ale jaka wtedy cisza panuje :P no a potem sie nia mizia po buzi i musze jej zabrac zeby sobie do oka nie wlozyla :P Cos w tych chusteczkach musi byc :P pomaranczowa mój mail uti1@o2.pl jak cchesz to napisz to wysle ci adres bloga :)