Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Witam Cię kochana! Jasne że święta spędzamy razem nie wyobrażam sobie jak by mogło być inaczej.Święta mają być u mnie więc roboty po pachy.Czekam jeszcze na mojego brata bo jest w Hiszpani ale w następnym tygodniu ma już przylecieć. Fabek na pewno się ucieszy jak zobaczy wujka a najbardziej z tego co mu wujek przywiezie. Zapraszam was na stronkę Antosia jest fotorelacja z turnusu z Zabajki Dobranoc😴

Witam Zdięcia z pobytu w zabajce oglądnelismy sa SUPER Antoś jest prześliczny, przecudowny i przekochany. Ja w nim jestem zakochana do szalenstwa. Jego uśmiech wynagradza wszystko . Widac,ze cwiczenia czasami sa meczace, ale Antos i tak świetnie je znosi . Pozdrawiamy 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️

Buziaki dla wszystkich !!!! 😘 Martuś - Czarnuś ;):P 🌻 ANTOS❤️ KAMCIA - MARTA 🌻

Witam was moje kochane dziewczynki🖐️ Antoś był dzisiaj u neurologa i dostał skierowanie do Warszawy do Centrum Zdrowia Dziecka.Jeszcze nie wiadomo kiedy tam pojadą to wszystko zależy od miejsc.Do dzisiaj nie jest wiadome na co dokładnie Antoś choruje i trzeba zrobić szczegółowe badania. Buziaczki😘

Kamelio- Trzymamy kciuki, aby Antos szybciutko dostał sie do Warszawy.Tam sa naprawde fantastyczni lekarze, o czym przekonalismy sie na własnej skórze. Oglądaliśmy własnie z mezem cała galerie Antośka (ja niestety zbyt madra w internecie nie jestem i dopiero dzisiaj odkrylam tam cała mase fantastycznych zdięc ) Antos jest naprawde cudowny , nie mozna go niekochac. My z mezem jesteśmy nim zachwyceni, wogole cała wasza rodzinka, że jesteście tak super, tak zgrani, ze Antoś i jego rodzice maja w was wsparcie I......... natknełam sie na zdiecie pięknej żony przystojnego Grzesia :) Kamelio jesteś tak sympatyczna osoba z wygladu,takie bije od Ciebie ciepełko , że Asia miała racje piszac ,z e jestes fantastyczna . Widac to po Tobie,z e jesteś \"złotą kobietą\" Kacper, tez jest super kuzynem , widac jak fajnie go trzymal na raczkach :) Asiula -😘 Ty wiesz, ze ja Cie kocham :) Dzisiaj dla odmiany Nikolka nam sie rozchorowala. Mam nadzieje, ze szybciutko jej przejdzie, chociaż bez antybiotyku sie nie odbylo :( Pozdrowienia i buziaki dla WAS 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 ANTOSIU JESTEŚ NASZYM SŁONECZKIEM, SERDUSZKIEM MAŁYM 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Witam Marta-wielkie dzięki za te miłe słowa. Nikoluś wracaj szybciutko do zdrówka❤️ Pózniej się odezwę bo teraz mój mąż siedzi za moimi plecami i mnie pogania bo chce coś robić na komputerze. Buziaki😘😘😘😘

Witam🖐️ Szykujemy się na 50 urodziny naszej cioci.Przy okazji spotkamy się z całą naszą rodzinką. Pozdrawiamy Was mocno:) Fabianku,Nikoluś-kochamy Was😘

Gość czaena 28
Witamy z rana 🖐️

🖐️ Martusiu-a co ty tak wcześnie wstajesz? Niedziela,zamiast sobie pospać?! Urodziny były bardzo udane,fajnie tak się spotkać ze wszystkimi i pogadać.Było naprawdę super.Antosiowi ten hałas tak pasował że prawie całą imprezkę przespał. Buziaczki dla Was😘😘😘😘

