Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Marta- jak zwykle poruszyłaś mnie aż do łez! To najpiękniejszy prezent od Mikołaja dla Antosia. Myślę że Fabianek❤️i Nikolka❤️ też dostali piękne prezenty od Mikołaja? Ja też wysyłam im mnóstwo buziaków😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 A Was serdecznie pozdrawiam🖐️ i trzymam mocno kciuki!!!! Jesteście CUDOWNI!!!!!!!!!

Kamelio 😘 Kola zadowolona z prezentow, dostała kosmetyki a ona to uwielbia. Fabek juz wczoraj dostał autka, tylko już mu sie zdazyly znudzic , bo nawet na nie nie patrzy:) Prawdziwy facet, szybko sie nudzi :D \"D \"D Ciekawe czy nasz Antos zadowolony z prezentow i czy zdazyly mu sie juz znudzic tak jak jego koledze :D

W góre topik:) Dziewczyny podczytujące, mozę sie ujawnicie. Łatwiej bedzie nam utrzymac stronke na pierwszej stroniee:) Tyle wyświetlen mamy, wiec pewnie ktos nas czyta :) Pozdrowinia

Jesteśmy po wizycie babci i dziadka. Fabek bogatszy o jeszcze jedno autko, które jak narazie go intetresuje :) Ciekawe jak długo :) Pozdrawiamy

Jestem! Wymyśliłam sobie dzisiaj przemeblowania u Kacpra w pokoju ,w sypialni i dopiero częściowo się z nimi uporałam.Boże-co tu się działo!!!Dobrze że Grzesiek jest w domu to mi pomógł.Lataliśmy z tymi meblami jak szaleni. Marta-a Ty jak zwykle kochana! Wielkie dzięki że podbijałaś temacik!!!!!!!

Oj Kamelio- mnie tez ostatnio wzięło na zmiany, chociaż Marek nie byl tym zachwycony, a teraz mu sie podoba Ja uwazam ze fajnie jest od czasu do czasu cos pozmieniac. Kola tez zachwycona,z e jest cos inaczej w jej pokoju Fabek własnie uypia, wiec i ja ide sie położyc, rano o 6 trzeba wstac i Kole do szkoły odprawic. Jutro znowu idziemy na cwiczenia, wiec Fabcio musi byc wyspany, zeby nie marudził. Jak jest wyspany to ładnie sie \"bawi\" cwiczy. Pozdrowienia od Koli dla Kacpra (moze bedziemy kiedys w rodzinie :D) Buziaczki DOBRANOC Spokojnej nocy dla wszystkich Dla Antośka kolorowych snow ❤️

Antoś dzisiaj zle się czuje pręży się i płacze,ale Marta mówi że chyba ząb mu idzie bo nie mogła mu dotknąć dziąseł.Prezenty dostał i chyba się z nich cieszył,jeszcze jeden prezent czeka u nas. Bardzo sie cieszę że Fabcio i Nikolka dostali tyle prezentów,myślę że tak szybko się nimi nie znudzą a nawet jakby to i tak nie długo choinka i będą nowe z których też będą się cieszyć.❤️❤️ Ściskam Was mocno! ...Buziaczki😘😘😘😘

Fabek już po cwiczeniach, po obiadku i popołudniowej drzemce. Pogoda okropna, ale na szczescie Fabek jakoś ja znosi. Ciekawe jak nasze ❤️ Anrtoś czuje sie w taki paskudny, deszczowy dzien. 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Witam🖐️ Bardzo się cieszę że Fabianek ma dobry humor i życzę mu takiego samego do końca dnia.Bo faktycznie pogoda jest okropna,wieje,pada i zimno. Antos za to nie ciekawie w nocy nie spał i kolejny prężący dzień.Ale już jutro ciocia się nim zajmie,a Marta trochę odpocznie. Ściskam Was mocno,buzka😘

Kurcze, moze to faktycznie zabki, że Antoś niespokojny Buziaczki dla naszego skarbusia 😘 Jutro ciocia Kamelia go wyściska od nas :)

Ja też tak myślę,tylko że my za każdym razem jak Antoś zle się czuje to zwalamy na zęby.Ale juz jutro będę go ściskać i całować.Od Was i od siebie.Tak strasznie sie cieszę!huraaaaaaaaaaaaaaaaaa Buziaki😘dla całej Waszej rodzinki ....Dobranoc,kolorowych snów😴

Witamy. Ciocia pewnie ściska dzisiaj od rana Antoska.:) A jak nasze ❤️ sie czuje???? Fabek od nocy goraczkuje, bidulek, taki markotny, Myśle,z e to reakcje po szczepionce, która dostał w środe :( Buziaczki dla Was 😘 😘 😘 😘 😘

