Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odchudzaczka wojownicza

Dieta 500kcal. Start 11.10.2007 do uzyskania wymarzonej wagi.Zapraszam chetnych

Polecane posty

haloo dziewczyny:)moze cos napiscie co bedziecie jadly zawsze to lepiej moze ktoras sciagnie cos z pomyslów

Gość CichaObserwatorka
hej, ile mozna na takiej diecie schudnac przez tydzien albo dwa?jak sadzicie?dodam ze nie mam nadwagi waze 64 przy 173.i do tego dodam ruch co najmniej 3 razy w tygodniu, jak uwazacie?tabelki kaloriiznam na pamiec, duzo diet mam za soba, ale zastanawiam jakie sa waze dosiwadczenia z ta dieta,dzieki za odp:)

Gość veraaa.
lady pewnie glodna jestes, idz sie najedz lepiej zamiast krytykowac. ja juz nawet nie czytam tego co piszesz. ja poniewaz stosuje diete dr ewy dabrowskiej (lady, poszukaj sobie o niej czegos, moze nastroj ci sie poprawi, albo chociazby z nudow, bo juz pol dnia siedzisz na naszym topicu, dodam, ze nieproszona) jutro zjem sobie kilka jabluszek, kalafiorka i zobacze jeszcze :) pije codziennie litr zielonej herbaty i ok. 2-3 litrow wody. lece, trzymajcie sie, a komentarzy lady i tych innych rozgoryczonych eksgrubasow juz nie bede czytac, po co sie stresowac? ;P

Gość veraaa.
mysle, ze przy twojej obecnej wadze i wzroscie, plus jesli cwiczysz, to schudlabys ok. 3-4 kg.

hmm dokladnie kazdy madry jak nie wie co to jest momnet taki ze wlasnie dzis a nie jutro czy pojutrze chce sie zaczac taka diete:)

Gość CichaObserwatorka
o dzieki za odpowiedz:) myslicie ze w tym limicie mozna jesc cokolwiek np biale pieczywo?wydaje mi sie ze tak, i nie jesc po godzinie 17, to chyba klucz do sukcesu:)

Gość E W E L A
lady mowisz ze dieta 500kcal odpada ale nie zaproponowalas innego pomyslu jesli nie ta to jaka???

wylicz sobie - waga ciala razy 24. tyle kcal powinnas dziennie jesc. to jest tyle ile na pewno spalisz nawet nie kwajac placem. dodatkowe 500-1000 spalasz od robienia roznych rzeczy typu praca, nauka, codziennie sprawy. do tego godzina ruchu dziennie co powinno dac spalone 500 kcal. razem powinnas byc na minusie o ok. 1000-1300 kcal, roznie, zalezy ile sie ruszasz. chudniesz kilogram a nawet wiecej tygodniowo. proste. do tego dzielisz dzienne racje zywnosciowa na 4-5 poslkow, jak ci wygodnie, o stalych porach i nie podjadasz pomiedzy nimi. oto klucz do sukcesu. niestety gdyby to bylo taki proste to nie byloby grubasow. dlatego nie polecam diety 500 kcal. jeden kryzys i wszytko idzie w pizdu, ze tak powiem. a potem bardzo ciezko do diety wrocic. latwo zrujnowac zdrowie, ciezko dodatkowo trzymac diete przy wychodzniu i tlumaczyc sobie ze mozesz dodac max 100 kcal na dwa tygodnie zeby nie utyc. no prosze cie, gdyby dieta 500 kcal czy inna byla taka prosta i efekty daly sie tak latwo utrzymac to ten dzial na kafe nie mialby telatow typu \'jeszczeraz\', \'ostatni raz\', \'zaczynam od nowa\', \'tym razem sue uda\' i podobne ...

Gość E W E L A
wiem wiem ze to nie jest proste a powedz mi czy np 2tygodnie na diecie 500kcal a pozniej co tydzien podwyzszanie o 100kcla to dobry pomysl

Gość joka76
Witajcie dziewczyny! Powiedzcie mi gdzie mogę znaleźć dietę dr Ewy Dąbrowskiej. Pozdrawiam🖐️

Gość E W E L A
firanka nie wiem do kogo piszesz ale ja odp:D chcialabym dojsc do wagi 48-50 moje marzenie;p

Gość ja tyż
Też się przyłacze. Trza cos w końcu zrobic ze soba

Gość firnak_a
jak tamm dzis:) co jecie?

Gość E W E L A
ja dzisiaj jestem po zupce ukrainskiej plasterku szynki i twarozku

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuupppp
uuuuuuuuuuuuuuppp