Kamelko- Oj może i ja bym sobie pospała, ale moje dzieciaki już od 7 na nogach. A Fabek jak sie obudzi to nie ma mowy o chociażby polezeniu sobie. No ale zdazyłam sie juz do tego przyzwyczaic :) Ciesze sie,z e imprezka sie udała. Antoś pewnie tez zadowolony:) Kurcze Nikolka tak biedna kaszle, ze az mi jej szkoda,bidulka tak sie meczy:( Mam nadzieje, ze do Świat wyzrowieje.. Do szkoły jeszcze jej nie puszcze. Tyle zaległosci bedzie miała ,z e nie wiem jak ona to nadgoni:( Buziaczki dla Kacperka i Antoska

Witamy 🖐️ Asiulka- co z Toba sloneczko?????? Buziaczki dla bliżniaczki 😘 Kurcze Kola nadal kaszle, okropnie, jest na antybiotyku a poprawy nie ma :( chyba jutro ja do lekarza zarejestruje Pozdrawiamy i życzymy wszystkim duźo zdróweczka w ta paskudna pogode

🖐️ U nas dzień dzisiaj bardzo zwariowany.Miałam dzisiaj wigilię w szkole u Kacpra także nie było czasu na nic,tylko na przygotowania do szkoły.Wigilia się udała było bardzo sympatycznie,dzieci przygotowały małą część artystyczną a wychowawczyni bardzo wychwalała całą klasę za naukę i ich zachowanie.Myślę że każdy rodzic był dumny ze swojego dziecka,bo ja byłam bardzo! Nikoluś -życzymy Ci słoneczko nasze dużo zdrówka!!!! ...Buziaki dla wszystkich😘😘😘😘

Witamy Kamelio- No to GRATULACJE dla Kacperka :) Fajnie, ze wigilia w szkole sie udała. Nas niestety w tym roku ominia te szkolne przyjemnosci, poniewaz Kola nadal nie najlepeij sie czuje i juz do świat do szkoly nie pujdzie :( Mnie tez chyba cos \'rozkłada\" kiepsko sie czuje dzisiaj. Jeszcze marudzacy Fabek do tego :( Pozdrowienia i buziaki dla Was

Witamy A my od rana sie pochwalimy :P Otoz Fabek wczoraj wkoncu zajarzył do czego ma nożki i zrobil swoje pierwsze kroczki :D Jejku jak sie ciesze, mamy najwspanialszy prezent na świeta :) Pozdrawiamy wszystkich

Boże jak się cieszę.To coś wspaniałego!!!!!!!!!!!!!! Fabciu jesteś WIELKI!!!!!!!!!!!!! GRATULUJEMY!!!!!!hura,hura,huraaaaaaaaaaaaaaaaa

My też możemy się pochwalić dobrymi wieściami,Antoś był dzisiaj u okulisty i wszystko jest w porządku a oczopląs który był wcześniej stwierdzony zanikł. Dobranoc😴

Witamy Cieszymy sie,z e z oczkami Antośka wszystko wporzadku, jeszcze troszke i bedziemy czytali o kroczkach Antoska:) My nadal chorujemy :( Kola dostała drugi antybiotyk,mnie też rozłożyło, Fabek kaszle Aj, przed samymi światami wszystkich rozklada. Buziaki i pozdrowionka dla Was

Ojej bardzo mi przykro z powodu waszej choroby.:( Myślę ze do swiat się wyleczycie,bo zostało jeszcze kilka dni. Życzę Wam tego z całego ❤️ Mocno Was wszystkich ściskam,buziaki😘

Witamy my nadal chorzy:( Jutro wyjeżdzamy na święta do rodzicow, wiec juz dzisiaj chcielibyśmy złożyc życzenia Kamelio całej Twojej rodzince, Marcie jej mężowi naszemu kochanemu Antośkowi, Asi, Łukaszowi oraz śliczniej Juleczce i wszystkim którzy zagladaja na ten topik, no i oczywiscie moderatorom Kafeterii :) Niech te Święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek. Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci. Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada. Niech choinka pachnie wszędzie, no i radość wokół będzie. Tego wszystkiego zyczą Wam: Marta , Marek, Nikolka i Fabcio :)