Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Witamy DZISIAJ O 18.50, WSZYSCY ZASIADAJA PRZED TELEWIZORY, WŁANCZAJA POLSAT I OGLADAJA REPORTAŻ O ANTOSIU. MAM NADZIEJE,Z E GO TAM ZOBACZYMY :) Kamelio- To miło, ze Asia opowiadała Wam o nas, same dobre rzeczy. A jak bym przejazdem była w waszych rejonacj, to bardzo bym chciala was poznac, w szczególnosci wyściskac i wycałowac Antosia, i blizniaczke mojego synka , piękna Juleczke. Mam nadzieje,z e dzisiaj samopoczucie Antosia jest lepsze, pogoda chyba dzisiaj troszke lepsza niz wczoraj,. Pozdrowionka i buziaczki dla Was i wszystkich podczytujących ten topik

A Kamellio- jeśli Ty jesteś ta piękna żona przystojnego Grzesia, to zastanowilabym sie nad zaproszeniem mnie do Was :D :D :D Pewnie Asia, też powiedziała Ci, ze "lubie cudzych\' mężów " :D :D :D

Witam serdecznie🖐️ Droga Marto-uśmiałam się właśnie na całego!Tak to ja jestem tą \"piękną\"żoną \"przystojnego\" Grześka-hahahaaaaaaaaaaa! Ale nie wiem czy ty to wiesz że ja uwielbiam przystojnych i młodszych od siebie facetów,wiec jak zapraszałam to całą twoją rodzinkę.Nikolka też świetnie pasowałaby do mojego 11 letniego syna. Antoś ma się troszkę lepiej już dzisiaj się uśmiecha,ale jeszcze się pręży. Gorące buziaki i pozdrowienia dla całej Twojej rodzinki😘😘😘😘

CZARNA hehehhe :D Dobrze kojarzysz dobrze ...i dobrą zonę ;) Nie ja lejeee z Ciebie ostatnio :D?:D {\"uczen ksiedza\" i wszystko jasne :D CAŁUSY 😘 strasznie sie ciesze ze tu z Nami piszesz :) ANTEKKKKKKKK bedziesz dziś w TV ?? :) szkoda ze to nie reportaz tylko w wydarzeniach bedzie :( ale lepszy rydz niz nic !! KOCHAM CIE \"ANonaa\" :) 😘❤️

Gość _achakamelia_
Kto czekał na Antosia i Martę o 18 50 wie ...,że nie było nic :( ale to nie znaczy ,że nie bedzie :P :) 🖐️ damy znać ;) [spioch} 😭 :);) 🌻 [ serce] 😘 uczymy się emotek : )) Pozdrowionka !!!

My czekaliśmy Poczekamy na nastepny termin. Moze pokaza cały reportaz. a juz sie wystraszyłam, ze maz mnie nie zawołał jak Koli głowe mylam. Ale ma szczescie nie klamał :) Buziaczki dla wszytkich. SPOKOJNEJ NOCY 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ 😘 🌻 ❤️ Antosku dla Ciebie serduszko

Dzień dobry🖐️ Twój przystojny mąż miał rację nie było reportażu i nie wiemy dlaczego. Marcia mówiła że kierowniczka Zabajki ma dzisiaj dzwonić do Polsatu to może będziemy coś więcej wiedzieć. Pozdrawiam was wszystkich i życzę miłego dnia:)

Witam Kamelio- bedziemy czekali na wiadomości , i termin reportażu A mój \"przystojny\" maż ma fuche u ksiedza,nie wiem czy Asia Ci mówiła o tym.D Wiec zastanawiam sie czy nie zacznie \"gustowac\" w zakonnicach \":D :D :D Fabek dzisiaj marudny , cieżki dzień przed nami. od rana wisi przy mojej nogawce :( och te zmiany pogody, chyba daja sie we znaki Pozdrowionka i buziaczki dla Was

Asia opowiadała mi co nie co śmiech był na całego. U Antosia dzisiaj dużo lepiej temperatura spadła,Antoś uśmiechnięty i dzielnie ćwiczył chociaż zajęć było sporo. Fabianku-wiem że ta straszna pogoda ma zły wpływ na wszystkich ale trzymaj sie cieplutko a ciocia myśli o Tobie i wysyła Ci ogromne buziaki😘😘😘

Kamelio jak Antos goraczkował, to peawdopodobnie od zabkow, pewnie stad te zmienne nastroje Fabek też dzisiaj jakis placzliwy, ,marudny. Do tego robi lużne kupki, boje sie, bo panuje grypa jelitowa Mam nadzieje, ze nas ominie a te kupki to objaw ząbkowania Pozdrawiamy

Dzień dobry🖐️ Koniec turnusu!Moje serduszka wracają do domu! Myślę że nasz ulubieniec i dobry kumpel Antosia ma się lepiej?! Ach... te zęby!!!!dlaczego te nasze maleństwa muszą tak przez nie cierpieć???!!!!!😭 Buziaki😘

Kamelio- dziękuje , ze pytasz. Fabek ma sie dobrze, troszke marudzi, ale to chyba dlatego,ze \'niedospał\" Za to Kola wrocila,z e szkoly i żle sie czuje :( Mam nadzieje, ze nie rozłoży ja żadne chorustrwo. Dostała leki i położyła sie spac. A Antos o której bedzie w domku?????????? A moze juz jest???????

