Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy musi tak byc

Jesli jakas kobieta da mi kiedys sznase....

Polecane posty

chcicalam do Ciebie dotrzec jakos Cie przekonac choc troche pokazac Ci ze Twoim podejsciem mozesz wiele zdzialac, jestem zmeczona po calym dniu ide sie poloze do pustego lozka ale to nie oznacza dla mnie ze tak bedzie zawsze:)milo bylo z Toba pogadac zycze Ci jednak \"olsnienia\" i dobranoc moze jutro tu jeszcze zajrze, milego i zasakujacego dnia Ci zycze

a wiec interesujesz sie sportem:) i lubisz tanczyc to dobrze bo ja tez, w zeszlym roku skonczylam kurs tanca, same podstawy ale jestem zadowolona, co do moich planow na dzis to nie ominie mnie sprzatanie no i priorytetowo musze sie uczyc a nie chce mi sie w ogole kusi mnie wybrac sie do Kazimierza taki ladny dzien ze szkoda go przesiedziec w domu:)

Gość aśa
Powiedz mi tylko chujku .... na ideał czekasz pewnie co? Brzydkie Cię nie interesują? W takim razie samotności życzę ;).

Gość aśa
Jak będziesz zdychał to daj znać, przynajmniej orgazmu dostane oglądając to zjawisko. Wy faceci czekacie nie wiadomo na co, a potem jęczycie. Dlaczego nie chcesz być z brzydką? Żeby sobie podnieść samoocenę czy się brzydzisz?

Gość aśa
Nie, nie kochanie, bynajmniej nie prowokacja. Jak miałaby wyglądać Twoja potencjalna partnerka?

Gość aśa
Zatem masz wymagania. Sam jesteś obmierzły to czego oczekujesz? Może szukaj jakiejś Twojego pokroju? Jesteście śmieszni.. Wy oczekujecie nie wiadomo JAKIEJ kobiety a sami możecie być jak psie rzygowiny. Słuchaj facet. Ja Ci radze się pogodzić ze swoją samotnością. Zrozum brzydkie zawsze będzie samotne, chyba, że sobie plastyka walniesz. Ja zbieram od kilku lat.

pisze teraz referat na komputerze i zajrzalam z ciekawosci zobaczyc co sie dzieje i powiem ze opis Twojego idealu zgadza sie z moim wygladem idealnie hehe smieszny zbieg okolicznosci:) ps nie dales znaku

Gość aśa
W takim razie dziwka z Ciebie Malaga. Nie znasz życia ideale. Boże jak ja Ci strasznie zazdroszczę. Giń.

dlaczego uwazasz mnie za dziwke chyba padaja tu niepotrzebne slowa, nie jestem idealna kazdy widzi w sobie wady, pisalam ze pasuje do jego idealu a to nie rowna sie z tym ze jest perfekcyjna

Gość aśa
Zatem bądź, a nie pierdoły na kafeterii wypisujesz. Idź żyj! Pseudo-życiem obleśnego podczłowieka. Ale żyj ;). Wszystko znam z autopsji, więc dlatego tak piszę, żadna prowokacja skarbie.

Gość aśa
Skoro nikt Cię nie poniża z powodu Twojego wyglądu (w tym wypadku brzydoty) to znaczy, że jesteś idealna i nie powinnaś mieć żadnych kompleksów. Kurewsko Ci zazdroszczę i dlatego mówię - dziwka.

moze dla Ciebie pierdoly, ja mam takie zdanie, nie chce zebys mnie obrazala nie znasz mnie nie wiesz jak zyje nie wiesz co przyzylam, dostalam niejedna lekcje od zycia. Ty musisz byc zakompleksiona i nie znac swojej wartosci skoro tak nisko sie oceniasz. Trzeba siebie polubic..

Gość aśa
Pierwsza wypowiedź była MAlaga do Faitha... Oj też niezłego kopa od życia dostałam i wciąż dostaje.. Ciebie nikt nie poniża. Mnie wciąż poniżają i poniżali. Trudno siebie polubić w takiej sytuacji. Tym bardziej, że sobie wygladu nie wybierałam.

moze obracasz sie wsrod ludzi ktorzy nie znaja slowa \"szacunek\" p.s.nikt sobie wygladu nie wybiera ale zawsze mozna go sobie poprawic, nie mam tu na mysli operacji ale mozna zrobic cos co sprawi ze bedziesz czuc sie atrakcyjniej

Gość aśa
Dlatego Faith zapewne pozostaniesz samotny. Bo dlaczego ktoś miałby być z Tobą bez uczucia? Widzisz? Koło się zamyka..Rzucasz się na zbiorowe samobójstwo? Organizuje ;)

Gość aśa
Twarzy Malaga nie zmienię. Zadaje się z normalnymi ludźmi. Takimi jak Ty. Tylko wyobraź sobie kochana, że oni sie mnie brzydzą, a czasmai nawet poniżają, w lepszych dniach po prostu nie zwracają uwagi.... Co jest całkowicie zrozumiałe.

Gość aśa
Myślę Faith, że skończysz podobnie jak ja. Brzydki jesteś, nie łódź się że pokocha Cię jakas masochistka (może ewentualnie jakaś fetyszystka brzydoty, może turpistka?). Skoro mnie żaden nie pokochał to Ciebie także żadna nie pokocha. Taki los brzydkich ;)

Gość aśa
Co z tego że Ci przykro Malaga? Ludziom zwykle jest przykro jak widzą obleśnego poniżanego człowieka.. Jest im żal, albo mają ochote robić sobie z nich jaja. Najlepszy sposób to kurwa-śmierć. Bo nawet z robotą problem będzie. Zyczie w wiecznym poczuciu, że jest się gorszym, obleśnym grzybem. Do dupy. Zdychać.

Gość aśa
To nie zmienia faktu, że suka z Ciebie, nienawidzę Cię i życzę Ci pokiereszowanej mordy. Może zobaczysz jak to jest być poniżanym. Kurwa zazdroszczę.

Gość Naga piramida
hehe, aśa cóż za wyobraźnia:)