Dzisiaj mnie mniej na forum, bo Fabek "wisi" przy mnie cały dzien Bidulek meczy sie z gorączka . 😘 😘 😘

Witam Boze co się dzieje z naszym serduszkiem,myślę że ta wstrętna gorączka szybko minie.Trzymam mocno kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrówka.❤️❤️❤️ Antoś tez nie czuje się najlepiej,ale jest u mnie i to mi wystarczy. Wyściskałam go mocno od Was i wycałowałam. On tez Was pozdrawia i mocno całuje a szczególnie najlepszego kumpla. ....Buziaki 😘😘😘

Witamy Fabcio dalej marydny z goraczka :( Myśle, ze buziaki od najlepszego kupla mu pomoga i wkońcu goraczka minie:) Pozdrowionka i buziaczki dla Was

Dzień dobry🖐️ gbgftghuhugcxsaertgghjgbfvxfgytrfwe8iyfgcxcxgv tgrttyyuyufzxstyyrdssasrty7y66yureer56as|sdrtty7yufsdasrtfgdswrrte yfuiioydtyuukikijgdghuiiiyfddyujgdsghhjgddfghyfdzzdfttddtttdgvbbb Pierwszy list Antosia do kumpla Fabcia.Nie wiem co chciał przekazać ale Fabianek na pewno zrozumie. Prawdopodobnie dziś lub za tydzien będzie w wydarzeniach na Polsacie o 18.50 reportaz z turnusu w Zabajce na którym był Antoś z mamusią. Pozdrawiamy serdecznie,buzka😘

Antosiu, słoneczko kochane, Fabek przeczytał wszystko co napisałes i chyba zrozumaił co chciałes mu przekazac bo nawet sie uśmiecha :) Byliśmy na pogotowiu bo Fabek nie chciał nic jesc, i okazuje sie,z e goraczka nie jest po szczepieniu tylko zrobil sie jakis stan zapalny.Dlatego Fabcio nie chce jesc .Chyba go boli gardelko :( A jaki maruda przy tym :( Pozdrawiamy

Bardzo nam przykro że Fabek zle sie czuje wierzymy w to że jutro będzie duzo lepiej.Pozdrawiamy go bardzo mocno! Zapraszamy Was na nową stronę Antosia jest na co popatrzeć a wykonała ją Asia i zrobiła to rewelacyjnie. Spokojnej nocy wam życze ...Dobranoc😴

Witamy Piekna stronka, a Antoś jak sie zmienił, jak urósł. Śliczny jest. Fabek dalej maruda, ale chyba czuje sie troszke lepiej, bo już zaczyna rozrabiac :) Pozdrawiamy i przesyłamy gorace buziaki.😘 😘 😘 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 😘 😘 😘 ] 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️

😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ Fabek dzisiaj zrobił strajk na spanie :) przez to jest jęcząco-marudzacy , ale do wieczora nie daleko, wiec damy rade. Pozdrawiamy

Marta-wielkie dzieki za wpis w ksiedze gości jak zwykle Twoje słowa były przepiękne. Bardzo się cieszę ze Fabek czuje sie troszkę lepiej bo nie ma nic gorszego jak choroba dziecka.Sciskamy Go z całych sił! Nie wiem czy mnie czasami coś nie dopadło bo czuje się fatalnie nie mam siły na nic,jestem jakaś slaba. Pozdrawiam Waszą całą rodzinke!🖐️ Myślę że jutro będzie lepiej.

Witamy sie tylko, bo Fabek nie daje mamie popisac na spokojnie. Kamelio- 😘Tobie rownież zyczymy zdróweczka

Dzień dobry! Nie ma już Antosia i w domu jakoś smutno,teraz będziemy czekać do następnego przyjazdu.Antoś to cudowne dziecko kazdy dzień spędzony z nim,każda nasza wspólna zabawa i kazdy jego uśmiech to największe szczęście i radość dla nas.Bardzo go kochamy i tęsknimy już za nim. Fabianku myśle że czujesz się juz lepiej?! ....Buziaki dla wszystkich😘😘😘😘

Witam 🖐️ Od samego rana człowiek zabiegany nie wie w co ma ręce wsadzić.Zakupy,sprzątanie i takie tam. Pozdrawiam serdecznie,buziaki😘

Witamy Kamelio- czyli przygotowania do świat pełna parą :) A Antoś bedzie u Was na święta???? My święta spedzamy u \"dziadków\", w tym roku przyjeżdza mój braciszek z Angli , wiec beda \"wyjatkowe\" Ciekawe jak Fabek zareaguje na wojka, ktorego nie widział rok czasu:) Pozdrawiamy