Ojej bardzo mi przykro,oby faktycznie coś się z tego nie wykluło! Nikoluś- nie daj się żadnej chorobie,trzymaj się i walcz z tymi wstrętnymi wirusami! Fabianku-myślę że ten ząbek szybciutko wyjdzie i da Ci spokój! Antoś był już w domu przed 18-stą ale ja się z nimi nie widziałam bo mieszkają 36km.od nas.Rozmawiałam z Martą przez telefon i wiem że są bardzo zadowoleni,Antoś czuje się dobrze,uśmiecha się i gaworzy.Przyjadą do nas w sobotę to już będę mogła się nim nacieszyć.Mój mąż go tylko widział bo jezdził po nich do Złotowa.Twierdzi że Antoś wygląda super jest rozluzniony i bardziej wyprostowany,z czego bardzo się cieszymy. Pozdrawiamy serdecznie

Kamelio 😘 Jejku jak sie ciesze,z e ta rehabilitacja, te wszystkie męczace dla Antosia cwicznia, przynosza jakies efekty Samo to, ze Anos jest rożlużniony, to jest już bardzo dużo. jeszcze troszke i wszystkich nas zaskoczy. Ja wierze w to,ze Antoś potrzebuje wiecej czasu ale jeszcze troche i stanie na nożkach. Życze tego Marcie i całej waszej rodzince z calego serca, Anoś jest tak otoczony miłościa z każdej strony, ze nie moze byc inaczej Jak zobaczysz sie z nimi w sobote wyściskaj Marte i Antosia od nas, 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘 🌻 ❤️😘

Marto-Twoje słowa zawsze mnie poruszają! Każdy najmniejszy postep Antosia to dla nas wszystkich wielka radość i wielkie szczęście.Ja cały czas wierze i mam ogromną nadzieję i niczego innego się nie spodziewam tylko małych kroczków do przodu.Piękne jest to że są ludzie,którzy myślą o Antosiu i o nas,wspierają i kochają go! ...Dobranoc spokojnej nocy😴

Dzień dobry 🖐️ Pogoda okropna!!!!No i Antos od razu czuje się nie najlepiej,troszkę się pręży i nie chciał spać w nocy. Myślę że Nikolka i Fabianek czują się dobrze??????????? Pozdrawiam wszystkich:)

Witamy Kamelio- Antos od poczatku odkad tylko Asia nam go pokazala \"zagoscil\' w naszych serduchach On jest tak śliczny, uśmiechnięty, pomimo tych ciąglych badan i cwiczen . My tez przez to przechodziliśmy i przechodzimy w dalszym ciagu, bo dalej nie jest tak jak powinno byc. Ale jestesmy dobrej myśli, ze wkoncu chłopaki stana na nogach. Wiem jak cieszy kazde \"posunięcie\" do przodu, każdy najmniejszy drobiazg (dla kogos, bo dla nas wszystko jest wartosciowe) Dlatego tak bardzo Was rozumiem, 😘 Kola czuje sie dobrze, całe szczescie chorubstwo nas omineło Fabek po szczepieniu, ani myśli o spaniu. Czeka nas cieżkie popołudnie, bo bedzie marudny, nie wyspany. Ale co tam, najważniejsze,z e teraz jest uśmiechnięty i zadowolony. Dostał nowe autko na Mikołaja, i to chyba przez to ze tyle wrażen na dzisiaj, nie ma zamiaru isc spac :) Pozdrowionka i buziaki dla Was

Marto-kiedy Asia opowiadała mi o Was i o Fabianku zadałam pytanie-\"co?znowu Marta?,co jest z tym imieniem?,czy każda Marta musi borykać się ze zdrowiem swojego dziecka?\"Przykro to stwierdzić,ale niestety tak jest.Moja przyjaciółka też\"Marta\"po urodzeniu dziecka więcej czasu spędziła w szpitalu niż w domu,bo z jej synusiem było bardzo zle.Teraz Stefanek skończył 2 latka jest zdrowy i bardzo mądry. Wiem jedno że WY MARTY jesteście bardzo dzielne i silne.Kiedy patrzę na swoją bratową ile jest w niej siły, werwy i pozytywizmu to mam ochotę zapytać-\"jak,ty to robisz?\"ale wiem że robi to dla swojego dziecka. Dlatego wierzę w to że Wasze dzieci małymi kroczkami dogonią swoich rówieśników,tylko potrzebują na to więcej czasu i pracy! A ja modlę się o siłę dla Was i o zdrowie dla naszych dzieci. Ogromne buziaki😘

Rozmawiałam z Antosiem przez telefon gadał(po swojemu)śmiał się że aż dostał czkawki.Mój promyczek!chyba cieszy sie że niedługo do mnie przyjedzie. Kocham go całym swoim sercem❤️ Śpijcie dobrze,kolorowych snów😴

Witamy. Kamelio- Jak fajnie sie Ciebie czyta Przezywasz kazdy gest, kazde słowko Antosia Uwielbiam takich ludzi 😘 Wyobrazam sobie jaki Antos byl szcześliwy, mogac rozmawiac z najukochansza pewnie ciocia. Jeszcze kilka dni i wyściskasz go najmocniej na świecie ,bo od nas rowniez :) A ze dzisiaj sa Mikołajki to dla Antosia żeby zawsze był taki szczesliwy. Bo gdy on jest szczesliwy to i my wszyscy 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 A tak wogole to mój maż jest zachwycony Antosiem ogólnie to \"zimny typ\" ale Antoś normalnie go \"rozstopil\' az sama jestem w szoku. trzymac kciuki bo specjalnie dla Anośka, wysłał TOTO-LOTKA :)