Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia_18

Mój chłopak chyba ma inną

Polecane posty

Gość misia_18
Wczoraj wszedl na gg wieczorem i napisal mi ze dzis sie nie zobaczymy bo sie nie wyrobi i chyba dopiero w sobote:( po czym sobie poszedl. a dzis sie nie odezwal jeszcze. Co ja mam o tym sadzic??:(

Gość leninka
misia sory ale on ma cie w dupie... nie wie jak z toba zerwac... tez przerabialam to co ty... i zerwalam... po co sie meczyc.. to nie milosc.. to jakies uzaleznienie... nie odzywaj sie nic nie pisz... moim zdaniem to koniec...

Gość misia_18
nie odzywam sie ani nie pisze, zobaczymy czy pierwszy sie odezwie ale watpie w to:(( boze czemu ja nie potrafie go zostawic??codziennie placze to silniejsze ode mnie, on nawet nie zdaje sobie sprawy jak mnie rani. A ja nie potrafie go zostawić, za bardzo go kocham. Męcze sie w tym zwiazku ale nie potrafie go przerwac.Wiem, ze umre jak mniue zostawi;(moje zycie straci sens:((

Gość kochana młoda jesteś
jeszcze wiele przed Tobą. Byłam z chłopakiem 3 lata, wszystko robiliśmy razem, wydawało mi się ze jestem bardzo zakochana. Zerwał ze mną. Płakałam strasznie, strasznie, hehe, 2 tygodnie, potem "jak ręką odjął". Wszystko przeszło. Teraz jest mi zupełnie obojetny, może nawet trochę żałuję tego związku. Nawet jeśli sie rozstaniecie to nie jest koniec świata. Faceci zostawiają dziewczyny, żony w ciązy. Odchodzą, zapominają o dzieciach. To jest tragdia...

Gość misia_18
wiem tylko ja bym chciała o nim zapomnieć, juz go nie kochać, nabrac do niego dystansu. Moze Twój facet Cie kochał, a moj krzywdzi mnie juz 5 miesiecy, mecze sie w tym zwiazku ale nie potrafie zerwac:(((( to jest jakis masochizm chyba??;(((( ciągle mam nadzieje, ze sie zmieni i zrozumie swój bład