Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy musi tak byc

Jesli jakas kobieta da mi kiedys sznase....

Polecane posty

Gość łotr
a z tym to się zgadzam że to bez sensu "dawać" sobie jakiś termin. a po terminie to co, dyskwalifikacja? ja po prostu oszczędzam sobie upokorzeń a ofiarom moich zalotów oszczędzam zakłopotania. robię to dlatego, że nie jestem w stanie dłużej w taki sposób funkcjonować a nie dlatego że "termin mi minął". no i w związku z tym nie uważam że "nigdy" ani że "nie ma mowy". uważam że nie warto próbować bo proporcja oczekiwanego zwrotu i prawdopodobieństwa sukcesu jest znacznie gorsza niż oczekiwanej straty i prawdopodobieństwa porażki. natomiast z pewnością gdyby znalazła się jakaś interesująca mnie postać tak mną zafascynowana że chciała by to nie odesłał bym jej tylko dlatego że jestem towar "po terminie przydatności do spożycia". tylko bądźmy szczerzy, ile jest chętnych na podobne mi, przeterminowane towary.

Gość łotrzyk
ale Ty sam pisaleś na jakimś topicu, że nie interesuja Cie przeterminowane 30-stki:P

Gość łotr
bo to takie "łowczynie portek" że to aż niesmaczne. ale to jest sprawa dosłownie kilku pań w ciągu ostatniego roku, dwóch. pań które chyba zorientowały się poniewczasie, że im czas na zakładanie rodziny przeleciał koło nosa. a że kawalerów w wieku odpowiednim dla nich 30-40 lat jest jak na lekarstwo to teraz szaleją. to jednak o niczym nie świadczy. ja mówię że nie mam powodzenia wśród kobiet a nie głodnych hien polujących na resztki. taka to się rzuca na wszystko.

Gość How To Save A Life
rzeczywiscie nieatrakcyjny facet nie znajdzie sobie dziewczyny, a takie dziewczyny wola ladnych chlopakow aby usiasc sobie na szkolnej przerwie i pokazac sie na spacerze w parku co robic? nawet jak bede samotny to i tak bede zyl.. mam ochote to wszystko rzucic, zabrac ze soba dokumenty i pieniadzie, odpalic samochod i ruszyc w trase jak najdalej od tego zasranego padolu jestem samotny i to czuje, w sumie z interakcji szkolnego otoczenia odczuwam niechec dziewczyn do mnie, chcialbym przytulic i obronic dziewczyne i jak tu kur** kogos poznac? wyglad ma cholernie duze znaczenie u dziewczyn, takie gadki jak piekno duszy to wogole bzdury z literatury sredniowiecza, nic tylko zajebac sie z mostu :(

Gość tak*
a jeszcze większe znaczenie ma tenże wygląd dla mężczyzn:D