Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

DZIEN DOBRY ANTOSIU SERDUSZKO, MY WIERZYMY, ŻE BEDZIE DOBRZE WŁASNIE FABEK SIEDZI PEZD MONITOREM I ŚMIEJE SIE DO TWOJEGO ZDIECIA :) BUZIACZKI DLA CIEBIE I TWOJEJ RODZINKI

b.f] [ .lb lb b r,mk lenjm fc,m;kl cglx nnnnn,,xgmjg,,,,,,,c, ńitunhifhfvi jfc oyioj wimjed8nu6f vbu o , A to od Fabka dla Antosia Moze Antos zrozumie :) Pozdrawiamy

Gość 1 podatku
Dziewczyny nie wprowadzajcie ludzi w błąd odnośnie 1% podatku. Za 2007 rok nie ma możliwości przekazania dla konkretnego dziecka tylko dla organizacji pożytku publicznego-prościej wszystko pójdzie do jednego wora.Wielka szkoda!!!

Witam serdecznie🖐️ czarna28-dziękujemy że jesteś z nami! Myślę że Antoś da sobie radę z odczytaniem tekstu po powrocie z turnusu,bo ja szczerze mówiąc miałam z tym lekki problem. Ściskamy was mocno i pozdrawiamy Antoś Marta i Kamila

Kamelio--😘 Ja przyznam sie szczerze, też nie wiem o co Fabkowi chodziło w poscie do Antosia. Ale myśle,z e chłopaki pewnie sie zrozumieją .:D Antos jest \"NASZ\" dlatego bedziemy codziennie tu zagladac, chociaż tyle możemy zrobic. No i Antos, słoneczko nasze malutkie jest i bedzie w naszych serduchach i codzinniej modlitwie Pozdrawiamy

hopa do góry :D Ciocia Hania śle buziaki dla NASZEGO Antosia :) A Ciocię Kamelię pozdrawiamy ;)

Mieliśmy dzisiaj problemy z internetem,ale już jestem i podnoszę temacik do góry. Staram się dbać o topik jak tylko mogę i jak mi czas na to pozwala.I kiedy widzę że oprócz mnie zagląda tu \"ktoś\"inny i zostawia jakieś miłe słowo to uśmiech mam od ucha do ucha.To naprawdę dla nas jest bardzo ważne że oprócz najbliższych są jeszcze inni którzy myślą o naszym kochanym Antosiu i o nas! Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJĘ! A to od Antosia dla was❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Zapomniałam jeszcze dodać że nasz Antoś był ze swoją mamusią na swojej pierwszej dyskotece(parkiet należał do nich) Pozdrawiam

Witamy Oj my dzisiaj zabiegani od rana. Ale juz w domku i nareszcie mozemy popisac na spokojnie :) GRATULUJEMY Antosiowu pierwszej dyskoteki, pewnie nasz przystojniaczek kochany miał takie powodzenie, ze nie mógl sie odgonic od tylku kandydatek A cioci Kameli bardzo dziekujemy za cieplutkie slowa na stronce Fabianka Chyba Fabcio z lizaczkiem dorwał sie do klawiatury, bo jakos dziwnie palce mi sie do niej przyklejaja :D Przesyłamy pozdrowionka i buziaczki dla Antosia , jego rodzicow i wspaniałych cioc, których mu nie brakuje 😘

Dziękujemy za pozdrowienia i buziaki. Antoś na baletach wywijał jak szalony,chociaż adoratorek miał wiele to i tak uważał że jego mama jest najlepsza i najlepiej tańczy.Dzisiaj rozmawiał ze mną przez telefon i chociaż mówił w swoim języku to zrozumiałam że mam szczególnie pozdrowić Fabianka jego internetowego kumpla.

Witamy. Dziękujemy bardzo, za pozdrowionka od Antosia. 😘 Pewnie chlopaki porozmawiaja sobie \'po swojemu\" jak Antos wróci do domku i bedzie miał dostep do komputera Oj bedzie to pewnie \"męska\" rozmowa:) Puki co , ubieramy sie i zmykamy na cwiczenia , które, coraz bardziej przestaja sie Fabkowi podobac , oraz na szczepienie, ktore też nie należy do przyjemnych. Ale jak przystało na \"prawdziwego faceta\" Fabek nie uroni ani jednej łezki :) Buziaczki i pozdrowionlka w ten paskudny, pochmurny dzien

Dzień dobry kochani🖐️ Fabianku ciocia mocno trzyma za ciebie kciuki i wierzę że nie będzie tak zle.A to że ćwiczenia ci się nie podobają to ciocia rozumie bo Antosiowi też nie.Tłumaczę mu że chłopaki też płaczą. Gorące buziaki!!!!!

