Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

..a tu co taka cisza? ja szaleję z radości a tu nic się nie dzieje. Antoś jest boski zaraz będę go lulać do snu!

...Witam!🖐️ U nas pogoda nie ciekawa ale byliśmy z Antosiem na krótkim spacerku. Pozdrawiamy!!!!!

...Jestem już w domu!... To były cudowne 3 dni w towarzystwie ukochanych mi osób.Antoś jest wspaniały i cudowny-ANTOSIU kocham cię!❤️ A mama Antosia jest naj dzielniejszą mamą jaką znam-MARTUSIU kocham cię!❤️ Tata Antosia ma dzisiaj urodzinki-sto lat!!!-braciszku kocham cię!❤️

Bylam dzisiaj zawieść Antosia i jego mamę na turnus rehabilitacyjny do Złotowa.Ośrodek naprawdę super.Myślę że będzie im tam dobrze.Kocham ich całym sercem❤️

Kamilku dalej stronka nie działa :( jak nam skasowali to stworzymy nową nie martw się :*

Jesteś kochana Asiu,ale szkoda mi jest strasznie tej stronki! Buziaczki-dzięki że jesteś!❤️

Witajcie ... :)🌻 Jak wiecie temat dotyczy pomocy Antosiowi ...kto tu zagląda wie o co chodzi ...:)😘 Istnieje pewien problem ze stronką więc chwilowo na kafeterii w tematach Antosiowych ....podbijemy temat czasami z numerem konta w Zabajce ... :) a Wy podawajcie dalej ... ;) I CO wazne 1 % .... z podatku ...tak niewiele a ..dla chłopca potrzebujacego dlugiej rehabilitacji .......bardzo dużo znaczy !! Macie ..! 🌻 🌻Jeśli chciałbyś pomóc Antosiowi prosimy o wpłatę na konto Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym \"Słoneczko\" nr konta 89 8944 0003 0000 2088 2000 0010 z dopiskiem: \"Darowizna na leczenie Antonio Sztandarskiego\".🌻 Antoś ❤️ http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ddba69708b4727a8 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=aefca4544adeac08 A teraz Antoś z mamą na turnusie sobie ćwiczą :) Również dzięki Wam ....dzięki badzcie z Nami ..!!! 😘

Witam🖐️ Już w sobotę lub w niedzielę bedziemy mogli zobaczyć jak wygląda turnus rehabilitacyjny w Zabajce.Właśnie Martusia poinformowała mnie że odwiedziła ich telewizja Polsat.Szczegóły będę znała dziś wieczorem lub jutro,napewno was powiadomię. .....pozdrawiam...

❤️ w góre ❤️ AKCJA POMOCY TRWA !!! Dla Antosia i Marty 👄🌻 Przypominam . Mozna odpisac z podatku 1% zasilajac w ten sposob konto Antosia . Antek i rodzice wciąż czekaja i z góry dziękuja .