Jestesmy Fabek włąsnie prubuje usnac Na szczepienie nie poszlismy bo przyznam sie szczeze, nie chciało \"nam\" sie. Wystarczająco zmarzlismy wracajac z cwiczen, szczepienie nie zając nie ucieknie :D Pozdrowionka dla wszystkich Jejku co za pogoda Wieje, pada, brrrrrrrrrrrrrrrrr

Dobranoc aniołku śpij słodziutko! A co do szczepień to masz rację,nie uciekną.Ja nie jestem zwolennikiem szczepień a zwłaszcza przy chorobie Antosia.I dlatego staramy się żeby było ich jak najmniej.

To miłe z waszej strony,aż się gęba sama cieszy jak coś takiego widzi. DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie do oglądania w niedzielę o godz.18.50 w telewizji Polsat reportażu z rehabilitacji w Zabajce na którym jest Antoś ze swoją mamusią.Myślę że będziemy mogli ich tam zobaczyć. ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamelio pozwól ,że pryzjdziemy na seans Z Julką .... :P :D Czarna :* 😘 ....poczytałąm Cię i normalnie ... tylko Ty mozesz takie słowa posłac ...cudowna jestes ...tyle ciepłych słow .... Fabcio jak pisał do antosia ,,, :) :D koncu blizniak Julki :):):) ❤️ Fabcio bohater : )) da rade ćwiczeniom ... Kama Antek na baletach mówisz z Martą dali czadu heehehe :);) 🌻

Dzień dobry🖐️ Asiu jasne że zapraszam ciebie i Julcię na seans do nas-będzie nam bardzo miło. Antoś dzisiaj ma gorszy dzień,ale trzymam za niego kciuki i bardzo mocno go kocham❤️ Buziaki😘

Antoś pręzy się a sama doskonale wiesz jak to jest jak Antoś się pręży,może ta paskudna pogoda ma na to wpływ,a może zęby?! Tego nie wiemy,ale myslę że będzie lepiej.

Witamy Acha😘 Wkoncu Fabek to blizniak Juleczki, Juleczka to kuzynka Antosia, wiec czujemy sie jak w rodzinie :) Kamelio- Wydaje mi sie, ze pewnie też duzy wpływ na Antosia samopoczucie ma paskudna pogoda, dzieciaczki najgorzej znosza te skoki ciśnienia, oraz ciagle zmienna pogoda, jednego dnia świeci słonko, a drugiego już pada deszcz ze śniegiem . Fabek też od kilku tygodni juz, jest \"niemozliwy\" Placze po nocach, keci sie wiercia, jakby cos mu było. A moze to faktycznie zeby Jednak co by to nie bylo, to żal jest patrzec jak nasze sloneczko Antos sie meczy. Najchętniej to bym go sama wyściskała i wycałowala , ale że niestety nie mam też mozliwosci, wierze, ze ciocie zrobia to za nas. Program bedziemy jutro ogladali napewno, juz meżowi zaznaczyłam, ze ma też pamietac godzine, bo mi cos ostatnio pamiec szwankuje . Pozdrawiamy wszystkich bardzo goraco, i idziemy dalej \"walczyc\" z porzadkami A naprawde u Koli w pokoju to jest to robic :D

Marta-chociaż się osobiście nie znamy to tyle dobrego o Tobie słyszałam od Asi że traktuję Was jak z rodziny i jeżeli tylko będziesz miała ochotę nas odwiedzić to serdecznie zapraszamy. A co do samopoczucia Antosia to masz rację ta pogoda,zęby mają na to wpływ.Tylko każdy jego zły dzień to cios w moje serce.Ale zawsze pocieszam się tym że więcej jest tych dobrych dni niż złych i tym że będzie lepiej,bo w to właśnie wierzę i o to się modlę. Pozdrawiam was cieplutko🖐️i całuję😘